kuba2010 30.07.09, 21:56 Brawo za pomysl! Jednak coz to za zaporowa cena 200 euro? Wiekszosc lepszych hoteli w Europie zaczyna cennik od tej sumy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hisroyal Re: Czego nie chce pokazać Grażyna Kulczyk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.07.09, 22:33 Czytaj uważniej: tutaj też się zaczyna od 200 EUR. Poza tym to nie Europa, a Pyrlandia - folwark Grobelnego. A tak w ogóle, to chyba trzeba spróbować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Graży Przede wszystkim nie chce pokazać daty urodzenia! IP: *.icpnet.pl 31.07.09, 00:27 Pani Grażyna Kulczyk uparcie (jak stara panna w latach 20. XX wieku) ukrywa swówj wiek, przez co brukowce w rodzaju Fuks czy Super Eksers nie wiedzą co wpisać w nawias za nazwiskiem. Taka mądra pani, dużego formatu inwestorka, a ma takie nieprofesjonalne zagrania! Dziwne! A przecież każdy wie, że pani Grażyna młódką już nie jest. Może mieć nawet 70. - ja i tak ją kocham! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielbiciel Grażyny Re: Przede wszystkim nie chce pokazać daty urodze IP: *.res.pl 31.07.09, 03:56 Mój Drogi Przedmówco, Pani Grażyna jest damą, a damy wieku nie mają. Damy po prostu są i powinnismy je za to wielbić. Jakimż nietaktem byłoby pytanie o wiek pani Szapołowskiej, czy Pani Torbickiej. Czy my pytamy pomnik, o to ile ma lat? Pomnik jest i upamietnia osobę lub zdarzenie. Gdyby to miasto miało wiecej Pań takich jak Pani GRAŻYNA, to z całym szacunkiem, ale Kraków i Wrocław, to nawet by nie pisnął, że chce nas doscignąć. Nie wiem, ale od jakiegoś czasu mam wrażenie że nazwisko Kulczyk bardziej mi się kojarzy z imieniem Grażyna niż Jan. Kochajmy naszych bohaterów... Kocham Panią, Pani Grażyno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Przede wszystkim nie chce pokazać daty urodze IP: *.dsl.bell.ca 31.07.09, 05:06 ...co to bylo...? ..."czlowiek czlowiekowi zbudowal ten los" ...taka mie mysl naszla ogladajc zalaczone do artykulu fotki. ...straszne tragiczne, ja bym w takich wnetrzach oszalal...dla kogo te wnetrza ...moze dla Alana Gore...jego twarz jest jak te wnetrza... Napewno dla udzi 20-go pierwszego wieku uprawiajacych polityke...tak to napewno oni sa tak pusci jak te wnwtrza....ich twarze pewnie by pasowaly do nich...zimne, tepe, twarze ignorantow, twarze krwiozerczych mafiozo. ... pogratulowac stylu...to znaczy braku stylu bo coz moze powstac i coz moze byc akceptowane przez spoleczenstwo post PRL-owskie...ten brak stylu...sztuka bez sztuki...albo nowy socrealizm... Odpowiedz Link Zgłoś
pinezkapn Re: Przede wszystkim nie chce pokazać daty urodze 03.08.09, 20:04 >ja bym w takich wnetrzach oszalal...dla kogo > te wnetrza No cóż. Mieszkania bym sobie tak nie urządziła, ale przespać się tam 1 czy 2 noce byłoby fajnie. Po to to się nazywa ART HOTEL. Ale łóżko to łóżko i wanna to wanna. > ... pogratulowac stylu...to znaczy braku stylu bo coz moze powstac i coz moze byc akceptowane przez spoleczenstwo post > PRL-owskie...ten brak stylu...sztuka bez sztuki...albo nowy socrealizm... Fe! Ktoś tu się boi odmienności. I okazuje to w nieładny sposób. Zawsze możesz przenocować w typowym pokoju hotelowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F. Re: Przede wszystkim nie chce pokazać daty urodze IP: *.dsl.bell.ca 03.08.09, 22:03 >ja bym w takich wnetrzach oszalal...dla kogo > te wnetrza No cóż. Mieszkania bym sobie tak nie urządziła, ale przespać się tam 1 czy 2 noce byłoby fajnie. Po to to się nazywa ART HOTEL. Ale łóżko to łóżko i wanna to wanna. ..................................................................... ...wanna...? jaka wanna...? Ech kto by dzis instalowal wanny w hotelach...najlepsze sa natryski...ascetyczne wnetrza lazienek skalne sciany...i zewszad tryskajaca woda....a przespac mozna sie w lazience na kamiennym stole ze stosami recznikow...zwlaszacza gdy pod stolem stoli butelka wina. ...art hotel wogole powinien zrezygnowac z sypialni i lozek...kto by tam tracil czas na spanie jak art to art ! ..................................................................... > ... pogratulowac stylu...to znaczy braku stylu bo coz moze powstac i coz moze byc akceptowane przez spoleczenstwo post > PRL-owskie...ten brak stylu...sztuka bez sztuki...albo nowy socrealizm... Fe! Ktoś tu się boi odmienności. I okazuje to w nieładny sposób. Zawsze możesz przenocować w typowym pokoju hotelowym. ................................................................... ...to raczej ja powinienem napisac ...."ktos tu sie boi odmiennosci" jako ze hotel niczego nadzwyczajnego nie proponuje....jakies papierowe dekoracje do gwiezdnych wojen....ale to juz bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: Przede wszystkim nie chce pokazać daty urodze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 09:03 Zaraz się porzygam od tych waszych bełkotów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozakrowa 58 na karku IP: 87.204.168.* 31.07.09, 09:07 Hotel działa od grudnia, a tekst dzisiaj - pogratulować refleksu! Co do G. Kulczyk - jak się poszuka, to się znajdzie - ma kobieta lat 58 i niech długo w zdrowiu żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pfff bzdura IP: *.poznan.agora.pl 31.07.09, 13:05 Pani Grażyna ma dwadzieścia dziewięć lat, jak każda kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozakrowa Re: bzdura IP: 87.204.168.* 31.07.09, 13:09 O! Widze wpis z Agory;) Trzeba bylo do artykulu te wiesci o 29 latach wpisac! Odpowiedz Link Zgłoś
akabe Re: Przede wszystkim nie chce pokazać daty urodze 31.07.09, 21:20 > Czy my pytamy pomnik, o to ile ma lat? Pomnik jest i upamietnia > osobę lub zdarzenie. Owszem, pytamy. W kontekście historycznym ważnym faktem jest data powstania pomnika, okoliczności jego powstania, sprzeciwy, gromkie pochwały, a wreszcie osoba, która czynnie przyczyniła się do postawienia pomnika, w danym miejscu, w danym czasie. Pomnik nie tylko jest i upamiętnia, wszak ktoś musi zadbać o oczyszczenie go z gołębich "odznak", zagrabić i położyć kwiaty. W moim pojęciu pomniki stawia się zmarłym zaslużonym. Znicz zapalić, świeczkę, można. Gdyby to miasto miał więcej takich Pań, hmm, a które ma więcej? Kogoś konkretnego masz na myśli? Pozdrawiam serdecznie akabe Odpowiedz Link Zgłoś
cromio Sekcja PR Starego Browaru się odezwała ! 31.07.09, 21:58 Nie wstyd Ci tak w tyłek wchodzić ??? Odpowiedz Link Zgłoś
hektor_wektor Po rękach całować... 31.07.09, 10:55 ...winniśmy Grażynę, bo wielu wydaje się, że Stary Browar zaczyna i kończy na sprzedaży drogich ciuchów, itp. gadżecików. Rzadko kto dostrzega, że Stary Browar organizuje koncerty, wystawy, wydarzenia związane z tańcem współczesnym, których nikt inny w Poznaniu nie zorganizuje, bo: brakuje mu kasy lub/i fantazji. Pomijam odpowiednie "przebicie". Życzę dalszych sukcesów, bo mają one wpływ na całe miasto. h_w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ukryta reklama po rękach to chyba Kulczyki Agorę za reklamę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 11:22 bo inaczej tego arta nie można nazwać,niż reklamą.tylko, że nie opisaną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Oj ujadajcie poki czas IP: 192.35.79.* 31.07.09, 15:54 Oj ujadajcie sobie (czyz to 'poznaniak' czy jego kuzyn?) poki czas bo zachwile tylko cienki pisk Wam pozostanie. I tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cromio Tłumoka, który nie mógł się oderwać od pulchnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.09, 12:41 ... łapska arcypedała Poetza mam całować po rękach ??? Chyba Cię pogięło albo w sekcji PR Starego Browaru pracujesz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtf Re: Po rękach całować... IP: 94.78.156.* 07.08.09, 14:56 wg mnie moze sie wynosic ze swoim browarem do Szwajcarii gdzie od niedawna placi podatki, bo w Polsce bylo jej za drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
