Dodaj do ulubionych

Tort na wesele

22.01.10, 22:17
Witam wszystkich. Czy ktoś może zamawiał tort weselny w cukierni ASKA przy ul.
Wierzbickiej w Radomiu? Czy własciciele są ok i robią ładne torty, a co
najważniejsze czy torty sa tam smaczne i jaki mi radzicie. Dziękuję
Obserwuj wątek
    • lunemee Re: Tort na wesele 22.01.10, 22:24
      Drugi raz już ten temat zakładasz!
      forum.gazeta.pl/forum/w,473,105637137,105637137,cukiernia_ASKA_ul_Wierzbicka.html
      • olusia1982 Re: Tort na wesele 23.01.10, 10:08
        Zgadza się, drugi raz zakładam bo może teraz się ktoś znajdzie kto zna te cukiernię
        • lunemee Re: Tort na wesele 23.01.10, 11:33
          Poprzedni był tylko trochę niżej. Trudno było podnieść? Co do samej cukierni-
          skoro nikt się nie wypowiedział to może nie jest zbyt popularna? Nie lepiej
          zamówić tort w Królewskiej, Ewie, w Jedlińsku, czy u Orłowskich gdzie wiadomo co
          robią? Ja wybierając cukiernie, która zrobi nam tort na wesele kierowałam się
          opiniami z forów, od rodziny i przede wszystkim własnym doświadczeniem. Skoro
          nie możesz znaleźć opinii to może sama spróbuj tych tortów?
          • Gość: ulka Re: Tort na wesele IP: *.radom.vectranet.pl 23.01.10, 12:37
            Ja mogę ci polecić cukiernie ASKA, sami mieliśmy na weselu tort od nich i nasza
            znajoma też. Tort bardzo ładny, smaczny i do tego cena bardzo atrakcyjna.
            Najlepiej wybierz się do nich osobiście i spróbuj smaków na torty.
            • olusia1982 Re: Tort na wesele 24.01.10, 08:53
              Ula dziękuję Ci bardzo za odpowiedź, napewno spróbuję u nich tort wcześniej,ale
              ważne że cukiernia jest ok. A Ty z mężem jaki tort wybraliście jeśli pamiętasz
              oczywiście. Z góry dziękuję :-)
              • Gość: ulka Re: Tort na wesele IP: *.radom.vectranet.pl 24.01.10, 21:20
                Dokładnie to juz nie pamiętam ale na pewno miał 4 piętra i każde o innym smaku.
                Na 100% jedno to było tiramisu bo je uwielbiam a reszta to z owocami. Z tego co
                pamietam to tam w cukierni mieli zdjęcie i mozesz wybierać jak ma być
                udekorowany tort.
                • olusia1982 Re: Tort na wesele 25.01.10, 20:57
                  Jeszcze raz bardzo dziękuję :-) Wybierzemy sie do tej cukierni i ugodnię z
                  narzeczonym jaki tort zamawiamy. Jeszcze raz bardzo bardzo dziękuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka