Gość: beata IP: *.net.t-com.hr 17.01.06, 13:46 Witam, zapraszam wszystkich na zapoznaie sie z nasza oferta na sezon 2006, nowe domy, nowe apartamenty, dobre ceny. www.perla-pag.hr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: pozdrowienia z Pagu IP: *.chello.pl 17.01.06, 18:50 A czy nadal Pani tak dobrze opiekuje się gośćmi że muszą po tygodniu przeprowadzać się do innej kwatery? Dziękuję my to dzięki Pani już przeżyliśmy na Pagu. Więcej nie skorzystam i informuję innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynioo Re: pozdrowienia z Pagu IP: *.chello.pl 18.01.06, 00:20 A ja bardzo polecam wyspę Pag.Na biuro Perła tez nie mogę narzekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron5 Re: pozdrowienia z Pagu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 06:38 Uważam ,że wylewanie prywatnych żalów na forum jest nie w porządku.Pani Beata od dawna jest na tym forum i ma na pewno mnóstwo zadowolonych klientów.Że zdarzają się jakieś wpadki to nie powód aby krytykować całe biuro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: pozdrowienia z Pagu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 10:37 Witam Może nie powód, ale warto i o czymś takim wspominać. Dobrze jest wiedzieć i o wpadkach, po to aby uczulić się na ew niedomagania. Uwazam, że i Beata wyciągnie odpowiednie wnioski, i nasi turyści. Nie korzystałem z usług Beaty, nie bronię więc jej, nie atakuję tez jej, ale byłem w podobnej sytuacji na ostatnim urlopie. Trochę niedomówień i niepełne zadowolenie z urlopu, a nie o to chodzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pozdrowienia z Pagu IP: *.chello.pl 18.01.06, 20:07 Ni Pani Beata nie wyciągnęła wniosków ani nawet nie przeprosiła za tę przeprowadzkę z dwójką małych dzieci. Jak się potem okazało powinniśmy od razu mieszkać w apartamencie numer 2 ale Pani Beata przedłużyła tam pobyt innych gości mimo że nasza rezerwacja już była. Nie wiem czy było by wam miło gdyby w połowie wypoczynku ktoś do was podjechał i powiedział jutro Państwo się przenosicie do innego domu. Widać to forum tylko wspaniałych wiadomości i nie chcecie słuchać o takich niedociągnięciach. Ale ja napisałam ku przestrodze dla innych. Odpowiedz Link Zgłoś
sigal1962 Re: pozdrowienia z Pagu 22.01.06, 12:00 jezeli ktos ma zale to niech napisze jakie Bo jednemu nie bedzie odpowiadac np zupa bo nie dosolona a drugiemu ta sama zupa bo przesolona tak ze trudno wszystko brac do jednego worka dobrze ze ktos ostrzega ale niech napisze dlaczego jednemu to nie odpowiada a drugi bedzie zadowolony pozdrawiam Acha nie kozystalem z uslug p. Beaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: pozdrowienia z Pagu IP: *.net.t-com.hr 30.01.06, 14:24 Witam serdecznie, niestety i takie sytuacje sie zdarzaja. I nie zawsze osoba ktora siedzi na recepcji biura ponosi winne, bardzo czesto wplyw na to maja i sami Gospodarze domu podajac nie mile opinie na temat klientow, a my po prostu nie mozemy tego przekazac klientowi. Nie moge sobie przypomniec tej opisanej Przez Pania sytuacji, ale bardzo prosze jezeli cos takiego mialo miejsce przyjac moje przeprosiny i mam nadzieje ze jednak na Pagu Panstwo wypoczeli i ze to sredniowieczne miasteczko z kamienia, soli i koronki pozostalo w Panstwa pamieci. Turystyka to nietety ludzie z cala swoja niedokonaloscia i blady, problemy, a nawet rozczarowanie sie zdarzaja. Ja nadal pozostaje na Pagu i staram sie jak tylko moge aby przede wszystkim Klient ( Rodak ) mial mozliwosc za normalne pieniadze, dostac dobra kwatere, i przyzwoite warunki. Pozdrawiam Wszystkich Forumowiczow ze slonecznego dzisaj Pagu, Beata Buksa www.perla-pag.hr Odpowiedz Link Zgłoś