Gość: BOKSR IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.04, 22:21 NARESZCIE ,WIDAC ZE MA PAN LAMPASY!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: EU Re: BRAWA DLA GENERALA IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.04, 22:38 Babe ruszył i juz nazywać go girojem to przesda. Z chłopami by sie rozliczył, a ma ich ciekawych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QQ NIE KLASKAM DLA GENERALA IP: 193.111.144.* 20.04.04, 09:09 Zenujacy postepek ... zaluje, ze glosowalem na tego czlowieka. Myslalwem, ze to gosc z jajami a okazuje sie, ze juz dawno mu je utracili. Pozbyl sie Kutkowskiej ... mam wrazenie, ze jedynej kompetentnej osoby w tej instytucji a trzyma Gajewskiego i Kielbasinskiego - wstyd Panie Marciniak, bo juz prezydentem Pan dla mnie nie jest. Ale co to Pana obchodzi, pewnie i tak Pan nie czyta uwag zamieszczanych na tym forum. A jesli jakims cudem do Pana to dotrze, to chcialbym Panu przypomniec,ze to my, Radomianie Pana wybieralismy a nie ponowie Gajewski, Kielbsinski, Falek czy inni. I to my bedziemy wybierali prezydenta za kilka lat. Zawiodlem sie bo myslalem, ze jako czlowiek "z poza ukaldow" /o naiwnosci!/ wybierze Pan do pracy osoby, ktore beda kompetentne ... coz realia sa jednak inne. Przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszystkowiedzący Re: BRAWA DLA GENERALA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 10:09 Cygan zawinił (Kiełbasiński) kowala (Kutkowską) powiesili. Chociaż wcale nie jest mi jej żal!!! Tak zachłysnęła się tym stanowiskiem, że nigdy nie potrafiła przeciwstawić się układowi esbeckiemu w niby "swoim" resorcie. Mając "swój" resort inni (czyt.Banasiewiczi, Marcinkowski) dobierali jej wspólpracowików nawet wbrew wynikowi konkursów, do których ani nie miała zaufania, ani nie byli merytorycznie przygotowani do tych funkcji (Kiełbasiński, Uciński, Wróbel i wielu innych niższego szczebla). Dlaczego nie było takiej sytuacji w resorcie np Gajewskiego? Bo ten potrafił uderzyć pięścią w stół i powiedzieć: albo sam dobieram sobie współpracowników albo koalicji nie ma!!! Prawda też jest taka, że była ona desygnowana na to stanowisko nie przez Wspólnotę Samorządową, ale przez pana Jana Rejczaka, który "ograł" swoich kolegów.Żeby było jednak jeszcze śmieszniej, w nieformalnych spotkaniach przyznawała im rację np w sprawie szkół, ale będąc urzędnikiem stała się ubezwłasnowolniona przez Marcinkowskiego ślepo wykonując jego polecenia. Trafnie jednak pan Rejczak zauważył.Potraktowali ją jak zużytą szmatę. Zrobiłaś co najgorsze teraz możesz wyp...dalać. Typowy przykład ubeckiej działalności. Teraz na gotowe może wejść pani Wróbel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szzzz Re: BRAWA DLA GENERALA IP: *.udn.pl 20.04.04, 12:14 A co Gajewski zmienił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QQ Re: BRAWA DLA GENERALA IP: 193.111.144.* 20.04.04, 12:24 Jak to co? Podebral kanadyjskich sponorow i zamiast nowego ogrodka jordanowskiego mam jakis zludzenia dotyczace domu dziecka dla dzieci artystycznie utalentowanych! Odpowiedz Link Zgłoś