obierz-kierunek
04.07.21, 14:47
Witam,
stawiam Tarota online dla osób potrzebujących pomocy w podjęciu ważnego kroku w życiu oraz dla tych, którzy chcieliby się dowiedzieć czegoś o sobie.
Ceny nie są wygórowane, bo jedno proste pytanie to tylko 25 zł.
Cena oczywiście może się różnić w zależności od natury i ilości pytań. Cennik i inne przydatne informacje można znaleźć na mojej stronie:
Tekst linku
Usługa jest realizowana wyłącznie drogą mailową, szybko, dokładnie i bezpiecznie.
Jestem kwalifikowaną tarocistką, posiadam dyplom oraz certyfikat nauk wykorzystujących tarologię. Kartami zajmuję się w wolnym czasie poza pracą na pełen etat. Stawiam na tradycję, dlatego posługuję się klasyczną talią RWS. Świadczę usługi przez internet w związku z pandemią, interpretacja kart jest przedstawiana drogą mailową, zachowując komfort i bezpieczeństwo osoby pytającej.
Nie ogłaszam się jako "wróżka", tylko profesjonalny interpretator kart. Zależy mi na profesjonalnym podejściu do tego tematu, unikając "magii" i "czarów", a dodatkowo ważna jest dla mnie dobra opinia osób korzystających z moich usług.
Będzie mi bardzo miło zinterpretować dla Państwa karty. A nuż ich ułożenie okaże się dla kogoś pomocne i zmieni życie na zawsze?
Proszę o kontakt mailowy obierzkierunek@gmail.com lub przez formularz na mojej stronie.
Cennik: Tekst linku
Rodzaje rozłożeń kart: Tekst linku
Sonia