Dodaj do ulubionych

Zapraszamy na AIRSHOW 2001 w Radomiu

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.08.01, 17:36
Jeśli ktoś z was lubi samoloty i sprzęt lotniczy oraz pokazy umiejętności
pilotów z różnych państw to zapraszam na największą tego typu imprezę w kraju
AIRSHOW 2001 w Radomiu w dniach 8-9 września. Wiecej info znajdziecie na
stronach: http://www.air.radom.pl/index1.htm
Obserwuj wątek
    • Gość: lol Re: Zapraszamy na AIRSHOW 2001 w Radomiu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 21:25

Wiem że w Łodzi a raczej w Piotrkowie jest jeden pasjonat lotnictwa :)
    • Gość: lol Re: Zapraszamy na AIRSHOW 2001 w Radomiu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 21:30
      Przejrzłem listę samolotów zaproszonych armii lotniczych - naprawdę robi
      wrażenie :) Ale w jednnej rzeczy te pokazy nie różnią się od tych
      wcześniejszych w Góraszce czy Poznaniu. Nie ma na nich najpiękniejszych
      bojowego samolotu świata F-14 Tomcat :(
      • Gość: driver Re: Zapraszamy na AIRSHOW 2001 w Radomiu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.08.01, 09:59
        No racja ale co rok jest troche inny "zestaw". A jak masz kontakt do tego kogoś
        z Łodzi to przekaż mu info (wprawdzie na forum w Łodzi też dałem info ale bez
        odzewu). :(
        • Gość: lol Re: Zapraszamy na AIRSHOW 2001 w Radomiu IP: 212.75.127.* 07.08.01, 10:38
          Z tym pasjonatem lotnictwa z Łodzi to był żart. Zrozumiesz jak przeczytasz
          wątki o połączeniach lotniczych do Łodzi na forach poznańskim, wrocławskim i
          chyba jeszcze krakowskim.

Miłej lektury

Pozdr
    • Gość: Student Re: Zapraszamy na AIRSHOW 2001 w Radomiu IP: *.aktivist.pl 07.08.01, 10:59
      A orientujesz się dokładnie co będzie można zobaczyć w poszczególne dni (chodzi
      mi o sobotę i niedzielę) ?
      • Gość: driver Re: Zapraszamy na AIRSHOW 2001 w Radomiu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.08.01, 13:07
        Spróbuję poszukać jeszcze więcej informacji i jak znajdę to dam znać.
        • Gość: Student Re: Zapraszamy na AIRSHOW 2001 w Radomiu IP: *.aktivist.pl 07.08.01, 13:31
          Z góry dzięki. Ja będę zaglądał na adres, który podałeś. Może bliżej terminu
          imprezy pojawi się szczegółowy plan.

Pzdr
          • Gość: driver Re: Zapraszamy na AIRSHOW 2001 w Radomiu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.08.01, 09:54
            Znalazłem jeszcze jedną stronę z informacjami (pewnie sami też znaleźliście):
            http://www.sarr.org.pl/AIR_SHOW/Airshow2001/air2001_MAIN.HTML
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka