jackowrzesnianin 17.11.03, 23:27 No to witam w nowym miejscu bywalców ŚP forum wrzesnia.info. Mam nadzieję, że ożywimy to miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roman491 Re: PROPONUJĘ SPRÓBOWAĆ TU WITAMY! 18.11.03, 09:22 Ja spróbowałem i działa? Jednym słowem Śliwczyński - demokrata ale metody komunistyczne czyli cenzura mu się podobają z okresu komunizmu. Jednak coś z nauki komunistów zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
chuckyy Re: PROPONUJĘ SPRÓBOWAĆ TU WITAMY! 18.11.03, 18:23 Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem :) Przenosimy się tutaj i wszystko :) Pokażmy, że jesteśmy elastyczni :) Co nas nie zabije to nas wzmocni :) Witam na nowym pokładzie :P Odpowiedz Link Zgłoś
k.lisowski pozdrowionka 18.11.03, 20:27 Ale jaja z tą likwidacją forum w.i.pl = R.I.P:-). Troszkę mnie zdziwiło, ale jakby co, to wchodzę tu. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
jackowrzesnianin Re: PROPONUJĘ SPRÓBOWAĆ TU WITAMY! 18.11.03, 19:02 No Panowie jeszcze ciągle was tu mało. Ale postawie pierwsze pytanie. Po co P.Waldkowi potrzebny był „swój burmistrz”. Jego gazeta na tym chyba straciła. Odpowiedz Link Zgłoś
jackowrzesnianin zaczynajmy 18.11.03, 19:04 No Panowie jeszcze ciągle was tu mało. Ale postawie pierwsze pytanie. Po co P.Waldkowi potrzebny był „swój burmistrz”. Jego gazeta na tym chyba straciła. Odpowiedz Link Zgłoś
yeti8 Re: PROPONUJĘ SPRÓBOWAĆ TU WITAMY! 18.11.03, 21:37 Po co Śliwie swój burmistrz? Z co najmniej dwóch powodów: 1 Śliwa lubi manipulować opinią publiczną. Ten eksperyment Śliwy na nas go podnieca. Chce sprawdzić na ile jego teorie o potędze prasy się sprawdzą. Kiedyś powiedział: "dajcie mi kogokolwiek a ja zrobię go burmistrzem" No to teraz mamy KOGOKOLWIEK!!! 2 Po prostu dla swojego interesu czyli kasy Odpowiedz Link Zgłoś
jackowrzesnianin MANIPULACJA? 19.11.03, 00:09 Czyli bywały władze z łapanki, a teraz mamy z testów psychologicznych. A KIEDY BĘDZIEMY MIELI WŁADZE Z WYBORU???? Odpowiedz Link Zgłoś
czama Re: PROPONUJĘ SPRÓBOWAĆ TU WITAMY! 19.11.03, 00:53 Czy na tym Forum jest jakiś moderator? Maciej -- http:/www.forum.wrzesnia.info exprimo.wrzesnia.info/index.php?id=podforum Odpowiedz Link Zgłoś
chuckyy Re: PROPONUJĘ SPRÓBOWAĆ TU WITAMY! 19.11.03, 08:21 Wydaje mi się, że tak poważny serwis moderuje swoja fora :) Odpowiedz Link Zgłoś
czama Re: PROPONUJĘ SPRÓBOWAĆ TU WITAMY! 19.11.03, 21:42 Serwis czyli gazeta.pl? Twierdzisz, że ktoś wchodzi na wszystkie Fora i sprawdza, czy ktoś czegoś złego nie napisał? Chodziło mi o osobę (np. tę, która założyła Forum), która przesiaduje na Forum i ma możliwość usuwania / edycji postów. Odpowiedz Link Zgłoś
chuckyy Re: PROPONUJĘ SPRÓBOWAĆ TU WITAMY! 19.11.03, 22:06 Tak, dokładnie kogoś takiego mam na myśli. Zresztą zawsze możesz to sprawdzić. Pobluzgaj trochę i zobaczymy, czy Cię wywalą, czy nie :P Odpowiedz Link Zgłoś
jackowrzesnianin do Samuela 20.11.03, 23:28 Twój post Śliwa Ty tchórzu Forum zamknieto 3 dni temu, a tego "wielkiego" pana redaktora naczelnego - Waldemara Śliwczyńskiego jak nie było tak >nie ma. Niezły z pana kozak - zamknal Forum i uciekl haha ... to mi wyglada na jakas grubsza afere. I moja odpowiedz do Samuela Samuelu spokojnie. Już jutro ukaże się artykuł jak to „wichrzyciele” i „wrogowie demokracji”, zmusili praworządne WW do zamknięcia forum. Nie znasz tego scenariusza???? Jednak prawdą jest, że „czym skorupka za młodu nasiąknie, tym na starość trąci”. I choć Śliwa nie był komuchem, to wpajane latami metody władzy gdzieś w nim (jak w większości nas „starych”) siedzą. Na szczęście teraz są inne możliwości komunikacji. No i nikt czołgów nie wysyła. Z partyjnym pozdrowieniem. Powtarzam tu bo nie wiem czy tam zdążysz przeczytać. Odpowiedz Link Zgłoś