Gość: at IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 19:21 W którym miejscu Piłsudskiego krzyżuje się z Moniuszki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kubuś Re: Pytanie do Gazety IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 21:59 Właśnie też czytałem ten artykuł i się zastanawiałem. Przecież one są równoległe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REJF Re: Pytanie do Gazety IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.02, 09:10 Nie chcę odpowiadać za gazetę, ale sądzę, że chodzi o lokal na ul. Sienkiewicza na przeciwko dawnego Pewex-u. Ale pewien nie jestem... Darz bór Mirmiłku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jdk Re: Pytanie do Gazety IP: 194.228.100.* 14.02.02, 09:13 Czepiacie sie! Zgodnie z teoria wzglednosci (nie pamietam, czy ogolna czy szczegolna) krzyzowanie sie linii rownoleglych nie jest niemozliwe! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gazeta Re: Pytanie do Gazety IP: *.rado.gazeta.pl 14.02.02, 10:05 To oczywisty błąd! Chodzi o ulice Traugutta i Moniuszki. Przepraszamy! do jdk: masz racje. Proste równoległe przecinają się w nieskończoności;))) Odpowiedz Link Zgłoś