Dodaj do ulubionych

Konferencje

31.03.11, 11:33
Jeżeli szukasz dobrej lokalizacji na zorganizowanie konferencji dla swojej firmy to zapraszam na naszą stronę całkowicie poświęconą tematyce konferencyjnej. Wejdź na www.salekonferencyjne.pl wybierz lokalizację, konkretny obiekt a następnie ustal termin.
Obserwuj wątek
    • Gość: Alice Re: Konferencje IP: *.adsl.inetia.pl 16.08.14, 13:20
      Ja ze swojej strony polecam stronę www.konferencyjne-obiekty.pl - zawsze tam wyszukuję sal.
      • Gość: Natasza Anastazja Re: Konferencje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.14, 12:45
        A organizował ktoś konferencję w hotelu Piramida w Tychach? Wesela i inne imprezy okolicznościowe są tam podobno na wysokim poziomie, ale nie mogę znaleźć opinii na temat konferencji. Byłabym wdzięczna za opinie.
      • Gość: Leni Re: Konferencje IP: *.dynamic.mm.pl 22.05.17, 20:52
        hotel-diament.com.pl/oferta-dla-firm/
    • Gość: Marzenka Re: Konferencje IP: *.dynamic.mm.pl 17.01.17, 23:08
      Bardzo dobrą ofertę posiada Zajazd U Przemka w Zgierzu - Sala Kryształowa.
      Jest kilka sal do wyboru. Największa pomieści około 300 osób. Sale wyposażone są w ekran, rzutnik, nagłośnienie, internet bezprzewodowy. Przy każdej organizacji spotkań możliwa jest organizacja przerwy kawowe, lunchu lub uroczyste kolacje, bankietu w stylu zasiadanym jak i szwedzkim. dużym plusem jest możliwość noclegu na miejscu w Hotelu Diament.
      • Gość: Zadowolona Re: Konferencje IP: *.dynamic.mm.pl 18.02.17, 21:53
        Bardzo profesjonalna obsługa. Polecam wszystkim.
      • judytka_189 Re: Konferencje 02.03.17, 16:35
        A ja polecić mogę Hotel Fryderyk w Rzeszowie na Konferencję, ponieważ ze swoją Firmą organizujemy tam kilka razy w roku Konferencję i powiem, że Hotel jest godny polecenia. Posiada wszystko co potrzeba w takich salach, które dodatkowo są klimatyzowane. Sale zaopatrzone są w 55 calowy telewizor w 3D, profesjonalny sprzęt multimedialny, tablicę flipchart, internet WI-FI jak i zarówno do dyspozycji laptop itp. Jest możliwość korzystania z mini baru hotelowego czy zamówienia lunchu. Obsługa hotelowa bardzo miła i uprzejma. Hotel spełnia wszelkie wymagania!
    • piotr94494 Re: Konferencje 29.07.24, 11:15
      Hotel konferencyjny Warszawa ma ciekawą ofertę, jest nawet polecany przez jeden z portali. Polecam się zapoznać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka