Dodaj do ulubionych

nocleg na weekend?

05.07.11, 11:56
Witam.
Planuję z rodziną (i psem) pojechać na krótki weekendowy wypad nad morze. Myślimy o 1-2 nocach w terminie jakoś pod koniec lipca do połowy sierpnia. Znajdziemy coś nie drogiego? Może być jakaś agroturystyka. Może możecie coś polecić? Interesuje mnie zachodnia część wybrzeża.
Obserwuj wątek
    • zachodniopomorskie Re: nocleg na weekend? 05.07.11, 13:03
      niedrogiego....
      ahahahah, taaaaa, z psem gdzie nigdzie( kto klaki bedzie sprzatal?) nie chca przyjmowac i na weekend gdzie prawie kazdy tani pokoj WYNAJMOWANY JEST OD TYGODNIA.
      poszukaj frajerów w rodzinie, watpie zebys i tam znalazl
      • rallygirl11 Re: nocleg na weekend? 05.07.11, 13:15

> ahahahah, taaaaa, z psem gdzie nigdzie( kto klaki bedzie sprzatal?)

No nie wiem kto. Może ty
        • zachodniopomorskie Re: nocleg na weekend? 05.07.11, 14:16
          Ja moge zrobic manewr kuszą zeby nikt juz kłaków nie sprzatal co ty na to?;-)
          • rallygirl11 Re: nocleg na weekend? 05.07.11, 14:25
            tylko podczas tego manewru w paluszki się nie zrań bo bez twoich komentarzy świat nie byłby już taki sam ;)
            • zachodniopomorskie Re: nocleg na weekend? 05.07.11, 18:39
              ciesze sie ze wzbudzam twoje zainteresowanie, bo nikt inny tobą tu sie nie interesuje tzn, twoją
              prosbą
              • rallygirl11 Re: nocleg na weekend? 06.07.11, 08:10
                też to zauważyłam i gdyby nie ty i twoje niezwykle wartościowe porady, pewnie już byłabym bliska załamania nerwowego.
                • zachodniopomorskie Re: nocleg na weekend? 06.07.11, 12:33
                  ale do sedna tematu znalazlas frajera za darmo na weekend i z psem,
                  pewnie napiszesz ze FULL miejsc, co widac jak byk na tym forum;-))))))))))
                  • rallygirl11 Re: nocleg na weekend? 06.07.11, 12:37
                    czytałam twój post kilka razy i (być może jestem zbyt ograniczona umysłowo) kompletnie nie rozumiem o co ci chodzi :)
                    • drozdek12 Re: nocleg na weekend? 06.07.11, 22:02
                      ja mam wolną lukę - 2 noclegi 28-30 lipca: z czwartku na piątek i z piątku na sobotę. Pokój duży 2+2+1, cena zależy od ilości osób 140-180 za pokój/noc), z łazienką i osobnym wejściem więc piesek nie powinien przeszkadzać... a kłaki się wciągnie w odkurzacz. Kontakt: turystyka5@wp.pl
                      • zachodniopomorskie Re: nocleg na weekend? 07.07.11, 14:19
                        lepiej sie bierz za szukanie....a nie marne gderanie
                        • rallygirl11 Re: nocleg na weekend? 07.07.11, 14:25
                          pozwolisz, że zacytuję klasyka: 'o mnie się nie martw, ja sobie radę dam' ;)
                          Jak widać powyżej jednak niektórzy chcą wynająć pokoje na tak krótki czas.
                          • zachodniopomorskie Re: nocleg na weekend? 07.07.11, 16:04
                            malo wiesz, pamietaj ten który ma dobry standard i lokalizacje do 200 m do plazy
                            nie ma wolnych miejsc od dawna
                            • rallygirl11 Re: nocleg na weekend? 07.07.11, 16:11
                              ale gdzie napisałam, że musi być blisko morza? Zadowolę się nawet noclegiem kilka km od morza. Zawsze można podjechać autem.
                              Bez przesady jadąc na jakieś 2 noce mam w nosie super wysoki standard bo pokój potrzebuję tylko po to żeby przenocować. Wystarczy, żeby było czysto i schludnie.
                              Chyba szukasz dziury w całym...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka