bogini76 30.08.10, 14:33 czy ktoś może polecić kompetentnego instruktora z pedagogicznym podejściem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andrzej Re: Instruktor nauki jazdy IP: *.radom.vectranet.pl 31.08.10, 15:24 Hop hop do góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Instruktor nauki jazdy IP: *.radom.vectranet.pl 31.08.10, 19:17 mogę szczerze polecić pana Zbyszka z El-motu na 25-Czerwca. Uczyłem się u niego ja, siostra, brat i wielu naszych znajomych i wszyscy byliśmy zadowoleni. Zdaliśmy za 1 bądź 2 razem. Odpowiedz Link Zgłoś
bogini76 Re: Instruktor nauki jazdy 02.09.10, 12:58 czy mogę prosić o namiary na tego instruktora,choćby nazwisko. Dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
agaciarianka222 Re: Instruktor nauki jazdy 02.09.10, 16:51 ja polecam Jacka B. z Medalu, mialam znim jedynie jazdy doszkalająca, ale wreszcie dizęki nim zdałam. No i pozdrawiam egzaminatora : )) G.K :)) z Radomskiego WORDu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierująca Re: Instruktor nauki jazdy IP: *.radom.vectranet.pl 02.09.10, 18:22 Pani Marta z Delty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Instruktor nauki jazdy IP: *.radom.vectranet.pl 02.09.10, 19:50 polecam pana Marcina właściciela szkoły As Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolas As - najgorsza szkoła pod słońcem IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.10, 21:09 próbują jechać na renomie którą dawno utracili, nierzetelni niekompetentni nastawieni tylko na to żeby szybko złapać nowych kursantów którzy już nie odejdą i będą chcieli pomimo trudności skończyć w tej szkole kurs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: As - najgorsza szkoła pod słońcem IP: *.radom.vectranet.pl 03.09.10, 12:21 Co do szkoły As to się zgadza - sam zaczynałem tam jazdy i byłem bardzo niezadowolony. Faktycznie liczy się dla nich tylko kasa, a nie jakość. Co do pana Zbyszka z EL-motu, nie pamiętam w tej chwili jego nazwiska (zdawałem 3 lata temu), ale jak powiesz pani, która zapisuję, jego imię to będzie na pewno wiedziała o kogo chodzi. Musisz iść do nich (siedziba lasów państwowych) i się zapisać po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: As - najgorsza szkoła pod słońcem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 11:30 Robiłam tam prawo ok 5 lat temu i zarówno na poziom wykładów jak i jazdy nie mogę narzekać, robiłam je u Marcina właśnie, który prowadził też wykłady. Mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że zna się na rzeczy. Ale jak pisałam wcześniej to było 5 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: As - najgorsza szkoła pod słońcem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 15:14 Polecam Pana Zbyszka nazywa się Nowiński jest bardzo dobry uczł mnie i mojego syna super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: As - najgorsza szkoła pod słońcem IP: *.32.radom.pilicka.pl 08.09.10, 08:06 Chyba jesteś z konkurencji. Ja chodziłem na kurs W ASie i bardzo sobie chwalę. Teoria OK i praktyka OK. Polecam Pana Wojtke R. Instruktor opanowany i spokojny jakich mało. Wytlumaczy tak, że nawet idiota zrozumieć potrafi. Nie rób więc złej reklamy innym firmom jeśli sam masz słabe wyniki. Zobacz ranking z WORDu a wszystko zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: As - najgorsza szkoła pod słońcem IP: *.promontel.net.pl 22.11.10, 19:00 ja uważam, że dla każdego będzie najlepsza jego szkoła i jego instruktor, dlatego nie należy psuć opini innej szkoly. Jeżeli ktoś jest dobry i szybko łapie, też będzie zachwalał swoją szkołe. jeżeli ktoś jest słaby i mu nie wychodzi, cóż..... narzekać będzie zawsze! ja cenię szkołę AS i uważam, że wszytsko na super. szczególnie doceniam egzaminy, przeprowadzane przez p. Mariusza Sz. (z czerwonej micry) dzięki niemu umiem jeżdzić i zdałem egzamin za 1 razem. a łatwo na początku nie było. Dzięki P. Mariuszu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj Re: As - najgorsza szkoła pod słońcem IP: *.radom.vectranet.pl 27.01.11, 21:46 co do szkoły AS powiem tyle- Pan Jarek, jeździ srebrna micrą, to straszny prostak, bardziej liczy się dla niego to, aby broń boże nie uszkodzic mu auta niż to żeby nauczyc kursanta jeździć- poza tym w samochodzie panuje syf, a w końcu to miejsce pracy- nie polecam zdecydowanie. Właściciel- dopóki jest dobrze jest fajnie, jak nie to umywa raczki...to mówię na podstawie moich osobistych doświadczeń. natomiast polecam tam Pana Kaczmarczyka czy Kaczmarzyka - spokojny, opanowany, zdałam za 1 razem, a jazdy nie były dla mnie męczarnią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: As - najgorsza szkoła pod słońcem IP: *.play-internet.pl 22.09.13, 12:33 dlaczego kłamiesz p Jarek w asie to jeździł czarną micra, a jak ta padła to kupił białą i był to jak słyszałam z rozmów między instruktorami najlepszy i najnowszy samochód, aż się chciało wsiadać i jechać czysto, pachnąco i co następny kursant czyścił szyby a chusteczkami środek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierownica Re: As - najgorsza szkoła pod słońcem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.13, 17:16 ooooooooo pan Jarek się odezwał, a co do p. Marcina właściciela, to gorszego instruktora od niego nie miałam, kawał prostaka to delikatnie powiedziane. A jego nieustanne gadanie przez telefon i łapanie za kierownice to prawdziwy horror. P. Suwały zdecydowanie nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucjan Re: Instruktor nauki jazdy IP: *.radom.vectranet.pl 04.09.10, 10:11 Większośc to cwoki, którzy uczą jeżdzic 20 km/g, pewnie oszczędzają paliwo, później taki świeży kierowca jak musi szybciej pojechac to głupieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo5 Re: Instruktor nauki jazdy IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.10, 12:50 Ja polecam Łukasza lub Sebastiana z Autolekara. Super instruktorzy, którzy mają cierpliwość i przede wszystkim nie pozwalają ci się stresować za kierownicą. Z czystym sumieniem polecam. Wszystkie dane są na ich stronie internetowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdryt Re: Instruktor nauki jazdy IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.10, 20:29 Był taki jeden :krzysztof jelonek, robił w L-O'K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajemnicza21 Re: Instruktor nauki jazdy IP: *.radom.vectranet.pl 06.01.11, 15:43 Pan Krzysztof Jelonek może był kiedyś dobrym instruktorem teraz do niczego się nie na daje zamiast tłumaczy to się drze i wymachuje rękoma żeby z nim wytrzyma trzeba miec stalowe nerwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Instruktor nauki jazdy IP: *.147.144.229.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.09.10, 20:27 Polecam Piotra z Consusa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierwoca Re: Instruktor nauki jazdy IP: *.promontel.net.pl 22.11.10, 19:03 As - p. Mariusz. Świetny instruktor. bardzo dobrze uczy i dużo wymaga i na pewno cie nauczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mery Re: Instruktor nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 10:40 A czy Pan Marcin właściciel szkoły nadal jezdzi z kursantami czy cos sie zmieniło? Świetny fachowiec-11 lat temu tak mnie wyszkolił,ze zdalam za pierwszym razem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: Instruktor nauki jazdy IP: *.radom.vectranet.pl 07.01.11, 01:38 czy pan Marcin właściciel szkoły As to nadal tak podrywa babki, świetny z niego fachowiec ale amant żałosny... Odpowiedz Link Zgłoś
j.an Re: Instruktor nauki jazdy 07.01.11, 22:39 Każdy instruktor jest dobry jeżeli zależy mu na nauczeniu przyszłego kierowcy sprawnie i zgodnie z przepisami poruszać się po naszych ulicach,jeżeli tylko będzie uczył jak zdać egzamin z jazdy to wyniki będą opłakane, delikwent będzie zdawał po kilka razy i ponosił koszty ale też każdy następny egzamin będzie dla niego kolejnym stresem.WORD powinien weryfikować przygotowanie przyszłych kierowców przez Szkoły Jazdy,to jest bardzo łatwo wychwycić która szkółka produkuje najwięcej oblewających egzamin kierowców i takim instruktorom zatrzymywać na określony czas prawo do nauki jazdy,bo praktycznie to nic nie daje.Chyba,że istnieje taki system aby jak najwięcej oblać kursantów aby polepszyć sobie wyniki finansowe bo na oblewaniu kursanta ma zysk WORD za dodatkowe egzaminy jak i Szkoła Nauki Jazdy za dodatkowe jazdy,obym się mylił.W naszym kraju łatwiej obronić pracę magisterską niż zdać egzamin na prawo jazdy i to jest chory system. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajemnicza21 Re: Instruktor nauki jazdy IP: *.radom.vectranet.pl 10.01.11, 19:00 Zgadzam się z tym szkoły często chcą tylko kase np L ok kiedyś był dobrą szkoła a teraz zależy im na kasie zero teorii a instruktorzy też nie mają zapały do pracy... szkoda że cierpimy my ci którzy chcą stac się kierowcami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: Instruktor nauki jazdy IP: *.radom.vectranet.pl 25.09.13, 22:07 Polecam Sebastiana z Auto Lekar zdałam za pierwszym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: Instruktor nauki jazdy IP: *.radom.vectranet.pl 26.09.13, 01:23 Tomasz Rokita z Drivera. Nie ma lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Krzyś Re: Instruktor nauki jazdy IP: *.radom.vectranet.pl 27.10.13, 22:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Instruktor nauki jazdy IP: *.giga-komputer.pl 03.02.14, 11:26 polecam, p. Andrzeja z OSK "BOGATEK"-doswiadczony instruktor, naprawde dobrze uczy-Ania Odpowiedz Link Zgłoś