Gość: Andrzej IP: *.visp.energis.pl 22.11.03, 16:44 Nic się nie dzieje. Codziennie tam przejeżdżam. P.B. i gdzie ten twoj start pod koniec października? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: P.B Re: A Plaza stoi IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 22.11.03, 18:15 Nie wiem co się tam dzieje, nie jeżdżę po całym mieście i nie doglądam wszystkich inwestycji. Wiem jedno, do czerwca 2004 Warbud ma ukończyć budowę. Jeżeli jesteś spragniony budowlanych widoczków, to zapraszam na Marcelin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wickedway Re: A Plaza stoi IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.11.03, 23:00 Człowieku!!! Do czerwca fizycznie nie są w stanie Plazy postawić choćby na trzy zmiany zasuwali....przecież tam poza kontenerem strażnika nic nowego nie stoi i nie zanosi się aby miało stanąć...gruz jak leżał tak i leży.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: A Plaza stoi IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 23.11.03, 23:46 Ja się nie wgłębiam w to czy zdążą, czy nie. Nie mówię również,że ukończenie prac budowlanych Warbudu równoznaczne jest z otwarciem Plazy. Taka informacja została podana i tego się trzymam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bula Re: A Plaza stoi IP: *.icpnet.pl 24.11.03, 00:13 Coś Ci się lokalizacje pomyliły. Tam gdzie ma być Plaza nie ma żadnego gruzu, bo nigdy w życiu tam nic nie stało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wickedway Re: A Plaza stoi IP: 62.148.83.* 24.11.03, 09:39 Po przyjrzyj się uważnie takim stertą kamieni i innego dziadostwa co w paru miejscach leży.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: A Plaza stoi IP: 150.254.117.* 26.11.03, 11:52 O ile dobrze pamiętam, to było tam składowisko płyt dla Piątkowa/Winograd. Gruz faktycznie usunęli, ale chyba nie cały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janozs Re: A Plaza stoi IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.03, 12:52 A możę Gazeta skontaktowałaby się z Plazą i Warbudem żeby się dwoiedzieć co jest grane? No bo skoro tak szumnie ogłaszali. że kontrakt na budowę juz podpisany to na co jeszcze czekają? Może na ... mannę z nieba? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wickedway Re: A Plaza stoi IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 27.11.03, 20:18 Popieram przedmówcę w całej rozciągłości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dave Re: A Plaza stoi IP: 212.182.32.* 29.11.03, 18:40 Witam! Na stronie Warbudu jest informacja o nowych kontraktach. Tam jest napisane, że budowę chcą rozpocząć w marcu 2004, a zakonczyć w czerwcu 2004. Podobno mają zdążyć, ale dla mnie jest to ciekawe jak to jest możliwe. Chyba,że będą pracować po 24 godziny, a wtedy okolicznych mieszkańców trafi... lub będzie kolejna fuszera. Pożyjemy, zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janozs Re: A Plaza stoi IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.03, 11:35 Może składają to centrum na jakimś polu pod Gorzowem, potem dowiozą barka, na Królowej Jadwigi wsadzą w "12" i pestką dowiozą na miejsce... :p Przecież to jakaś poaranoja planować taką budowę na 4 miesiące... Odpowiedz Link Zgłoś
michmaj Re: A Plaza stoi 26.02.04, 08:23 Może coś się ruszy, przyjechały dziś co najmniej dwie ciężarowki, chyba z płotami i kontenerami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: supertramp hmmm, czyżby, czyżby... IP: *.sylaba.poznan.pl 26.02.04, 11:38 potwierdzam, przechodziłem dziś tamtedy, dwie ciężarówki (chyba z ogrodzeniem) jakiś dźwig kołowy, no i jakiś czas temu nawieziono nieco betonowych płyt...może coś sie rusza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryl Re: hmmm, czyżby, czyżby... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.04, 22:26 jak to mówią, dwie ciężarówki wiosny nie czynią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wickedway Re: hmmm, czyżby, czyżby... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 29.02.04, 21:22 Warbud miał zacząć w marcu - może chociaż oni są słowni....oby Odpowiedz Link Zgłoś