lernakow Czego nie chce pokazać Grażyna Kulczyk 07.08.09, 08:55 Hotel nie ma gwiazdek, bo w całym kraju nie uzbierało się ich dość na to dzieło. Jestem snobem, uświadom to sobie, I ty też jesteś snobem, tylko wyobraź to sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
yeyq nie chce pokazać 07.08.09, 09:09 To jej hotel i nie musi pokazywać tego czego nie chce , nie musi mieć gwiazdek , nie musi się redaktorom chwalić , na 100% ma gości , hotel rentowny, ekskluzywne wyposażenie, cena i obsługa nie musi być "jarmarkiem" , poza tym temat odgrzewany i red. z Gazety proponuję opisywać tureckie hotele gdzie niby polaków spotyka raj.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahahha Re: nie chce pokazać IP: *.acn.waw.pl 07.08.09, 10:59 dama???? buhahaha. oj, aż mi zajadł pękł. dama:DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slim Re: nie chce pokazać IP: 91.198.245.* 07.08.09, 12:54 chyba zajadł pęk ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lewulka Tego nie chce 07.08.09, 12:17 To "białe" jak prosektorium, wszystko jest wtórne, nie wieje tu wiatr i ma zapach zatęchłej szafy. Kulczykowa chciała zaszokować... Do tego trzeba mieć jaja! Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszchrzan Niesamowity pomysl i realizacja! Gratulacje!! 07.08.09, 13:03 Niesamowity pomysl i realizacja! Gratulacje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja wspólczuje Re: Niesamowity pomysl i realizacja! Gratulacje!! IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 07.08.09, 14:12 bardzo takiego poglądu na świat. Niech żyje wolność, wolność i swoboda..mazury Odpowiedz Link Zgłoś
emplo Czego nie chce pokazać Grażyna Kulczyk 07.08.09, 14:26 Cos co nie ma gwiazdek nie jest wedlug polskiego prawa hotelem. Moze byc co najwyzej HOTELikiem, albo czyms rownie smiesznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Czego nie chce pokazać Grażyna Kulczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 14:39 W czym problem? To jeden z lepszych hoteli w Europie. Wszystko jest więc ok. Odpowiedz Link Zgłoś
samozwaniec1 Owszem-mieszkalem.Taki sobie hotel... 07.08.09, 15:05 Ale dyskusja jest o pani Kulczykowej.Powiem prawde.Doradcow ma jak najgorszych,bo kazde jej pociagniecie biznesowe obliczone jest na poklask.Zawodowcy tego nie robia. Gdybym byl bliskim znajomym pani Kulczykowej,to bym jej doradzil rok odpoczynku od niby swoich biznesow.Kradzione nie tuczy,pani Grazyno,chyba.No i inaczej bym Pania ubral,inaczej bym Pania przedstawial.Rzeczywiscie,Pani wzlazidupstwo w duchowienstwo,co dowodzi,ze nie jest Pani prawdziwa dama,jest zenujace.Ktos,kto obcalowywuje reke przestepcy,jest jego godzien. Dlatego nie dziwie sie Panu Kulczykowi,ze wolal byc jak najdalej od Pani.Bo odleglosc,jaka dzieli Pania od Jej bylego meza - - to kosmos.On jest prawdziwym obywatelem swiata.Pani jest,niestety,zaluje bardzo,nuworyszka,i do tego,w bardzo zlym stylu.W tzw.stylu poznanskim.Kiedys to cos znaczylo.Teraz to obraz nedzy i rozpaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqa Re: Owszem-mieszkalem.Taki sobie hotel... IP: *.icpnet.pl 17.08.10, 20:52 G(rażyna) K(ulczyk) nie równa się P(eggy) G(uggenheim)... to taka Peggy z prowincji. Szkoda... Hotel - wtórności designerskie po latach 90. i pocz. XXI w. Takie tam Cittterio, Starcki i inni. Popularne to. Nic oryginalnego tu nie widzę. Raczej chęć pokazania pieniędzy. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
4toja Czego nie chce pokazać Grażyna Kulczyk 07.08.09, 15:42 Prezentuje sie calkiem calkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś