Dodaj do ulubionych

DO PANI MARZENY WRÓBEL

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 11:28
Szanowna Pani Radna
Zawsze ceniłam sobie pani działalność w Radzie Miejskiej chociaż z wieloma
stanowiskami nie do końca zagadzałam się.Pominę drobne niedociągnięcia,
utarczki ze swoim ulubieńcem (Sońta) czy obrony tezy prezydenta dotyczącej
obrony szkół.Chciałabym zwrócić pani uwagę na bardzo istotną kwestię:
WIARYGODNOŚĆ PREZYDENTA I EKIPY RZĄDZĄCEJ (RADOMIANIE RAZEM).
Otóż co by nie mówić o politykach Wspólnoty Samorządowej jednego napewno nie
można im zarzucić: politycznego wyczucia i ostrożności w kontaktach z
postkomunistami.Nie dali się kupić obiecywanymi stanowiskami w zamian za
uległość i podległość czego nie można powiedzieć o pani ugrupowaniu (Prawy
Radom skupiający PiS i PO).Stanowczo zaprotestowali podczas ingerencji
prezydenta w obsadach urzędu, który niby rzekomo miał przypaść Wspólnocie
(prezydent mianował Kiełbasińskiego wbrew stanowisku Komisji Konkursowej,
która wskazała innego kandydata, obsadził swoimi ludżmi MOSiR i Wydział
Kultury).Nie mnie jest oceniać jego poczyniania bo wcale nie identyfikuję się
z tym jegomościem ale nie sposób niezauważyć, że ten poskomunista obstawiony
podobnymi do niego ludźmi rozgrywa Was jak pierwszaków na podwórku!!!
Ile trzeba znieść upokorzenień i za jaką cenę, aby trwać w tym sztucznym
tworze?
Czy zlecenia dla pana Wędzonki są satysfakcjonującą i wystarczającą
rekompensatą do upokorzeń i działań (czytaj głosowań) wbrew swoim
dotychczasowym poglądom i wbrew własnej moralności prawicowego polityka?

Ostatnia decyzja pana prezydenta (powołał na wiceprezydenta panią Szczepańską
ze swojego ugrupowania Radomianie Razem) powinny przechylić czarę goryczy i
dać - jeżeli nie całemu Waszemu ugrupowaniu to przynajmniej pani - TROCHĘ DO
MYŚLENIA!!! Nie chciałabnym wskazywać, że to Wspólnota miała rację ale jest
pani osobą inteligentną i proszę samej wyciągnąć z tego wnioski.

Czy z tym układem, który od dawna ma inny układ z SLD można cokolwiek dobrego
dla tego Miasta zrobić? Oby nie stało się tak jak z SLD, która do swoich
działań rozgrabiających Polskę wciągnęła UP.
Na naszym podwórku będzie podobnie bo POMIMO, ŻE NIE MACIE REALNEGO WPŁYWU NA
POLITYKĘ I DZIAŁANIA LEWICOWEGO PREZYDENTA I JEGO UKŁADU BIERZECIE CAŁKOWITĄ
I PEŁNĄ WSPÓŁODPOWIEDZIALNOŚĆ.
A Radomianie - mam nadzieję - dobrze to zapamiętają.
Z wyrazami szacunku. Marzena Głogowska
Obserwuj wątek
    • Gość: over Re: DO PANI MARZENY WRÓBEL IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 26.04.04, 11:46
      Jak zwykle Pani o niku Marzena Głogowska / a może facet/ wykłada swoje racje
      nasycone jadem i złośliwością.Pytanie zasadnicze czy jest ktoś w Radomiu ,
      który zyskał akceptację tego indywidum / z wyjątkiem Wspólnoty/
      • Gość: . Re: DO PANI MARZENY WRÓBEL IP: *.udn.pl 26.04.04, 12:12
        O jakim indywiduum mówisz ?
        • roksana_psychologiczna Re: DO PANI MARZENY WRÓBEL 26.04.04, 12:17
          Strasznie to zabawne.
      • Gość: hela Re: DO PANI MARZENY WRÓBEL IP: *.udn.pl 26.04.04, 12:16
        tak ja, indywidum to chyba ty jesteś i pajasz nienawiścią.Przeczytaj dokładnie
        swoje pisadło i powyższe i oceń.
        • roksana_psychologiczna Re: DO PANI MARZENY WRÓBEL 26.04.04, 12:18
          Szła hela z wesela i dlatego to "pajasz".
    • Gość: FE over Re: DO PANI MARZENY WRÓBEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 12:26
      over ty czerwony śmieciu odnieść się do meritum sprawy albo nie zabieraj głosu.
      Klientka ma racje.Z czerwonymi czy różowymi to można tylko podwórko sprzątać a
      i tak trzeba uważać żeby miotły nie podpieprzyli.
      • Gość: over Re: DO PANI MARZENY WRÓBEL IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 26.04.04, 14:15
        Zapewne te wątki są wysłane z tego samego kompa sądząc po oznakowaniu serwera.
        Zastanowiło mnie kiedyś to , że ktoś podpisuje się nazwiskiem i imieniem pod
        wątkami i byłem pełen uznania ,że wreszcie forum normalnieje. Tak było do czasu
        kiedy na wyszukiwarce przejrzałem wątki tego indywidum . Można mieć różne
        zdanie na różne tematy i jest to normalne. Jednak jeśli Marzenie Głogowskiej
        nie podoba się nic i nikt , a szczególnie Ci co mają chcą w tym mieście coś
        zrobić to powiem tak: u nas nic nigdy się nie uda ponieważ takie "coś"jak to
        indywidum wszystko zawsze skrytykują nie dając nic w zamian.Dewiza jest zawsze
        to sama jeśli się ze mną nie zgadzasz jesteś czrwonym śmieciem .Jeśli jest nowa
        v-ce prezydent to odrazu według dewizy Marzeny Głogowskiej jest zła chociaż tak
        naprawdę jeszcze nie rozpoczęła pełnić swoich obowiązków.Negowanie wszystkich i
        wszystkiego to mi śmierdzi pewną ideologią o której lepiej nie wspominać
        • Gość: marcos Re: DO PANI MARZENY WRÓBEL IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 26.04.04, 14:19
          Marzena Głogowska to stara panna i dlatego jej się nic nie podoba. TRZEBA JĄ
          OVER DMUCHNĄC I BĘDZIE NIE TA SAMA
        • psc750 Re: DO PANI MARZENY WRÓBEL 26.04.04, 15:19
          Wreszcie ktoś normalny. Już myślałem, że znajdują się tu odzwiercirdlenia myśli
          samych (poza małymi wyjątkami)pieniaczy, populistów i internetowych napinaczy,
          ale ta wypowiedź świadczy o tym, iż formułowanie ocen krytycznych dla samej
          krytyki razi w oczy nie tylko mnie. Elokwencja nie zawsze niestety idzie w
          parze z inteligencją, dlatego na konstruktywną krytykę mogą sobie pozwolić
          tylko nieliczni, a na przerost ambicji nad możliwościami jedyną odpowiedzią
          wydaje się opuszczenie zasłony milczenia.
          Pozdrawiam
    • Gość: hienna Re: DO PANI MARZENY WRÓBEL IP: *.internet.radom.pl 26.04.04, 15:29
      bez jaj po co te wielkie słowa i tak wszyscy wiedzą że Wróblowa się wacha i
      chce wyjść z koalicji po co te teksty żeby ją zmiekszyć ma podjąć decyzję na
      wyścigi bo co bo wtedy uwiarygodnii Fałka i wspólnote jedyni sprawiedliwi w tym
      mieście Qrwa jak was czytam to mam wrażenie że i tak wam o nic innego jak o
      stołki Najbardziej żałosne w tym wszystkim jest to że po następnych wyborach
      jak tak dalej pójdzie to i tak i tak będzie rządzić Samoobrona i co wtedy
      mądrale. buraki zamkną wam gęby i co gdzie będziemy wtedy pisać na murach
      • Gość: fajf Re: DO PANI MARZENY WRÓBEL IP: *.udn.pl 26.04.04, 15:37
        Lepper zapowiedział aresztowanie na początek 1000 osób wtym wielu dziennikarzy.
    • Gość: Marzena Głogowska Re: DO PANI MARZENY WRÓBEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 20:42
      Drogi Overze. Miałam nie odpisywaś, bo nie lubię utarczek słownych, które do
      niczego nie prowadzą. Wyraziłam jedynie swoje skromne zdanie, poparte długimi
      rozmowami z panią radną na jej dyżurze, z którym Ty oczywiście nie musisz się
      zgadzać. Odnośnie serwera, to widzę, że nie za bardzo orientujesz się w
      informatyce. Na jednym serwerze mogą być tysiące IP. Zapewniam Cię, że nie jest
      to mój język płynący z tego samego serwera. A swój apel podtrzymuję: z
      oszustami i ludźmi bez honoru nie wolno zawierać żadnych koalicji.
      • Gość: over Re: DO PANI MARZENY WRÓBEL IP: *.udn.pl 26.04.04, 21:00
        Droga Marzeno
        Przyjmuję Twoje słowa z pokorą absolutnie nie było moim zamiarem negować Twojego prawa do wyrażania krytycznych uwag wobec osób czy wydarzeń , które miały miejsce.Jedynie o co mam żal to negowanie przez Ciebie wszystkiego nawet przypiełaś łatkę w jednym z wątków bp.Zimowskiemu.Więcej optymizmu i wiary w ludzi , którzy są niedoskonali ale ważne są czesto ich intencje , a nie efekt końcowy.Nie da się podzielić otoczającej nas rzeczywistosci na czerń i biel są jeszcze barwy pośrednie , a czasami właśnie sukcesem jest kompromis.
        pozdr. over
    • Gość: Janek Głogowski Re: DO PANI MARZENY WRÓBEL IP: *.internet.radom.pl 26.04.04, 21:09
      Marzena Głogowska to dziwka. zaraz to wyjaśnię i udowodnię. Skoro pani mówi, że
      wszyscy w tym mieście to złodzieje, to ja się czuje obrażony, bo głosowałem na
      Unię Pracy. I ani SLD ani Unia nic nie rozgrabiła w Radomiu. Ale jesli pani
      Marzena uważa,że jestem złodziej, to ja uważam , że ona się puszcza (nawet
      jeśli jest meżczyzną) i to z każdym. I może mnie podać do sądu jak chce ;)
    • Gość: Marzena Głogowska Re: DO PANI MARZENY WRÓBEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 22:07
      Drogi Overze. Owszem, przypięłam łatkę biskupowi ale nie to było moją intencją.
      Intencją było wskazanie na pewne mechanizmy, które mi i wielu mi podobnym nie
      podobają się. Żyję nadzieją, że po zmianie przewodniczącego Episkopatu zajdą
      zmiany w przynajmniej umiarkowanych konataktach z postkomunistami. Jeżeli
      jeszcze do tej pory ktoś łudził się, że oni są reformowalni to takie przekręty
      jak Orlen, Rywin, NFZ, UOP i wiele innych powinny uprzytomnić im, że ludzie
      wywodzący się z PZPR nie są moralnie przygotowani do rządzenia krajem, a
      wszyscy, którzy wchodzą z nimi w kontakty lub też - tak jak biskup Zimowski -
      pozwalają sobą manipulować i wykorzystywać swój wizerunek w partykularnych
      interesach grup i grupek powinni zrozumieć, że ktoś jak już raz został
      złodziejem i nie został za to ukarany innym razem ukradnie jeszcze więcej i
      jeszcze brutalniej. Po to powstało to forum, żeby chcociażby w ten sposób można
      było wykrzeczeć się na to całe wszechobecne zło, mamonę, złodziejstwo, zanik
      jakichkolwiek zasad, chciwość, nieuczciwość, zawiść spotęgowaną
      zazdrością.Tylko tyle nam pozostało albo ... głosowanie na Samoobronę.
      • Gość: misio Re: DO PANI MARZENY WRÓBEL IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.04, 12:12
        JESLI CHCESZ ABY TYM KRAJEM RZADZILI NAJWIEKSI ZLODZIEJE W HISTORII,
        AFERZYSCI, KTORZY NABRALI POZYCZEK Z MYSLA ABY ICH NIE SPLACAC, TO GLOSUJ NA
        SAMOOBRONE, ONI POTRZEBUJA TAKICH OSZOLOMOW JAK TY, CO TO Z DESZCZU POD RYNNE
        WEJDA- I TO KOMU NA ZLOSC?
    • Gość: kazik Re: DO PANI MARZENY WRÓBEL IP: *.udn.pl 28.04.04, 08:52
      A Pani Wróbel mogłaby nosić ładniejszą bieliznę
      • Gość: ginio Re: DO PANI MARZENY WRÓBEL IP: *.udn.pl 28.04.04, 12:32
        srali muchy będzie wiosna będzie ładnie trawa rosła
    • Gość: . Re: DO PANI MARZENY WRÓBEL IP: *.udn.pl 30.04.04, 22:08
    • Gość: Motylek Re: DO PANI MARZENY WRÓBEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 15:31
      Pani Marzeno dlaczego pani jeszcze tkwi w tym chorym układzie zwanym
      koalicją.Nie zastanawiała sie pani, że nazwiski jest coś warte?Czy nadal będzie
      pani swoim nazwiskiem firmować ten układ Wędzonko-Gajewsko-esbecki?Jest to o
      tyle w tej chwili aktualne chociażby ze względu na oligarchię jaka rządzi w
      Radzie Miejskiej i dochody co niektorych jej członków (Wędzonka, który
      nadzoruje sam siebie ma dochód 300.000zł!!!! i to w Radomiu!!!!).
      Jeżeli nie opowie się pani zdecydowanie przeciwko tym praktykom odniosę
      wrażęnie że [ani również coś z tego ma.
      • Gość: krysek Re: DO PANI MARZENY WRÓBEL IP: *.udn.pl 08.05.04, 11:14
        Motylek to nie ta Marzena.
        • Gość: joj Re: DO PANI MARZENY WRÓBEL IP: *.udn.pl 08.05.04, 17:12
          Bajka o motylach: jedna mo tyle, a druga mo tyle i jeszcze trochę.
    • Gość: Falk Re: DO PANI MARZENY WRÓBEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 12:04
      No i jaka decyzja pani Marzeno? Nadal będzie pani wspierać układ, który daje
      Wędzonce zarobki blisko 300.00 zł rocznie?!!!! Ma pani coś z tego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka