Dodaj do ulubionych

ZAROBKI PANA WOLSKIEGO

IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 15.02.04, 12:37
Czy to moralne że pan który ciąge nawołuje do darowizn i niby sam pracuje
charytatywnie pobiera nie tylko duże wynagrodzenie ale również pobiera
pieniądze z - wydawałoby się - prac społecznych w komisjach, do których
wkręcił go Marcinkowski. Cały Radom. A media tak kreują go na jakiegoś męża
opatrznościowego jakby nie było w Radomiu innych tego typu organizacji nie
uwikłanych w politykę.
Obserwuj wątek
    • Gość: podwawelski Re: ZAROBKI PANA WOLSKIEGO IP: *.udn.pl 15.02.04, 16:25
      To nie mąż opatrznościowy, tylko autorytet moralny, kiedyś p. Włodarczyka,
      obecnie p. Marcinkowskiego i Banasiewicza. Grunt to umieć kręcic lody dla
      siebie.
    • Gość: . Re: ZAROBKI PANA WOLSKIEGO IP: *.udn.pl 30.04.04, 18:59
      • Gość: ania Re: ZAROBKI PANA WOLSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 02:00
        trafna ocena
    • Gość: Jasiek Re: ZAROBKI PANA WOLSKIEGO IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.05.04, 02:28
      Jak zwal tak zwal, czlowiek tez musi z czegos zyc.
      Tylko pogratulowac.
      • Gość: www Re: ZAROBKI PANA WOLSKIEGO IP: *.udn.pl 01.05.04, 16:31
        Włodzio spryciula.
        • Gość: UC Re: ZAROBKI PANA WOLSKIEGO IP: 193.111.144.* 04.05.04, 14:43
          SB jednak o swoich nie zapomina
    • Gość: Stiil Re: ZAROBKI PANA WOLSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 18:15
      Właśnie.Dlaczego żadna gazeta nie napisała o panu Wolskim przy okazji skandalu
      z działalnością pani Kszczotek. która była prezesem.
      Czyżby wszyscy dziennikarze przeoczyli, że wiceprezesem w tym Towarzystwie
      Wyciągania Naszych Pieniędzy Z Kasy Miasta był pan Wolski?
      • Gość: Nikita2001 Re: ZAROBKI PANA WOLSKIEGO IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 03.05.04, 00:24
        Odnośnie Pana Wolskiego zgoda - prasa o nim słowa nie napisała, a faktycznie
        przez wiele lat "pracował" dla tego stowarzyszenia. Nie ma jak "kameleon"..

A odnośnie p. K to swoją wiedzę opierasz na:
        a) nierzetelnych artykulikach w lokalnej - przepraszam za słowo "prasie",
        b) informacjach zasłyszanych od znajomych,
        c) czy może znasz tych ludzi i to stowarzyszenie, a może samą panią K.
        • Gość: pajacyk Re: ZAROBKI PANA WOLSKIEGO IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.05.04, 08:50
          Wolski i praca - ha, ha, haaaaa !!!!!!!!!
          • Gość: ulka Re: ZAROBKI PANA WOLSKIEGO IP: *.udn.pl 03.05.04, 14:23
            Nie przesadzaj. Jak jest dami to przychodzi.
            • Gość: Aśka Re: ZAROBKI PANA WOLSKIEGO IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.05.04, 16:06
              naturalnie! jest czujny jak stary SB-ek!
              • Gość: pająk Re: ZAROBKI PANA WOLSKIEGO IP: *.udn.pl 04.05.04, 10:54
                Wolski-człowiek guma.
                • elmerek Re: ZAROBKI PANA WOLSKIEGO 04.05.04, 15:13
                  Musze powiedzieć ze naprawdę mi was szkoda. Marze o internecie i forum w
                  którym pisząc cos trzeba by było ponosić odpowiedzialność za swoje słowa,
                  udowodnić to co sie pisze. Opluwacie człowieka nic o nim nie wiedząc i rzucając
                  demagogiczne stwierdzenia, prawdy nic nie warte. Zasada jaka tu obowiązuje jest
                  taka żeby opluć. A robiąc cokolwiek ma sie zwolenników i przeciwników.
                  Przypuszczam że Ci drudzy nie mogąc odgryźć sie w inny sposób piszą pierdoły.
                  Chciałem zauważyć że wolski był zastępcą kszczotkowej 4 lata temu i to przez
                  moment. Towarzystwo mu widać nie odpowiadało bo bardzo szybko zrezygnował.
                  Reszta tekstów w tym wątku to zwykłe pomówienia jakich zresztą na forum nie
                  brakuje tylko nie mają one odzwierciedlenia w rzeczywistości. A jestem
                  przekonany ze to ludzie decyzyjni i Ci którzy zazdroszczą pewnych rzeczy takie
                  pierdoły piszą…
    • Gość: Marzena Głogowska Re: ZAROBKI PANA WOLSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 16:00
      Elmerek ja biorę pełną odpowiedzialność za swoje słowa. Z całą stanowczością
      stwierdzam, że pan Wolski był wiceprezesem "Towarzystwa Dobroczynności" (nie
      pamiętam pełnej nazwy) pani Kszczotek. Napisałam celowo w cudzysłowiu ponieważ
      niedawno wszyscy dowiedzieliśmy się jaka to była "dobroczynność". Najlepszym
      oczyszczeniem byłoby okazanie się pana Wolskiego dochodami uzyskiwanymi z
      różnych źródeł nawet jeżeli rzekomo minimalną ich część przekazuje na cele
      dobroczynne. I nie gloryfikujcie kogoś, kto wykonuje swoje statutowe obowiązki
      i jeszcze za to pobiera wynagrodzenie.
      • Gość: Aśka Re: ZAROBKI PANA WOLSKIEGO IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.05.04, 16:10
        a co - jeśli pracujemy w organizacji to nie możemy pobierać wynagrodzenia?
    • Gość: mariusz Re: ZAROBKI PANA WOLSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 18:05
      Tak, możecie ale nie nazywajcie później siebie wolontariuszami, opiekunami
      ucieśnionych, obrońcami bitych kobiet i maltretowanych dzieci. Gdybyście robili
      to z potrzeby serca to bylibyście dla mnie największym moralnym autorytetem
      zasługującym na najwyższy szacunek i poważanie.A tak to jesteście poprostu
      najemnikami robiącymi za pieniądze to co do Was należy.
      • elmerek Re: ZAROBKI PANA WOLSKIEGO 04.05.04, 23:04
        Marzeno Głogowska ja nie twierdze ze nie był. Czytaj uwaznie co pisze. Jednak
        nie pobierał za to honorarium i czym prędzej zrezygnował nie biorąc udziału w
        dalszej działalności tego twora. Co do zarobków to jego prywatna sprawa.

a mariuszowi napisze tak:
        "To co do Was należy" można robić na różne sposoby. Można zrobić minimum i nikt
        sie nie przyczepi a można zrobić nieco więcej i stworzyć dodatkowe instrumenty
        dla pomocy innym. Jak jednak robi się wiecej jest sie bardziej widocznym i jak
        juz pisałem ma się zwolenników i przeciwników. czego dowód znajduje się w tym
        wątku na forum "gazety lokalnej".
        Najbardziej jednak przykre jest to że jeżeli ktoś coś pożytecznego robi to jest
        jeszcze przez to gnojony i to przez ludzi nie mających pojęcia o czym piszą i
        co to znaczy taka praca...
        • Gość: Nikita2001 Re: ZAROBKI PANA WOLSKIEGO IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 05.05.04, 00:47
          Szanowny "Elmerku" napisałeś:
          "Chciałem zauważyć że wolski był zastępcą kszczotkowej 4 lata temu i to przez
          moment. Towarzystwo mu widać nie odpowiadało bo bardzo szybko zrezygnował."
          Taaaa...
          Jak zatem wytłumaczysz fakt, że w roku bieżącym (2004) i to już po tej całej
          aferze z dobroczynnością, pana Wolskiego widziałam w w/w "towarzystwie" na
          tzw. "radzie" ????
          • Gość: m.gibson Re: ZAROBKI PANA WOLSKIEGO IP: 212.244.88.* 05.05.04, 06:35
            Bardzo lubie Julie Roberts, Mela Gibsona zresztą też. Kiedyś tych dwoje wzięło
            udział w takim filmie "Teoria Spisku" Jak czytam wasze posty dochodze do
            wniosku ze kręcicie kolejną część tego filmu. Tylko w filmie Mel Goibson miał
            przynajmniej częściowo racje bo przeszedł przez niezłe bagno. A wy z punktu
            obserwatorów gadacie co wam slina na język przyniesie...Dajcie mi człowieka a
            coś o nim powiem oto zasada fujj radomianie weszli do europy, i przypiepsza
            kazdemu co cos robi. DO ROBOTY A NIE BIADOLIĆ I GŁUPOTY GADAĆ!!!!!
            • Gość: Milena Re: ZAROBKI PANA WOLSKIEGO IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.05.04, 09:02
              "do roboty" - znany styl poganiaczy PRL-u!
        • Gość: QQ Re: ZAROBKI PANA WOLSKIEGO IP: 193.111.144.* 05.05.04, 14:37
          > "To co do Was należy" można robić na różne sposoby. Można zrobić minimum

Jesli jest sie profesjonalista to nie ma czegos takiego jak minimum!
    • Gość: mariusz Re: ZAROBKI PANA WOLSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 09:19
      m.gibson czy ty jesteś pomiotem jakiegoś komunisty bo używasz takiego języka?
      • elmerek Re: ZAROBKI PANA WOLSKIEGO 05.05.04, 13:18
        Nikita2001 to dziwne że go widziałeś bo ja go nie widziałem. Chyba zmyślasz
        bzdury człowieku. A czy był czy nie łatwo sprawdzić i wiesz mi że nie był.
        I jakoś tak mam wrażenie że pod kilkoma nickami kryje sie ta sama osoba. A ja
        sie zgadzam z gibsonem gadacie głupoty byle gadać. Chyba brakuje wam zajęcia bo
        czepiacie sie ludzi którzy cos robią
    • Gość: mariusz Re: ZAROBKI PANA WOLSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 14:15
      No właśnie.I dlatego najlepszym rozwiązaniem byłby rzetelny dziennikarski
      artykuł. Tylko kto zdecyduje się o tym pisać skoro niemalże wszyscy wchodzą mu
      w d...pę. Może Słowo?
      • elmerek Re: ZAROBKI PANA WOLSKIEGO 05.05.04, 15:02
        Drogi maruszu napisałeś
        "No właśnie.I dlatego najlepszym rozwiązaniem byłby rzetelny dziennikarski
        > artykuł."

Przepraszam nie rozumiem?? Artykuł o czym?? Jaki gość nie mając żadnych dowodów
        pisze coś na forum lokalnej gazety, inni nie mając absolutnie nic konkretnegoi
        do powiedzenia dopisują demagogiczne bzdury. Każdy dziennikarz który by się za
        to wziął od razu zorientowałby sie ze nie ma tu o czym pisać. Sprawdziłby tylko
        jedną rzecz czy pan wolski pobierał honorarium i do kiedy był zastępcą
        kszczotkowej. Honorarium nie pobieerał, a z honorowej (czyt. charytatywnej)
        funkcji v-ce zrezygnował dawno temu nim interes sie rozkrecił. I o czym tu
        pisać?
        Tak jak mówiłem szkoda mi ludzi którzy nudzą się a ich zajęciem jest psucie
        krwi innym. Jestem ciekawy czy Pan wolski zdecyduje sie wstąpc na droge sadowa
        przeciwko tym pomówieniom. Są takie mozliwosci by znalezc komputer z którego
        takie pomowienia zostały wysłane. Ja na jego mmiejscu powaznie bym sie
        zastanowił
        • Gość: htmlman Re: ZAROBKI PANA WOLSKIEGO IP: *.176.udn.pl 05.05.04, 15:38
          Elemerek nie denerwuj sie kretynow w tym miescie nie brakuje. a poza tym tu
          jest gosc ktory jest informatykiem u kszczotek i stuka z osrodka na struga,
          widac cos mu sie nie podoba. A Pana Wolskiego przepraszam w imieniu normalnych
          ludzi Niech sie Pan nie denerwuje Panie Włodzimierzu jestesmy z Panem
    • Gość: normalni inaczej Re: ZAROBKI PANA WOLSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 16:13
      i dup...e panu tez lizemu bo sie panu nalezy.Normalni inaczej
      • Gość: Gość Re: ZAROBKI PANA WOLSKIEGO IP: *.udn.pl 06.05.04, 14:28
        Czytając wasze wypowiedzi na tym forum odnosze nieodparte wrażenie, że sporo osób używa go do pozbycia się wielu kompleksów, które nabyli jeszcze w czasach PRL-u (sądząc po niektórych) i za żadną cholerę nie mogą się ich pozbyć. Jesteście w stanie zgnoić człowieka tylko dla własnej satysfakcji. Niewiele jest w Radomiu osób, które swoją popularność zawdzięczają tylko i wyłącznie swojej ciężkiej pracy. Pan Wolski nigdy nie startował, ani z tego co wiem nie ma zamiaru startować w jakichkolwiek wyborach żeby sobie reklame z tego powodu robić i żeby zabiegać o popularność. To, że media interesują się różnego rodzaju programami i imprezami organizowanymi m.in. dla dzieci z rodzin patologicznych przez pana wolskiego świadczy tylko i wyłącznie o jego autorytecie. Bo bardzo łątwo jest nic nie robić lub odpracować minimum i nie wychylać się, a swoje bezzasadne i często chore opinie oparte na niczym prezentować na forach za które i tak nie ponosi się żadnej odpowiedzialności. Ale kiedy trzeba zrobić coś więcej niż minimum to nie ma chętnego. Tym bardziej jeśli chodzi o pracę charytatywną. Za to czeka już tłum żeby zmieszać z błotem taką osobę. Pewnego dnia kiedy zabraknie ludzi wykonujących swoją pracę ponad normę do których niewątpliwie zalicza się Pan Wolski, znowu będziecie się wypowiadać na forum dlaczego nikt nic nie robi i jak jest nam źle i niedobrze. I znowu będziecie czekać na kogoś kto wykona robotę za was.
        • Gość: nos Re: ZAROBKI PANA WOLSKIEGO IP: *.udn.pl 08.05.04, 13:33
          to już nie jesteś over tylko Gość?
    • Gość: fuks Re: ZAROBKI PANA WOLSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 16:32
      Rzeczywiście nie starotwał w żadnych wyborach ale jednoznacznie wspiera lewicę
      i poskomunę.Jawnie i otwarcie wystąpił w spotach rekalmowych Sadomwskiej (SAKD)
      i Włodarczyka (SLD) wykorzystując wizerunek TPD i OIK!!!! To jest jednoznaczne
      opowiedzenie się za jedyną słuszną drogą.Z lewicą zawsze mu było po drodze
      (patrz pani Kszczotek) bo z nimi łatwiej jest wyciągać pieniądze z miejskiej
      kasy.I to nie jest żadne obrzucanie błotem a ZAISTNIAŁE I ISTNIEJĄCE FAKTY!!!!
      Miasto żadnej innej organizacji nie robi takich inwestycji i dotacji jak
      Wolskiemu.Tak potężny Caritas dysponuje jedną piątą budżetu Wolskiego.Z tego
      można żyć!Jak również z wykładów u Kszczotkowej.
      • elmerek Re: ZAROBKI PANA WOLSKIEGO 06.05.04, 16:42
        fuks mówisz kolejne pomówienia a nie fakty!!!! Wolski NIGDY NIE MIAŁ WYKŁADÓW U
        KSZCZOTKOWEJ!!!! To kłamstwo!!! Jak zresztą sugestie w całej reszcie twojej
        wypowiedzi. I chyba swoją wypowiedzia dowiodłeś tego ze jestes związany z inną
        organizacją która nie ma takich osiągnięć ja Wolski i nie dostaje takich
        funduszy. Czysta zazdrość. Pamiętaj że pomówienia w tym kraju są karalne...
        I JEST TO OBRZUCANIE BŁOTEM!!!
        A z KSZCZOTKOWA z przymusu był związany tylko przez moment . Błyskawicznie
        zrezygnował. I ty człowieku mówisz o faktach? rzucając kłamstwa?
        I nie pokazuje sie z lewica - jak piszesz - tylko współpracuje z każdymi
        władzami miasta bym moc robic swoją robotę. Pomagać innym. Ludzi którym pomógł
        są setki. A ty jakimiś nieścisłościami obrzucasz go czym sie da
        • Gość: . Re: ZAROBKI PANA WOLSKIEGO IP: *.udn.pl 06.05.04, 18:10
          Czy elmerek to sam zainteresowany?
          • Gość: zennon Re: ZAROBKI PANA WOLSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 13:18
            Pan Wolski kandydował w wyborach do Rady Miejkiej bodajże w 1999 roku z listy
            Unii Wolności. Ale nie był jej członkiem, nie specjalnie też angażował sie w
            swoją kampanię jeśli dobrze pamiętam i do rady nie wszedł. To tak gwoli
            uściślenia.
            Pana Włodzimierza szanuję. Zarzuty, że zarabia pieniądze są tak lepperowsko-
            peerolowskie, że wstyd z nimi polemizować.
            Kochoani zazdrośnicy, oto moja rada (całkiem za darmo): trzeba sobie znaleźć
            jakieś pole działania. Założyć stowarzyszenie, czy fundajce. Napisać parę
            programów, poszukać grantów, funduszy unijnych na ich realizację. Zrealizować
            te programy, najlepiej z jakimś spektakulartnym sukcesem i rozliczyć się z
            funmduszy. Wtedy łatwiej jest o kolejne. Kolejne programy, kolejne granty, kasa
            płynie szerokim strumieniem. A przy okazji może uda się wam pomóc komuś,
            rozwiązać czyjś problem, zrobić cos dla lokalnej społeczności. To będzie
            oczywiście tylko skutek uboczny, przecież tak naprawde nie o to wam chodzi. Was
            po prostu wk...a, że ktoś coś robi dla innych i też coś z tego dla siebie
            ma.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka