Dodaj do ulubionych

Prawi Polacy głosują na J. Kaczyńskiego !!!

26.04.10, 18:49
...którzy chcą by prawa Polska i prawi Polacy - jak pięknie
powiedział przewodniczący „Solidarności” Janusz Śniadek - na zawsze podnieśli głowy, wzywam do współpracy.

( z oświadczenia Jarosława Kaczyńskiego o kandydowaniu w wyborach prezydenckich )

Qrde, nie dość, że jestem s. synem, według prawdziwych, genetycznych patriotów i Polaków, to jeszcze jestem nieprawym Polakiem, bo jakoś nie zamierzam współpracować z Prezesem. Oczywiście nie ma też żadnej pewności, że w ogóle jestem Polakiem a wręcz przeciwnie. Prawdziwi Polacy wiedzą, że nim nie jestem, czemu mam nadzieję gremialnie dadzą tu wkrótce wyraz. Implikuje to sytuację, że stałem tam, gdzie ZOMO, podczas gdy prawdziwi stali tam, gdzie stała Solidarność, ze szczególnym uwzględnieniem naszych chłopaków z PiS, którzy mieli wówczas, gdy stali po kilka lat.
Reasumując Prawi Polacy głosują na Jarosława Kaczyńskiego, pozostały element nie głosuje i nie współpracuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: ajaniereal Re: Prawi Polacy głosują na J. Kaczyńskiego !!! IP: *.radom.vectranet.pl 26.04.10, 19:03
      O NIE TYLKO NIE KACZYŃSKI, BO ZNÓW BEDZIE ROZLICZANIE, PODPIEPRZANIE,WYCIAGANIE
      DZIADKÓW, BABEK I RÓZNYCH INNYCH GADÓW.
      A SWOJA DROGA TO LEPSZA MU POLITYK NIŻ PAMIĘĆ O ZMARŁYCH CZŁNKACH RODZINY I
      CHORA MATKA. BARDZO MU WSPÓŁCZUJĘ ALE MAM NADZIEJĘ ŻE DOSTANIE PO DUPIE.
      • radomianka11 Re: Prawi Polacy głosują na J. Kaczyńskiego !!! 26.04.10, 19:41
        J. Kaczyński oczywiście wykorzystał śmierć brata, żeby przejąć pałeczkę, dlatego
        kazał pochować go na Wawelu. Kaczyńscy przekazywali spore sumki na Kościół (z
        naszych podatków),dlatego mają jego poparcie i kardynał Dziwisz tak chętnie
        zrobił przysługę rodzinie. Ciekawe ile nas to będzie kosztowało. Boże chroń
        prawdziwych Polaków przed J. Kaczyńskim i PIS-em.
        • kawa-rano Zwyciestwo!!! 26.04.10, 19:48
          Jestem tego pewna.Myślę że nastąpi to w pierwszej turze. Reszta
          kandydatów będzie jedynie tłem do wielkiej wygranej Jarosława
          Kaczyńskiego.
          • Gość: klaun Re: Zwyciestwo!!! IP: *.radom.vectranet.pl 26.04.10, 19:55
            Szpitale jeszcze są puste? czy pełne? Kryzys na cuda. To kto ma glosować skoro
            jest tak jakby samo zło został, a dobro .............
          • Gość: Solaris Re: Zwyciestwo!!! IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.10, 19:59
            I wtedy zadzwonił budzik. Toaleta, prysznic, kawa-rano...
          • Gość: :):):) Victoria!! Re: Zwyciestwo!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 19:59
            Zgadzam się z autorem wątku,prawi i uczciwi Polacy zagłosują na
            Kaczyńskiego.A już myślałem że jareal to jakiś nawiedzony
            czubek :) :)
            • Gość: klaun Re: Zwyciestwo!!! IP: *.radom.vectranet.pl 26.04.10, 20:15
              Bo tylko tacy są w tym kraju. Prawie 90% uczciwych i prawych.
              Śmieszna ta wiara w zabobony i cuda.
              • Gość: patriota Re: Zwyciestwo!!! IP: *.radom.vectranet.pl 26.04.10, 21:03
                Nie czytaj wybiorczej, onetu. Nie ogladaj WSI24. Zobacz w slowniku
                co znzczy slowo patriota a poczujesz sie lepiej.
          • Gość: ola Re: Zwyciestwo!!! IP: *.radom.vectranet.pl 26.04.10, 23:15
            A Pierwsza Dama bedzie K O C I C A
            • Gość: zoolog Re: Zwyciestwo!!! IP: *.ib.com.pl 27.04.10, 00:20
              dla podatnika lepsza kocica niż opasły wieloryb
            • odcc Re: Zwyciestwo!!! 27.04.10, 01:20
              dla podatnika lepsza kocica niż opasły wieloryb
              hahahhah cytat roku zobaczcie jak będzie wyglądać ewentualna I sza dama po
              wygranej
              BronisławyTekst
              linka
      • Gość: WR Re: Prawi Polacy głosują na J. Kaczyńskiego !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.10, 12:36
        NIGDY WIECEJ KACZYZMU!!!!
    • Gość: patriota Re: Prawi Polacy głosują na J. Kaczyńskiego !!! IP: *.radom.vectranet.pl 26.04.10, 20:52
      Za dużo ogladasz telewizji WSI24
      • Gość: Anna_PIS Re: Prawi Polacy głosują na J. Kaczyńskiego !!! IP: *.algo.radman.pl 26.04.10, 20:58
        Zwycięstwo Zwycięstwo Zwycięstwo, nawet nie idę głosować, już wygraliśmy
        PIS=RADOM, RADOM = PIS Na wieki.

• Gość: Radomiak1910 Re: Prawi Polacy głosują na J. Kaczyńskiego !!! IP: 195.3.153.* 27.04.10, 09:51
          ...Brednie. Pisz za siebie Anna. (Sztabowiec Antoni z wąsami).

Ta partyjka może sobie już mościć gniazdko na śmietniku historii, tam
          będzie grzebać sobie w teczkach, zbierać gwoździe ,haki, podsłuchy i
          pod...lać.w XXI wieku nikt rozsądny, patrzący w przyszłość, zajęty
          pracą nie zagłosuje na to coś. A odwoływanie sie do testamentu "króla z
          kapelusza" to nekropolityka która skończy sie jw.
    • prawdziwy_i_sprawiedliwy_radom Re: Prawi Polacy głosują na J. Kaczyńskiego !!! 26.04.10, 20:54
      ujadajcie kundle ujadajcie!
      wygramy i wtedy was załatwimy!
      • Gość: klaun Re: Prawi Polacy głosują na J. Kaczyńskiego !!! IP: *.radom.vectranet.pl 26.04.10, 20:59
        Jaki prawy i sprawiedliwy kundelek. Może ugryźć patriotycznie, bez bólu.
    • Gość: prorok Re: Prawi Polacy głosują na J. Kaczyńskiego !!! IP: *.radom.vectranet.pl 26.04.10, 20:59
      Istoto ludzka ,pisząca ciągle brednie na forum co ci spadło z góry na główkę ,szkoda jeszcze ze nie proponujesz M.Jurka,Macierewicza,Dorna ,Leppera a może Konowicza ?-zastanów się .Myślę że ten Najwyższy nie dopuści do do tego o czym tak marzysz.Podobno przyleciał niebieski bocian(dziś podano w TVP),bo kiedyś przyleciał kondor z Peru aby zostać wodzem narodu ale to nie wypaliło.Czyżby historia miała się powtórzyć????
      • Gość: z netu Re: Prawi Polacy głosują na J. Kaczyńskiego !!! IP: *.radom.vectranet.pl 26.04.10, 22:22
        Ta decyzja była oczywistą i oczekiwaną. Po śmierci Lecha Kaczyńskiego jego brat
        był nie tylko najlepszym naszym kandydatem, ale także kandydatem naturalnym.
        Mógł do tego najcięższego zadania wydelegować kogoś innego, kogoś młodszego, nie
        poranionego tak smoleńską tragedią. Ale to byłaby łatwizna, wybór zastępczy,
        wyraz słabości…
        Jarosław Kaczyński zdecydował się kontynuować dzieło brata. Bo któż inny mógłby
        to zrobić lepiej? Jeśli w boju ginie król, to kto inny, jeśli nie jego brat
        powinien dalej nieść sztandar? Kto inny lepiej nadaje się do tego, by walczyć o
        te idee i sprawy, za które poprzednik oddał życie? Kto mocniej i godniej trzymać
        będzie drzewiec z proporcem zmarłego? Dlatego stańmy przy królu wszyscy, którym
        bliskie były ideały jego zmarłego brata!
        • Gość: z telewizji Solidarni 2010 IP: *.radom.vectranet.pl 26.04.10, 22:42
          - Daliśmy się w ostatnich latach zmanipulować. Władza powinna należeć do
          suwerennego narodu, a została przekazana mafijnym układom medialno-biznesowym.
          Pieniądze nasze, które wszyscy ciężko zarabiamy, dajemy ludziom którzy nami
          manipulują. Gdybyśmy nie kupowali gazety, nie będę wymieniał nazwy, to nie
          mieliby pieniędzy, żeby nas skłócać, manipulować nami. Obudźmy się! - mówi
          mężczyzna przedstawiający się jako "przebaczający chrześcijanin", któremu
          przytakuje inna kobieta z grupy.

- Oni chcą dwumiesięcznej żałoby, żeby nikt się nie odzywał i wszyscy pokornie
          zagłosowali na jednego kandydata. Jak na Białorusi - mówi kolejny z gości
          "Solidarnych". Zaraz potem pewna kobieta precyzuje, że niesprecyzowani "oni"
          chcą "zamknąć nam usta". - Iluzja pojednania, zgody narodowej miała sprawić,
          żebyśmy nic nie mówili! - krzyczy gość programu.

Lech Kaczyński jest w programie przedstawiany jako "nasz prezydent zaszczuty
          przez media". Przez cały czas mowa jest o propagandzie mediów i nienazwanych
          obcych sił, oraz permanentnym ataku na patriotyzm. - Media obniżają wszystkie
          wartości, tak jak naszego prezydenta. Zawsze był negowany, ośmieszany - mówi z
          płaczem kobieta, dziękująca stojącemu obok Janowi Pospieszalskiemu. Ktoś w
          tłumie krzyczy, że "Gazeta Wyborcza okłamuje naród".

- Kocham Polskę, kocham pana prezydenta i nigdy nie wierzyłem w te kłamstwa,
          które podawaliście - mówi mężczyzna trzymający flagę i atakujący "kłamliwą"
          telewizję.

• Gość: tur Jareal wesołek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 23:01
            Autor wątku trochę przekombinował.Miał być tytuł odstraszający od
            Kaczyńskiego ,a stało się odwrotnie.Jak to brak logiki może
            zaszkodzić miernocie ,nawet jeśli uważa się za niezwykłego
            eurydytę .Po prostu śmieszny dupek z ciebie jareal
            • Gość: felieton Za to Króla wywalili z Wprost IP: *.radom.vectranet.pl 26.04.10, 23:10
              Poniedziałek, 19 kwietnia 2010
              Nie polezie orzeł w GWna

„Sen Wyspiańskiego o Polsce wolnej, żal do współczesnej, ból, sarkazm, ten
              porachunek poetycki z własnym pokoleniem Wajda przetłumaczył na język filmu, a
              raczej na wrzask i bełkot. Inteligencję tych czasów przedstawił nam jako bandę
              niezdolnych do czynu kabotynów, którym w pijackim zamęcie coś tam we łbach się
              majaczyło. Kazał nam zapomnieć, że z tego środowiska, z tej ziemi, już za lat 30
              wyszli pierwsi od lat polscy żołnierze”. W czasach, z których pochodzi ten
              cytat, nie należało przypominać, że żołnierze ci to legiony Piłsudskiego. Nie
              napisał tych słów jakiś wyznawca kaczyzmu czy ideolog PiS. To fragment felietonu
              z początku lat 70. Antoniego Słonimskiego.

Nikt tak konsekwentnie nie zwalczał w tamtych czasach popieranego przez partię i
              rząd zjawiska wajdalizmu jak twórca tego zapomnianego określenia - Antoni
              Słonimski. Co było istotą wajdalizmu, wyjaśnia następny cytat z felietonu
              Słonimskiego. „Niechęć swoją do romantycznych kart naszej historii wyraził już
              Wajda w »Popiołach« Żeromskiego. Już nam pokazał, że napoleonidzi, którzy nieśli
              do Polski sztandary wolności i hasła rewolucji francuskiej, to były żałosne
              łachudry, kondotierzy spraw przegranych, niepochowane trupy ziemi jałowej”.
              Mijały lata i wydawać by się mogło, że wajdalizm rósł w siłę. Wizja Polski jako
              brzydkiej panny na arenie międzynarodowej, niezbyt lubianego członka rodziny
              europejskiej, zdominowała, wydawało się, serca i umysły Polaków. Katastrofa, w
              której zginął prezydent Lech Kaczyński i znacząca część elit przeciwstawiająca
              się takiej wizji Polski zdegradowanej, ich tragiczna śmierć, mogła ostatecznie
              pogrzebać ducha Wernyhory. Ku zaskoczeniu salonu i jego autorytetów tysiące, a
              może setki tysięcy Polaków w ostatnim tygodniu noc i dzień składało hołd
              prezydentowi i jego żonie Marii, pierwszej parze najjaśniejszej Rzeczypospolitej.

Mimo że wcześniej sam Donald Tusk zdegradował prezydenturę do żyrandola i
              czerwonego dywanu, powtarzając, że prezydent nie jest mu do niczego potrzebny,
              mimo nieustannego poniżania prezydenta przez Komorowskiego, Niesiołowskiego i
              Palikota, mimo tego wszystkiego Lech Kaczyński doczekał się wdzięczności i
              szacunku Polaków. Był z nich dumny i jako pierwszy obywatel kochał, szanował i
              wierzył w wielkość swoich rodaków. I dlatego, choć poniżany i niedoceniany za
              życia, po tragicznej śmierci stał się wielkim symbolem dumnej Polski. A symbole
              w Polsce są bardzo niebezpieczne, bo mogą zniszczyć wieloletni dorobek
              postępowych polskich Europejczyków, ukrywających brzydką pannę w kątach salonów
              Brukseli, Paryża czy Berlina.

Nie dość, że wbrew zaleceniom Polacy zaczęli się narodowo bałamucić, to jeszcze
              ten pochówek pary prezydenckiej na Wawelu. To był kolejny policzek dla
              postępowego salonu i zagrożenie, że prawicowo-romantyczna hydra, demony, jak je
              nazwał Kazimierz Kutz, urosną w siłę. Bezideowe palikmioty nie mogły na coś
              takiego pozwolić. Redaktor Adam chwycił zdenerwowany za telefon i zadzwonił do
              Andrzeja do Krakowa. „A… a… Aaandrzej naa... na… napisz list. Zde… zde…
              zdewaweluj Kaczora. Ty ma… ma… masz sukces z ty… tym »Katyniem«, to… tobie
              wolno. A my w… w… w »Gazecie« cię po… po… poprzemy”. Trudno odmówić
              racjonalności działaniu redaktora, który pokochał jak nikt inny organizacyjną
              funkcję prasy. Niestety, poparcie było niewielkie, bo Polacy nie dorośli do
              poziomu wajdalizmu historii.

Niezależnie od opinii i ocen prezydenta Kaczyńskiego, Polacy pożegnali swojego
              prezydenta, podkreślam: swojego prezydenta, po królewsku. Jestem z tego dumny,
              bo moi rodacy jeszcze raz potwierdzili to, o czym w „Weselu” tak dobitnie pisał
              Stanisław Wyspiański: „Ptok ptokowi nie jednaki./ Człek człekowi nie dorówna,/
              dusa dusy zajrzy w oczy,/ nie polezie orzeł w gówna”. A dzisiaj już wiemy: nie
              polezie orzeł w GWna, drodzy redaktorzy.
            • jareal Re: Jareal wesołek 26.04.10, 23:17
              Oooo, wreszcie pierwszy prawdziwy patriota, który pojął ironie.
              Gratuluje erudycji oraz wyszukanego słownictwa. Bardzo ciekawa
              koncepcja z tym tytułem, że niby miał odstraszać. Gdybym napisał, że
              szumowiny głosują na J. Kaczyńskiego to bym zachęcał ? Jeden z
              waszych prawie orgazmu dostał, że Jareal zmienił front. Poza tym ja
              się nie uważam, ja jestem w przeciwieństwie do ciebie i tobie
              podobnym, którzy nie rozumieją tego, co czytają. Elyta yntelektualna
              IV RP...
          • Gość: jerzy zomowiec Re: Solidarni 2010 IP: *.lublin.mm.pl 27.04.10, 08:35
            Spoko.Do polskiej polityki włączyła się NATURA i to ona nakreśla jej
            kontury.Szkoda tylko że nie da się uniknąć efektów ubocznych takiej
            ingerencji.Pozdrawiam
    • Gość: mis przeczytajcie to IP: *.radom.vectranet.pl 26.04.10, 23:13
      www.fakt.pl/Za-duzo-quot-lukru-quot-podczas-zaloby-,artykuly,70292,1.html
      • Gość: won Re: przeczytajcie to IP: *.radom.vectranet.pl 27.04.10, 00:43
        Hieny chcą zarobić:
        www.fakt.pl/Popiersie-Lecha-Kaczynskiego-juz-na-aukcji,artykuly,70343,1.html
    • Gość: Agnieszka Re: Prawi Polacy głosują na J. Kaczyńskiego !!! IP: *.ghnet.pl 27.04.10, 01:24
      Pamiętacie taki serial komediowy o dwójce grubasów w l 90 tych "Roseanne" widzę
      że Polska ma świetnych sobowtórów tej pary sami zobaczcie, ta babka była podobna
      do ewentualnej I szej damy
      Tekst
      linka
      • Gość: wyborca Re: Prawi Polacy głosują na J. Kaczyńskiego !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 06:26
        Zgadzam się z Jarealem ,Jarosław Kaczyński to wspaniały wybór.Im
        więcej głosów środowisk intelektualnych, do których niewątpliwie
        zalicza się Pan Jareal,a także Pani Czerwona Patii , Pan Axel i
        wielu,wielu innych gości tego forum,to tym większa szansa zwycięstwa
        Jarosława Kaczyńskiego już w I turze wyborów.
        • Gość: mariola11 Re: Prawi Polacy głosują na J. Kaczyńskiego !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 10:19
          O ile pamiętam środowiska intelektualne są przeciwko PIS-owi, nawet wysłały
          ciekawy list, teraz Wajda dodał następny.
          • iryda-1 Re: Prawi Polacy głosują na J. Kaczyńskiego !!! 27.04.10, 11:18
            Ciekawe wyrażenie :, prawi a którzy są to nieprawi ????
    • Gość: as Re: Prawi Polacy głosują na J. Kaczyńskiego !!! IP: *.radom.vectranet.pl 27.04.10, 07:14
      Pan Komorowski to dopiero klasa, wygląd, prezencja, wymowa, inteligencja,PAN
      KOMOROWSKI PREZYDENTEM POLSKI 2010, co z tego że goj ze wsi, to nie ważne.
      • Gość: radomiak Re: Prawi Polacy głosują na J. Kaczyńskiego !!! IP: 80.249.5.* 27.04.10, 07:24
        tylko ujadac potrafia te pisuary może sie w koncu ukróci im po tych wyborach i
        skończa jak Lepper
    • Gość: aaa No to ja nie jestem prawy... chyba się powieszę. IP: 193.111.144.* 27.04.10, 09:01
      Jakim prawem ktoś ocenia czy jestem prawy czy nie i robi to przez
      pryzmat upodobań politycznych. Panowie, którzy tak robicie... to
      jest nierozsądne postępowanie, które zniechęca do was ludzi... no i
      oczywioście po owocach to poznacie - na własne życzenie
      • Gość: PISiurek Jarek zeruje na smierci brata IP: *.radom.vectranet.pl 27.04.10, 11:19
        Wstyd i hanba!! Kazdy kto choc troche sie zna na polityce wie ze
        Jarek to zupelnie inna osoba. No ale ciemny lud zaglosuje
        • Gość: giczel Re: Jarek zeruje na smierci brata IP: *.radom.vectranet.pl 27.04.10, 12:14
          a jasny na goja komorowskiego?
          • Gość: tuul Re: Jarek zeruje na smierci brata IP: *.radom.vectranet.pl 27.04.10, 14:12
            A co na to WAJDA i jego gmina?
    • Gość: normals Re: Prawi Polacy głosują na J. Kaczyńskiego !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.10, 08:55
      Ja tylko sobie bardzo wypraszam szargania tradycji Solidarności
      przez Śniadka. Pewnie, że ma Kaczyńskiemu sporo długów do spłacenia,
      ale niech sobie je spłaca sam z własnej kieszeni.
      A reszta to myślę ze spokojem: "Słonko Pisuaru" dostanie w dupala
      podczas wyborów, bo mimo wszystko moherów i oszołomów jest mniej niż
      połowa.Mam nadzieję obrazi się-jak to rodzinnie maja w zwyczaju i
      bedzie spokój.
      • Gość: z netu Wścieklizna ich zalewa IP: *.radom.vectranet.pl 28.04.10, 09:04
        Fenomen wścieklizny

Psychologowie społeczni i socjologowie, gdy nastaną już w Polsce normalne
        czasy, tj. takie, w których naukowcy nie będą przedstawicielami agentury,
        powinni zbadać to szczególne zjawisko, jakim jest jednoczenie się ludzi we
        wściekliźnie. Zwykle wścieklizna powoduje, że dany osobnik kąsa i rzuca się z
        kłami na wszystko dookoła, a tymczasem tu mamy do czynienia z formowaniem się
        całego stada rozwścieczonych, stada, którego członkowie wcale na siebie nie
        skaczą z agresją, za to dokładnie wiedzą, kogo i kiedy zgodnie gryźć. Z
        pewnością to musi być jakaś wyższa forma wścieklizny lub też, co bardziej
        prawdopodobne w tych ponurych czasach neokomunizmu (mam nadzieję, że po tragedii
        smoleńskiej wiele osób już ma świadomość, iż neokomunizm to nie są żarty), dowód
        na to, iż osobniki chore na wściekliznę można wytresować. Niewykluczone, iż sama
        wścieklizna społeczna nie jest zwykłą formą choroby psychicznej, lecz czymś, do
        czego można kogoś wyuczyć. Warto zresztą pamiętać, że pierwsze formy wścieklizny
        społecznej wypracowano za czasów Lenina i Stalina (w ramach walki klas), a
        twórczo podjęto także (w ramach walki ras) w czasach Hitlera.

Wściekliznę rozpoznaje się po tym, iż dany osobnik reaguje ujadaniem i kąsaniem
        nawet na zupełnie niewinne, spokojne, pokojowe gesty. Człowiek chce pogłaskać
        takiego osobnika, a ten by rękę odgryzł. Człowiek przemawia łagodnie do takiego
        wściekłego, a tamtego to jeszcze bardziej rozsierdza i nawet do gardła by z
        zębami człowiekowi skoczył. Człowiek się z litością uśmiecha do wściekłego,
        pochylając się nad jego stanem chorobowym, zaś wściekły by nogę udarł
        człowiekowi w odpowiedzi.

Z takimi wściekłymi reakcjami stada mamy do czynienia od paru dni, odkąd J.
        Kaczyński ośmielił się jednak kandydować na prezydenta, a przecież cała polska
        zjednoczona partia wykształciuchów miała już swojego najlepszego kandydata, „by
        żyło się lepiej”, kandydata, który zresztą już 10 kwietnia oznajmił nam z
        powagą, że nie ma już ani lewicy, ani prawicy, bo „jesteśmy razem”. Wnet jednak
        okazało się, że może lewicy ani prawicy nie ma, ale jak najbardziej jest
        wścieklica, której symptomy widzieliśmy na Franciszkańskiej i w mediach w czasie
        tygodnia żałoby, a której pełny obraz widzimy obecnie, gdy maski już całkiem
        opadły. Wprawdzie gdyby Kaczyński nie kandydował, to stado też by wściekle
        ujadało, twierdząc, że stchórzył, że osłabł, że żegna się z polityką, że się
        skończył, że jego partia tego nie przetrzyma itd., ale na pewno skala ujadania i
        kąsania byłaby mniejsza, ponieważ stado nie czułoby zagrożenia i urządzałoby
        spektakl na zasadzie „tryumfalnego finału” czy „ostatniego akordu”. Kaczyński
        zresztą – poza paroma wystąpieniami na pogrzebach osób poległych pod Smoleńskiem
        – wcale nie występuje publicznie, nie udziela wywiadów, nie wspomina o żadnej
        „IV RP”, ale to w niczym stadu nie przeszkadza, które w ramach akcji „bądźmy
        razem” zwiera szeregi rozwścieczonych do nieprzytomności.
        • Gość: wilk Re: Wścieklizna ich zalewa IP: *.radom.vectranet.pl 28.04.10, 09:21

Gościu z netu,czy ciebie coś ostatnio pogryzło?

• Gość: xyz Re: Wścieklizna ich zalewa IP: *.radom.vectranet.pl 28.04.10, 12:29
            Wilku jak jestes glodny to zapoluj na kaczkę.
            • Gość: miraz Re. Niestety Kaczynski tylko 25 % IP: *.radom.vectranet.pl 28.04.10, 12:34
              wiekszosc ludzi tak sadzi , ze Pan Jaroslaw Kaczynski , bedzie mial
              poparcie oczywiscie ale tylko swoich od Rydzyka a to jest gora 25% i
              to za malo by wygrac .
        • Gość: jerzy zomowiec Re: Wścieklizna ich zalewa IP: *.lublin.mm.pl 28.04.10, 14:46
          O!!! Tym razem i w tym wątku zgadzam się z gościem portalu z
          netu.Jakie natychmiastowe przekręcenie się gościa z netu mam tylko
          zastrzeżenie do wrzuty tego fenomenu wścieklizny do tylko
          neokomunizmu a co z neoprawizmem?Wydaje mi się że konkluzja końcowa
          jednak jest jednokierunkowa jak polska demokracja ale mogię się
          mylić i dlatego przepraszam gościa z netu z góry.Popzdrawiam
        • Gość: Tomcio Re: Wścieklizna ich zalewa IP: *.ib.com.pl 14.05.10, 01:29
          10/10
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka