edytastel 22.04.12, 09:03 czy ktoś może polecić kwaterę w Białogórze dla 2+1(7lat)? Czy w szczycie sezonu jest tam duży natłok turystów? Proszę podzielcie się informacjami na temat tej miejscowości Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xxagaxx Re: Białogóra 22.04.12, 11:45 Białogóra to świetne miejsce dla rodzin z dziećmi, nie ma młodzieży, hałasów, dyskotek cicha, spokojna miejscowość duuuży minus za odległość do morza, ale co kto lubi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Białogóra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.12, 21:07 W ubiegłym roku również spędziłam tydzień w Białogorze w domku holenderskim. Byly to najbardziej udane wakacje do tej pory. Czysto, plaza rewelacyjna, polecam wszystkim . W razie niepogody można wybrać się do Szymbarku również polecam , szczególnie dom do góry nogami:) Odpowiedz Link Zgłoś
brzydula4 Re: Białogóra 12.08.12, 20:44 Witam do Białogóry jeżdżę już 8 lat (i jeszcze mi się nie znudziło ), przepiękna plaza, tereny na jazdę rowerem super. Widać z perspektywy czasu, że Białogóra idzie do przodu , co raz więcej barów. Jak chcemy zjeść dobrą rybkę , to idziemy do baru Barakuda . Super miętus i fląderka . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: Białogóra IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.12, 19:16 Białogóra jest przepiękna ma ten klimat"" i stworzona jest dla ludzi kochających cisze z małymi dziećmi. Na plaży mnóstwo miejsca wiec nikt nie sypie na nas piachu, a dzieciaki mają miejsca do woli, przy tym czysty biały piasek (dlatego białogóra). Byłam tam 5 razy i jeśli fundusze pozwolą to pojadę jeszcze nie raz. Acha ceny przystępne nie takie jak w kurortach. Niestety z biegiem czasu i tu zaczyna się robić duszno, mimo to miejscowość godna polecenia. Katarzyna Odpowiedz Link Zgłoś
adam_baza Re: Białogóra 14.08.12, 11:15 Hej, tu masz bazę noclegową, bardzo rozbudowana: tanie kwatery , duże ośrodki wypoczynkowe, hotele czy kurorty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luiza Re: Białogóra IP: *.ostnet.pl 24.09.12, 20:33 Jak wyjeżdżam zawsze korzystam z takich baz internetowych, znajdują się tam niemal wszystkie hotele w Polsce, a w niektórych możesz zrobić bezpośrenio rezerwację. Odpowiedz Link Zgłoś