moniawilk 23.01.09, 17:37 dziewczyny prosze o opinie na temat doktora wybieram sie do niego bo moja pani doktor jest w ciazy i nie wiem czy to dobra decyzja.prosze doradzcie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antosiakka Re: DOK.TOMASZ CZERNIAK OPINIE? 11.02.09, 09:51 Ja chodzę do tego lekarza i chwalę go sobie. Wcześniej chodziłam do innych lekarzy, którzy wymyślali mi nadżerkę i raka!!! Poszłam do tego lekarza, bo poleciła mi go koleżanka i wcale nie żałuję. Zrobił mi badania i stwierdził, że wcale nie mam żadnej nadżerki a tym bardziej raka. Obecnie jestem w 10 tygodniu ciąży i jestem pod opieką pana dr Czerniaka. Bardzo miły, spokojny i kompetentny lekarz. Ma czas dla pacjentki i wszystko dokładnie wyjaśnia. Jestem bardzo zadowolona!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gavagai1 Re: DOK.TOMASZ CZERNIAK OPINIE? 11.02.09, 21:44 nie znam tego lekarza jako prowadzącego ciążę, jednak w sytuacji krytycznej się nie sprawdził. Przyjmował mnie w 13tc na Izbie Przyjęć. Miałam zdiagnozowaną przez mojego gina 10-cm torbiel na jajniku i w nocy miałam straszne bóle podbrzusza. Wg wskazań mojego lekarza od razu, o 5 rano pojechałam na Polną, gdzie dr Czerniak nie wprost dał mi do zrozumienia, że zmyślam i panikuję, nie biorąc pod uwagę diagnozy mojego lekarza. Stwierdził, że to jest jakaś torbiel trzustki albo woreczka żółciowego i zalecił, żebym wybrała się do poradni chirurgicznej. Po czym odesłał mnie do domu (dla przypomnienia: 13tc, kłujące bóle podbrzusza, torbiel wielkości solidnego grejfruta) z dwiema tabletkami no-spy. Gwoli wyjaśnienia. Nie zmyślałam, nie panikowałam. Po rajdzie ambulansem przez całe miasto, wylądowałam o 16 na stole operacyjnym. Torbiel owinięta wokół jajnika, sam jajnik już z częściową martwicą. Na szczęście dziecku nic się nie stało. Ot, historia jakich wiele. Ku przestrodze. Odpowiedz Link Zgłoś
hogata123 Re: DOK.TOMASZ CZERNIAK OPINIE? 13.02.09, 14:08 Spokojny, rozwazny lekarz, cierpliwie tlumaczyl mi moja sytuacje kiedy lezalam na Polnej. Sama wiele mu zawdzieczam, gdyz zgodzil sie przeprowadzic moja operacje poza planem operacyjnym i z wlasnej inicjatywy przyszedl duzo wczesniej tego dnia do pracy (wlasciwie skoro swit :-) ). Nie wiem natomiast jaki jest jako lekarz prowadzacy ciaze lub jaki jest przyjmujac prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś