Dodaj do ulubionych

Aleksander Bacciarelli też odchodzi z MZDiK

31.12.10, 13:52
Najlepsza wiadomość w kończącym się roku to odejście tych 2-ch półgłówków.
Teraz powinno zapukać CBA i zbadać parę spraw .......
Obserwuj wątek
    • nieradomianin Aleksander Bacciarelli też odchodzi z MZDiK 31.12.10, 14:08
      Kiedy czytam te powszechne utyskiwania forumowiczów na byłą już dyrekcję MZDiK zastanawiam się, czy znajdą się lepsi. Większość piszących opinie na forum nie ma bladego pojęcia o złożoności pracy na tych stanowiskach. Leje się bezkrytyczny jad a pozom komentarzy jest w większości żenujący. Mam nadzieję, że nowi okażą się rzeczywiście lepsi. Chociaż i tak wszystko co się do tej pory działo w inwestycjach drogowych i utrzymaniu dróg nie powalało na kolana, nie jestem przekonany czy to akurat wina Czyża i Baciarellego. Po prostu ci faceci byli doskonałym materiałem na kozłów ofiarnych i załapali się na główne role w rytualnej rzezi. Czekam na nowych "managerów". Życzę im, aby utrzymali się na stanowisku tak długo jak Czyż. Życzę im również takiego okresu jak ostatnich kilka lat z ogromnym, niespotykanym od bardzo dawna strumieniem pieniędzy na inwestycje drogowe. Te pieniądze i te inwestycje oraz ten Czyż uratowali w dużym stopniu posadę Kosztowniakowi, który ich teraz odwołał.
      Ironia losu? Nie, Życie...
      • Gość: R-m Re: Aleksander Bacciarelli też odchodzi z MZDiK IP: *.radom.vectranet.pl 31.12.10, 14:27
        Tu faciu zastanow sie co piszesz i zobacz jakie maja wykszatalcenie Od kiedy to historyk bedzie budowal normalne ulice w Radomiu Wlasniew widac jak zwezaja sie historycznie tylko mozna furmanka wyminac sie
      • Gość: Radomiak Re: Aleksander Bacciarelli też odchodzi z MZDiK IP: *.radom.vectranet.pl 31.12.10, 14:29
        nieradomianin ---
      • Gość: Nemo Re: Aleksander Bacciarelli też odchodzi z MZDiK IP: *.radom.vectranet.pl 31.12.10, 15:34
        A wskaż mi te inwestycje drogowe? Rzeczywiście nic nie rozumiesz tak jak wielu. Inwestycja to nowa ulica np. NS-ka obwodnica południowa itd. a nie remont już istniejących. Bo z tych remontów nic nowego nie wynika. Oczywiście jeździ się lepiej, ale coraz trudniej bo miasto jest całe zakorkowane. A gdzie dbałość o środowisko jesli kilometry samochodów wyrzucają z rur to co najgorsze.!
      • Gość: Stan Re: Aleksander Bacciarelli też odchodzi z MZDiK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 14:35
        Świetny głos na tych forach, choć oczywiście nie muszę się zgadzać z opiniami w nim zawartymi. Tak trzymać, uczmy się panowie i panie kultury. Jeszcze raz wielkie dzięki za ten głos!
        • Gość: Stan Re: Aleksander Bacciarelli też odchodzi z MZDiK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 14:37
          ...Oczywiście głos podpisujący się nieradomianin...
          • Gość: pasażer Re: Aleksander Bacciarelli też odchodzi z MZDiK IP: *.radom.vectranet.pl 01.01.11, 20:14
            Czuję że po odejściu tego pana to dopiero ruszy organizacje pracy w MZDiK,""autobusy niczym rakiety miedzy planetarne ruszą w codzienne kursy,będzie punktualność ,miła obsługa w punktach informacyjnych,,uśmiech kierowców na co dzień ,odśnieżone przystanki ,mniej awarii oraz zapanuje radość i zadowolenie wśród społeczeństwa naszego grodu.""...Mnie ciekawi jedno co będzie jak zamienił stryjek siekierkę na kijek ???
    • marvall Aleksander Bacciarelli też odchodzi z MZDiK 31.12.10, 14:43
      ruchy kadrowe? śmieszne?! a kto odpowie za fuszerki budowlane, inwestycyjne, kto za to zapłaci? Ja też mógłbym być niby fachowcem od inwestycji, wydać kilka pozwoleń (wątpliwych) i po kilku latach odejść ze stanowiska nie ponosząc konsekwencji. Raj na ziemi. Oddajcie moje źle ulokowane pieniądze - spady PISOWSKIE.
    • Gość: osa Re: Aleksander Bacciarelli też odchodzi z MZDiK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.10, 15:58
      to,że byli marni to fakt,ale tu chodzi o to żeby się nachapać mogli swoi przy okazji dużej budowy,a nie o to,żeby drogami zarządzał naprawde fachowiec
      • Gość: Nemo Re: Aleksander Bacciarelli też odchodzi z MZDiK IP: *.radom.vectranet.pl 31.12.10, 17:09
        Myślę, że płaczących po tej stracie nie będzie. Widać było, że facet męczył się na tym stanowisku. Do tego trzeba jaj, doświadczenia i charyzmy.!
    • sputini Re: Aleksander Bacciarelli też odchodzi z MZDiK 31.12.10, 18:12
      Huuuurrrrra!!!! To najwspanialsza i najcudowniejsza wiadomość jaką usłyszałem w 2010 roku! Już wiem, że sylwestrowa zabawa będzie dzisiaj udana! Idę "strzelić" sobie browara! Tak się cieszę!!! Huuuurrrrra!!!! Piękne zakończenie 2010 roku! Huuuurrrrra!!!!
      • Gość: ginko Re: Aleksander Bacciarelli też odchodzi z MZDiK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.10, 20:34
        Pewnie nawet nie wiesz jak on wygląda? Sądzę, że nie zamienileś z nim nawet jednego słowa. A tak się cieszysz.
    • kokosz66 Aleksander Bacciarelli też odchodzi z MZDiK 31.12.10, 22:24
      YES! YES! YES!
      Dzię-ku-jee-myyyy!

• Gość: pamiętliwy Re: Aleksander Bacciarelli też odchodzi z MZDiK IP: *.adsl.inetia.pl 01.01.11, 09:42
        Czy pamiętacie aby przez ostatnie dwadzieścia lat byli prezydenci naszego miasta odwołali tylu dyrektorów, prezesów po tak krótkiej ich działalności?Mam tu na myśli Straż Miejską, Administratora, Radkom, Port Lotniczy no i MZDiK.Czy w naszym mieście nie robi się doświadczeń kadrowych oczywiście naszym kosztem, czy doświadczenie zawodowe i życiowe obecnego prezydenta ma coś z tym wspólnego?
        • majowka52 Re: Aleksander Bacciarelli też odchodzi z MZDiK 01.01.11, 12:19
          Mają co chcieli ,przecież to jak dumnie określi"guru" przylądek pisiorów i ich przystań jedyna w całej Polsce.To też brzmi dumnie.
          • Gość: Nemo Re: Aleksander Bacciarelli też odchodzi z MZDiK IP: *.radom.vectranet.pl 01.01.11, 13:00
            Miał doświadczenie jako referent ds. administracyjnych w PUP-ie, gdzie min. zamawiał papier toaletowy za 6 tys. zł na rok.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka