Dodaj do ulubionych

Wikiński pajacuje

08.02.11, 18:54
Wesołek, pajacuje latając po sali z włączonym telefonem komórkowym. Prostacki, prymitywny, populistyczny sposób na kampanię wyborczą. Dostał w d...ę w kampanii prezydenckiej, Kosztowniak rozgniótł go na czerwonego placka. Czego ten emigrant z Sochaczewa szuka w Radomiu. Tyle głupot ile nagadał na sesji, wystarczy żeby nawet te resztki, które na niego głosowały zmieniły diametralnie zdanie. Ten członek PZPR z dziada pradziada tylko budzi litość i utwierdza nas, że SLD to partia która nie oddaliła się od swojej parszywej partii matki .
Obserwuj wątek
    • Gość: sister Re: Wikiński pajacuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 19:40
      Pajacowała też nielicho posłanka Wróbel. Żenujace to było, chciała ugrać parę punktów,a okazała sie niekompetentną ,nielojalną ignorantką. Powinna przeprosić Fałka ,a także Kosztowniaka.A Suski powinien wyciągnąć daleko idące wnioski z jej postawy . Może ósme miejsce na liście PiS,
      a może niech realizuje się w Senacie :-)
      • Gość: abc Re: Wikiński pajacuje IP: *.radom.vectranet.pl 08.02.11, 19:59
        No niestety, w niekompetencji nikt nie prześcignie Pana Fałka.
      • Gość: rybeczka Re: Wikiński pajacuje IP: *.radom.vectranet.pl 08.02.11, 20:00
        tw ryba-czy twoj tatusiek tez złozył takie oswiadczenie
      • Gość: wr Re: Wikiński pajacuje IP: *.radom.vectranet.pl 08.02.11, 20:00
        "3 w 1 ."Wy jesteście żenujacymi pajacami Pinokio.Paszoł do budy.
    • Gość: Kubuś Słuchaj RIO...... IP: *.play-internet.pl 08.02.11, 19:58
      Nie pisz bzdetów na forum a weź za naukę. Od maja będziesz w grajdole o nazwie Radom trzy etaty, bo gro energicznych Radomian zmiata do Niemiec
      • Gość: gość Re: Słuchaj RIO...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 20:39
        Fałek jako radny został wyrzucony z pracy przez SLD, dziś Wikiński powiedział że go bronił, jak to jest. Za czyich rządów rada miejska wyrażała zgodę na wywalanie z pracy radnych opozycji ,a właściwie AWS przypomnijcie. Wikiński ratował Fałka ?? Szczyt kłamstwa, chamstwa i cynizmu..
        • Gość: sebastien Re: Słuchaj RIO...... IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.11, 20:50
          Takich ludzi jak Fałek trzeba na stałe usuwać z życia politycznego. Najlepiej zwolnić z roboty i zamknąć przed nim wszystkie drzwi. Niech pakuje bety i gołębie i won z miasta!
          • Gość: szary Re: Słuchaj RIO...... IP: *.cdma.centertel.pl 08.02.11, 20:55
            A jak tam pan Łepecki się czuje po wizycie na Tajwanie?
            • Gość: wujo Re: Słuchaj RIO...... IP: *.146.49.80.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.02.11, 19:41
              czy Łepecki to ten sam, który kiedyś rozrabiał, wyrywał wiązanki Włodarczykowi pod pomnikiem w Rynku, był prowodyrem rozrób?
              Jeśli to ten sam, to nie mogę uwierzyć, żeby Andrzej K. tak strasznie upodlił Radom i Radomian. Ale cóż PiS rządzi.
          • Gość: melba Re: Słuchaj RIO...... IP: *.146.49.80.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.02.11, 19:37
            tak, tak, tak. trzeba coś zrobić z tym Fałkiem w sensie, żeby odsunąc go od zycia politycznego. Wygląd tego małego0 czlowieczka, sposób wyrażania myśli, fatalna polszczyzna to w i o c h a i cholerny obciach dla Radomia i normalnych mieszkańców.
            Mam nadzieje, ze Andrzej zrobi coś wreszcie z tym osobnikiem. Oby!
    • tw_ryba Re: Wikiński pajacuje 08.02.11, 21:03
      Czemu Radny Karaś się wstydzi?

Czemu kasuje prawdziwe wpisy o tym, że jest jedynym radnym który podpisał, że: był współpracownikiem organów bezpieczeństwa państwa w rozumieniu ustawy z dnia ustawy z dnia 18 października 2006 r. o ujawnianiu informacji o dokumentach organów bezpieczeństwa państwa z lat 1944-1990 oraz treści tych dokumentów (Dz. U z 2007 r. Nr 63, poz. 425, z późn. zm.)

Prawda cię wyzwoli!
      • Gość: du Re: Wikiński pajacuje IP: *.radom.pilicka.pl 09.02.11, 08:45
        bo ma powody
      • Gość: do ryby Re: Wikiński pajacuje IP: *.radom.vectranet.pl 12.02.11, 21:49
        To on już w podstawówce donosił ?
    • jestem.jaki.jestem Re: Wikiński pajacuje 08.02.11, 21:12
      Część PIS sra po gaciach bo wie że Lewica idzie w górę.Ależ mnie kręcą takie wPISy jak ten!Szary,Łepecki,Ścibor,Marszałek i spółka o mało w gacie nie nawalą bo to ich ostatnia kadencja!
      • sono_andrzej Re: Wikiński pajacuje 08.02.11, 21:22
        SLD rośnie w siłę i to widać nie tylko w sondażach ale także po nastrojach społecznych.
        Być może w wielkim sporze PIS-PO wygranym będzie właśnie SLD.

Wikiński pokazał klasę rasowego polityka. Kosztowniak jak mały Kazio został wbity w ziemię na sesji rady. Wikiński zaskakiwał prezydenta, a ten wyraźnie nie potrafił odnaleźć się w sytuacji. I taki poszedł obraz medialny Kosztowniaka.
        Przy gradzie merytorycznych argumentów opozycji, parlamentarzystów oraz społeczeństwa, Kosztowniak został rozjechany. Efekt końcowy jest taki, że PIS traci w mieście poparcie i niewykluczone, że przy rosnącym społecznym niezadowoleniu dojdzie do referendum i odwołania Kosztowniaka ze stanowiska.
    • bohdankaras Re: Wikiński pajacuje 08.02.11, 21:17
      Do gościa tw ryba: masz obsesję, ale niech tam i tak wiem kim jesteś. :-) Sprawę wyjaśniałem sto razy więc te wpisy są mi obojętne.Z drugiej strony to zwykły spam więc słusznie, że idą do kosza... :-)
      • sono_andrzej Re: Wikiński pajacuje 08.02.11, 21:26
        Panie Bohdanie! Nie ma się co przejmować takimi Forumowiczami. Widocznie ta osoba nie może znieść widma porażki ugrupowania politycznego z którym sympatyzuje.
        • bohdankaras Re: Wikiński pajacuje 08.02.11, 21:33
          :-) Też tak myślę Panie Andrzeju.
          radom.blox.pl/html
        • lew-35 Re: Wikiński nie pajacuje 09.02.11, 08:52
          Panie "spno" ma pan rację ,dobrze ktoś napisał ze tu większość forumowiczów pajacuje jak Pinokio ale wyczuwam ze to są ludzie ze zlasowanymi i wypranymi mózgami oraz nie dorośli do pięt p.Bohdanowi.
      • Gość: borys t Re: Wikiński pajacuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 21:28
        Tw ryba wie że nic mu radny zrobić nie może. Oświadczenie jest prawdziwe i denerwuje autora.
        Bardzo to radnego wkurza , ale za prawdę nikt tw rybie nic nie zrobi. Mówią, że prawda wyzwoli, ale tu wychodzi szczególna uszczypliwość tw ryby. Radny Karaś nie powinien na te zaczepki nerwowo reagować , a po prostu ignorować
        • bohdankaras Re: Wikiński pajacuje 08.02.11, 21:34
          Jest prawdziwe i nie denerwuje. Wyborców też nie, bo zdobyłem kilkaset głosów więcej! :-)
          radom.blox.pl/html
        • Gość: ttt Re: Wikiński pajacuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 21:36
          Sono - głupkowaty obrońca postkomuny. Piszesz baranie że PiS w Radomiu przegrał?? Z kim debilu??
          • sono_andrzej Re: Wikiński pajacuje 08.02.11, 21:40
            PIS przegrywa przede wszystkim sam ze sobą, szkoda że tego nie widzisz.
            Dobra kontynuacja zaczęła się od największych od dawien dawna niepokojów społecznych.
            Nie pamiętam kiedy ostatnio na sesji rady było tylu mieszkańców, kiedy ulicami szły manifestacje niezadowolonych ludzi... PIS tonie widać to gołym okiem.
      • gela1 Re: Wikiński pajacuje 08.02.11, 21:47
        Wikiński dość ciekawie prezentuje się w opozycji na naszym terenie jak i na forum ogólnopolskim,
        pytanie czy jest w stanie stanąć po drugiej stronie barykady, bo krytykować jest dużo łatwiej,
        niż zmierzyć się z ciężarem władzy, w każdym razie to bardzo barwna postać i takich ludzi nam trzeba,
        a głosowanie jakimś końskim pędem na kolejnego Sońtę czy innych statystów to jakieś totalne nieporozumienie, kolejny "kwiatek" to Pani Półbratek płacząca krokodylimi łzami, że "nie chcem ale muszem",

• maria.juana Re: Wikiński pajacuje 08.02.11, 21:44
      PIS się kończy i przegrywa.Za trzy i pół roku nie będzie już śladu PIS w Radomiu.Pozostanie stowarzyszenie Dobra Kontynuacja z dwoma mandatami.
      • Gość: ttt m juana i sono IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 22:02
        Maria juana i sono możecie spokojnie przez najbliższą kadencje oddawać się wyczerpującemu onanizmowi i marzeniom o przegranej PiS. A mam nadzieję, że będziecie to robić także przez następną kadencje. Żal mi was sfrustrowani koniobijcy :-). Do budy eunuchy. Dostaniecie w d..ę w najbliższych wyborach parlamentarnych. PIS w Radomiu znowu zatriumfuje, bo to partia uczciwa, patriotyczna, kochająca Radom i jego mieszkańców. Po prostu Prawi i Sprawiedliwi - Howk !!
        • Gość: ania Re: m juana i sono IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 06:48
          Gdzie się podziała czerwona pati !! Dlaczego pozwala atakować Karasia i Wikińskiego .Towarzysze ratunku, bo młodzi z PiS-u nas pożerają bez popitki !! Gdzie nasi spin doktorzy !!
          Ratunku !!!
      • Gość: karibuuu Re: Wikiński pajacuje IP: *.radom.vectranet.pl 09.02.11, 12:43
        niestety obawiam się że za trzy lata obecna sytuacja będzie mglistym wspomnieniem, obecni licealiśli skończą szkołę średnią, wyjadą na studia/do pracy i możemy mieć powtórkę z rozrywki. Przed wyborami znów uroczyście przetnie sie kilka wstęg. Będzie widać jak miasto "rośnie w siłę [w precyzji]". chyba, że na radomskiej scenie politycznej pojawi się na dobre rywal ideologiczny dla PiS.
    • Gość: ma Wikiński pajacuje? IP: *.146.196.191.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.02.11, 07:51
      zadzwonił do ministra rolnictwa :) jak minister dowiedział się o likwidacji szkoły agrotechnicznej to od razu mówił, że weźmie ją pod swój patronat :) tylko żeby jej nie likwidować.
    • Gość: aaa kolejny głos pełen "miłości" prawdziwego katolika IP: 193.111.144.* 09.02.11, 11:02
      a czy pani wróblowa nie robi cyrku grając z pisem w "złego i dobrego glinę"? Złym jest fałek a ona dobra... ludzie może zauważą i dadzą się nabrać... przecież wkrótce wybory...
    • Gość: zxy Re: Wikiński pajacuje IP: 83.28.178.* 09.02.11, 11:08
      Po poziomie intelektualnym wypowiedzi od razu widać, że należysz do kręgu PiS'u ale PiS na szczęście Polaków jest zabetonowany tylko w Radomiu. Dlatego Radom jest taki jak jest. Wystarczy przejść się po centrum miasta wieczorem. Ciemne okna, pustostany.
    • Gość: mak Re: Wikiński pajacuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.11, 19:29
      Brawo Panie Marku !Pokazał Pan jak to Grosicki i Bojarski mijają sie z prawdą szerokim łukiem , tylko dla fasady koalicji. Smiechu warte !!!!!!!!!!!!!!!! Ludzi za głupków mają!!!!!!!!!!!!
      • Gość: torrez Re: Wikiński pajacuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 23:04
        Wikiński ostatnio palikotyzuje, i podobnie skończy.
        • Gość: chcę Re: Wikiński pajacuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.11, 19:41
          Chcę współpracy SLD z PO.Tylko taka koalicja zalegalizuje związki homoseksualne. Jestem kobietą ,feministką, kocham swoją partnerkę i w przyszłości chciałybyśmy mieć dziecko. Poseł Wikiński i minister Kopacz zapewne pomogą nam zrealizować nasze marzenia.
          • Gość: benny Re: Wikiński pajacuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 21:05
            Pisiory dajcie spokój posłowi !
          • Gość: uda Re: Wikiński pajacuje IP: *.radom.vectranet.pl 12.02.11, 21:56
            Jestem kobietą ,feministką, kocham swoją partnerkę i w przyszłości chciałybyśmy mieć dziecko.

Kochaj ją dalej może wam się uda...
            • Gość: kobra Re: Wikińskibedzie leżeć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 07:54
              Jutro 14.02. Wikiński z Karasiem mają zamiar położyć się w poprzek trasy E 7. Maja tam leżeć 10 minut. Poważnie!! Rozpoczęcie spektaklu o godz. 11.10. Do leżenia ma sie przyłączyć podobno Krawczyk, Pszczoła i Kaczmarski . Radny Kluziński rozważa przyłączenie sie do tej formy protestu. Brawo chłopaki, cel uświęca środki. Następny krok harakiri , albo samospalenie !!
              • Gość: kobra Re: Wikiński bedzie leżeć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 08:00
                Wyprzedzając ewentualne pozwy, że wzywam czołówkę radomskiej postkomuny do samobójstwa :-) , złagodzę .. wystarczy następnym razem oblanie sie czerwona farbą :-).
                • Gość: haj krótka pamieć IP: *.radom.vectranet.pl 13.02.11, 10:30
                  niektórzy radni przyznali się do współpracy z SB ale Radom pamieta kto mordował robotników w 1976 nie ci sami co teraz mają szczytne hasła na ustach wstyd i upadek Radomia że wybraliśmy na radnych współpracowników tego morderczego systemu wystarczy wejść na strony komitetów wyborczych tam są oświadczenia o współpracy z bezpieką dobrowolna współpraca

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka