corrida_pl 18.06.11, 20:18 Witam, szukam miejsca nad morzem dla rodziny z dwulatkiem. Najlepiej gdyby był plac zabaw i blisko morza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olazur Re: morze 2 + 1, od 2 lipca 18.06.11, 21:35 ja mam rezerwacje w swinoujsciu, ale niestety nie moge pojechac. mam rezerwacje od 25.06 do 11.07 ale na pewno nie jest problemem to skrocic. mialam jechac wlasnie z dwulatkiem i czterolatkiem. pokoj 3-osob, blisko morza - 250zl za pokoj w pensjonacie. Odpowiedz Link Zgłoś
drozdek12 Re: morze 2 + 1, od 2 lipca 18.06.11, 23:59 co prawda placu zabaw przy domu nie ma(dom 4-rodzinny), ale mieszkam w Ustce, blisko plaży ( 300 m od promenady). Do 9 lipca mam wolny pokój 2+1 (duża, 2-osobowa rozkładana sofa i łóżko 1-osobowe) z łazienką na 2 wynajmowane pokoje. Dostęp do kuchni Kontakt: turystyka5@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kate-71 Re: morze 2 + 1, od 2 lipca 19.06.11, 08:47 www.parkiplaza.pl obiekt przystosowany dla rodzin z małymi dziećmi, plac zabaw, zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jastrzębia Góra Re: morze 2 + 1, od 2 lipca IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.11, 09:45 Zapraszam do Jastrzębiej Góry. Posiadam wolny pokój trzyosobowy z własną łazienką. Wyposażenie pokoju: TVsat, lodówka, czajnik bezprzewodowy, sprzęt plażowy, podręczne naczynia. Dodatkowo do dyspozycji gości aneks kuchenny, miejsce na grilla i ognisko, bezprzewodowa siec internetowa w całym domu, ogród wypoczynkowy, plac zabaw dla dzieci, miejsca parkingowe. Odległośc od morza 700 m. www.pokojelachs.nocuj.com.pl pokojelachs@gmail.com tel 512 491 093 Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_zabielski Re: morze 2 + 1, od 2 lipca 20.06.11, 23:25 jedźcie sobie do Sopotu. Wybierzcie jeden z wielu apartamentów i będziecie zadowoleni. Sprawdź sobie tutaj - sopot apartamenty Odpowiedz Link Zgłoś
zosienkaa_0102 Re: morze 2 + 1, od 2 lipca 23.06.11, 22:43 my mamy dwulatka - szkamy właśnie jakiegoś małżeństwa z dzieckiem w podobnym wieku- do towarzystwa dla nas i dla synka. Z tymże wyjazd planujemy na 5 lipca, tak, zeby byc tam raniutko a powrót w niedziele wieczorem- takze będziemy tam 6 pełnych dni. Zarezerwowaliśmy 2 domki jednak z powodów losowych odpadła nam jedna rodzinka - dysponujemy połowa domku - w bardzo korzystnej cenie - wpłacona zaliczka do zapłaty tylko pozostała częśc. Cicha, spokojna miejscowosc - Rowy , blisko morze a w okolicy jezioro - widok na jezioro z sypialni. Na terenie obiektu plac zabaw, parkind, teren ogrodzony - bezpieczny dla dzieci - wszędzie trawka. Bliższe info na mogę wysłac na meila Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia152 Re: morze 2 + 1, od 2 lipca 26.06.11, 21:55 witam i zapraszam do Pucka wiecej informacji na str.www.pokojegoscinnepuck.pl.tl Odpowiedz Link Zgłoś