niania8 02.09.03, 22:35 Jestem studentką na studiach dziennych ale chciałabym pracować w wekeendy . Pomóżci, bardzo zależy mi na tym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kamila Re: Praca? IP: *.pop.e-wro.net.pl 03.09.03, 14:56 a skąd jesteś? Może zechciałbyś podjąć pracę jako konsultanka Oriflame? Jest to nie tylko możliwość sprzedawania kosmetyków w systemie sprzedaży bezpośredniej, ale również możliwość awansu na wyzsze stanowiska i lepsze zarobki. Gorąco polecam, bo nie trzeba mieć żadnych kwalifikacji, a praca ciekawa, z ludźmi i tylko od Ciebie zależy ile zarobisz, ja zarabiam w ten sposób na studia, od niedawna podjęłam się tej pracy, ale jestem bardzo zadowolona, chodzę na specjalne bezpłatne szkolenia kosmetyczne i marketingowe, świetna praca, ciągle poznaję nowych ludzi i pracuję tyle ile chcę i kiedy chcę. We wrzesniu promocje dla nowych konsultantów. Jak chcesz się więcej dowiedzieć, zadzwoń. tel.: (071)795 87 91 ciekawa praca jako stala i jako dodatkowa. gorąco polecam, moja grupa bardzo pomaga nowym osobom. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś