Gość: vsb IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.04, 19:08 Szkoda....Ale i tak Radomiak jest królem.Nic straconego.MISJA 2 LIGA DOPIERO SIE ROZPOCZEŁA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Broń Radom Re: Okęcie - Radomiak 2:0 IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.04, 19:11 AVE RADOMIAK...OBYŚ DAŁ CZADU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RKS BROŃ RADOM musi MIEĆ 2 LIGĘ!!! AVE RADOMIAK IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.04, 22:19 Życzę wam awansu!!! Niech ŻYje Radomiak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKS KORONA KIELCE Zyczę Radomiakowi awansu do 2ligi IP: *.globit / 217.98.57.* 28.03.04, 21:12 Myślę że mimo tej porażki powinniście awansować.Fajne były by wyjazdy do Radomia i Łostrowca, a nie do jakiś wiosek typu czermno co nie mają kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nec Re: Okęcie - Radomiak 2:0 IP: *.student.pw.edu.pl / *.student.pw.edu.pl 28.03.04, 22:34 Buuuuuuhahaha. Znowu dostaliście, zasłużone baty za pyche i pewność siebie. Runda jesienna to był napewno przypadek, że RKS zajął 1 miejsce. To i tak lepiej niż tydzień temu. Wychodzi, że teraz dostaniecie 0:1. II liga dla Radomiaka to marzenie. A Kozienice znowu wygrały na wyjeździe i potwierdziły, że wygrana w Radomiu to nie przypadek :). Kibic MZKS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rk Re: Okęcie - Radomiak 2:0 IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.04, 23:00 a nie mowilem? Chlopcy Cyzia dolozyli Radomiakowi. Zegnaj II ligo... a mialo byc tak pieknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika(L) Re: Okęcie - Radomiak 2:0 IP: *.radom.pl 28.03.04, 22:58 Mam nadzieje, że na poniedziałkowym spotkaniu będzie merytoryczna dyskusja, a działacze nie będą podejmować decyzji o jakiś nerwowych zmianach. Co prawda rundę rewanąową radomiak rozpoczął od 2 porażek ale rywaleraczej nie należeli do ligowych słabełuszy. Sięgajac pamięcią do poprzedniej rundy to okazuje się że po 2 kolejkach Radomiak miał tylko 2 punkty a mimo to na koniec rundy zajmował 1 miejsce. Mam nadzieje że i na koniec sezonu Radomiak zajmie jedno z dwuch pierwszych miejsc. Trzeba zdać sobie sprawę, że w rundzie jesiennej (a w szczególności na jej początku) drużyna z Radomia nie była traktowana jako faworyt, inne zespoly w konfrontacjach z Radomiakiem prezentowały otwarty fudbol. Obecnie niezależnie czy mecz rozgrywany jest w Radomiu czy na wyjeździe Radomiak jest faworytem, drużyny nastawiają się defensywnie. Niestety atak pozycyjny jak widać, nie jest mocną stroną RKS-u. Może należałoby szczególnie popracować nad tym elementem, lub może nie nacierać tak na rywala, poczekać aż on się odkryje, nie narażać się na kontry. Wierzę, że trener Andrzejewski szybko wyciągnie odpowiednie wnioski i wprowadzi Radomiaka do 2 ligi. W co szczerze wierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trendy Re: Okęcie - Radomiak 2:0 IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.03.04, 00:14 Byłem w sobotnie południe na tym meczu i trochę mniej pozytywnie napisałbym o grze zawodników Radomiaka. Fakt, do pola karnego było jeszcze "jak Cię mogę", ale przy takiej ilości dogodnych sytuacji nic nie strzelić, to naprawde trzeba być sporym "niedojdą". Najgorsze to jednak "super" statyczna gra Zielonych. Może zostali "zajechani" albo przebalangowali te miesiace przerwy zimowej. Gdzie podziała się u Nich ta jesienna zadziorność i walka "do upadłego". Teraz biegają jakby ciążyło im coś. Z tego co ja zobaczyłem to przegrywali wszystkie pojedynki "jeden na jeden", ale to już problem dla Pana Trenera. Może koniec będzie jednak sympatyczny, bo to co jest teraz to naprawdę pełny strach "aby się chociaż utrzymali". Odpowiedz Link Zgłoś
jdk Re: Okęcie - Radomiak 2:0 29.03.04, 15:17 Czyzby to koniec marzen o II lidze w Radomiu? Ech.. Mile zlego poczatki (tzn. runda jesienna....) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mruk Re: Okęcie - Radomiak 2:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 19:10 Wyciągnijcie konsekwencje wobec osób odpowiedzialnych za nietrafione transfery. Bardziej im zależało na robieniu szumu wokół nich niż na prawdziwych i potrzebnych transferach. Współwinnym powinien się czuć redaktor Stępień, który tak kreuje tego nieudacznika Kobyłeckiego. Zauważyliście pewną zależność? Gdy jest b.dobrze Stępień zawsze cytuje Kobyłe (Kobyła powiedział to, Kobyła powoiedział tamto, Kobyła jedzie tu, załatwia takie zawodnika itp, itd), gdy jest gorzej po wywiad idzie do Andrzejewskiego. Coż za niekonsekwencja panie redaktorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumaty Re: Okęcie - Radomiak 2:0 IP: *.trentn01.nj.comcast.net 30.03.04, 04:26 mruk popieram cie Kobylecki sie n...................do t...........chrzanu Odpowiedz Link Zgłoś