patir23 21.07.10, 11:18 witam, powiedzcie mi proszę, w której Biedronce w Radomiu najlepiej robic zakupy...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patir23 Re: Biedronka... 21.07.10, 11:19 chodzi mi w sumie o najlepiej zaopatrzona, czy wszedzie jest tak samo bez roznicy? z gory dzieki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kamar26 Re: Biedronka... 21.07.10, 13:36 ja chodzę tylko do biedronki przy grzecznarowskiego, nie jest żle ale słyszałam że na Maratońskiej i na zbrowskiego czy zubrzyckiego (nie pamiętam) są lepiej zaopatrzone co do Biedronki to kupiłam ostatnio super klocki a'la Lego za 17 zł, mojemu dwulatkowi bardzo się podobają Odpowiedz Link Zgłoś
patir23 Re: Biedronka... 21.07.10, 20:40 no wlasnie i ja chce te klocki kupic tez mam dwulatka tak wszyscy je chwala a nie ma moze tablic magnetycznych? Odpowiedz Link Zgłoś
kamar26 Re: Biedronka... 22.07.10, 07:41 tablic nie widziałam, a klocki kupiłam na grzecznarowskiego, mam nadzieję że jeszcze są bo chętnie bym kupiła jeszcze jeden zestaw Odpowiedz Link Zgłoś