Dodaj do ulubionych

Biedroń: współczuję, że mieszkacie w takim mieście

14.04.11, 20:15
gazeta przechodzi samą siebie. co wy w tym widzicie, lobby części rowerowych co najmniej równe lobby żydowskiemu. odezwać się nie można bo albo średniowiecze albo straszenie sądami. Dlaczego prowokujecie? Nie macie o czym pisać?
Ja współczuję Biedroniowi. Bardzo.
Obserwuj wątek
    • Gość: jack współczuję, że mieszkacie w takim mi IP: *.radom.vectranet.pl 14.04.11, 20:20
      a ja wspólczuje Twojej matce i ojcu starali sie ale nie dali rady wychowac cię na dobrego czlowieka ale jeszcze nic straconego można sie wyleczyc trzeba tylko chcieć życzę powodzenia w leczeniu i ni epokazuj sie w moim Radomiu persona non grata
      • el.do.ra.do.m Re: współczuję, że mieszkacie w takim mi 14.04.11, 20:24
        .biedaczek.
        • Gość: cynik ... A ja współczuję, że lubi w męski odbyt ... IP: *.radom.vectranet.pl 14.04.11, 22:21
          A ja mu współczuję, że on lubi w męski odbyt.

Toż to ani naturalne, ani estetyczne.
          • Gość: Ona Re: ... A ja współczuję, że lubi w męski odbyt .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 22:31
            A w damski ...jest inaczej? Naturalnie i estetycznie?
          • Gość: gal Czy ty jesteś statystycznym Polakiem? IP: *.play-internet.pl 14.04.11, 22:32
            On może z kolei Tobie współczuć, że jesteś pijakiem, nałogowym graczem, etc.
            Nie czyń drugiemu co Tobie niemiłe.
            Co zrobisz jak Twój syn/córka będzie homo? Zabijesz?
            • Gość: 007 Re: Czy ty jesteś statystycznym Polakiem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.11, 23:44
              Chyba właśnie wam chodzi o to, żeby był homo.
        • Gość: alex Nie powinno być tolerancji dla nietolerancji... ?? IP: *.radom.vectranet.pl 14.04.11, 22:27
          Cytuję:
          "Nie powinno być tolerancji dla nietolerancji".

Czyli chodzi w skrócie o to, by jedną nietolerancję zamienić na inną, oczywiście w imię tolerancji...

To może lepiej nic nie zmieniać i niech zostanie po staremu?
          • Gość: Potok Re: Nie powinno być tolerancji dla nietolerancji. IP: *.radom.vectranet.pl 15.04.11, 08:39
            Gość portalu: alex napisał(a):

> Cytuję:
            > "Nie powinno być tolerancji dla nietolerancji".

No po prostu wojna o pokój.
    • jbest Jeżeli takie szumowiny współczują ludziom z mojego 14.04.11, 20:29
      miasta to należy się tylko cieszyć.
      • Gość: tupolew 154 Re:Zapraszmy do Żywej Biblioteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 20:45
        W Czytelni Kawy obok pedałów i lesbijek ma się pojawić były agent służby bezpieczeństwa , który to wypożyczony jako książka chętnie ujawni przeszłość i porozmawia o moralności, a szczególnie o tym czym się różniła SB od innych służb PRL. Opowie jak to nietolerancyjni nazywają go kapusiem, a on chyba miał prawo do swoich niezależnych poglądów czyż nie ? Ma pojawić sie również były sekretarz PZPR, który da sie wypożyczyć i wypłacze że życie mu sie rozpadło 4 czerwca 1989 roku. Będzie też radomska feministka, która przekona młode radomianki że wibrator niczym nie ustępuje chłopakowi , a tym bardziej zagonionemu za chlebem znerwicowanemu mężowi :-).
        A teraz kończę poważnie, szydło wyszło z worka. Chodziło o homoseksualistę , bo na całą resztę zgodził się prezydent Fałek.
        Uniknął Radom wielkiej prowokacji , bo na imprezie miało pojawić się tabuny lewicowców , ekologów i innej maści transwestytów . Mam nadzieje że ksiądz, pastor, pop, matka z dzieckiem, żyd, cygan nie dadzą się zwieść darmowa kawą i nie wpadną w pułapkę
        • Gość: dzyndzelek Re:Zapraszmy do Żywej Biblioteki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.11, 20:50
          A redaktorzy Gazety też będą? Bo oni też tacy pokrzywdzeni, nikt ich nie lubi i w ogóle...
          • Gość: Gutenberg Re:Zapraszmy do Żywej Biblioteki IP: *.147.205.222.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.04.11, 21:21
            Proponuję zaprosić do biblioteki co ładniejsze redaktorki z Gazety Wyborczej. Ciekaw jestem jak szeroko otworzyłyby przede mną swoją księgę. Czy mógłbym wyczytać wszystko i do końca ?. Nie wiem, ale wierzę że byłaby to pasjonująca lektura. Oczywiście czytalibyśmy wyłącznie po francusku, np. „Niebezpieczne związki” Pierre Choderlos de Laclost-a.
            • Gość: Kobra Re:Zapraszmy do Żywej Biblioteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 22:40
              A już łudziłam się, że umiesz czytać brajlem...a ty tylko po francusku ....ucz się , na to nigdy za późno.
              • Gość: Pyton Gutenberg Re:Zapraszmy do Żywej Biblioteki IP: *.181.94.189.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.04.11, 22:57
                Nie tylko po francusku, nie tylko. U ciebie mogę zacząć kurs Braille`a, ale patrząc na twój podpis boję się czy mnie nie udusiszszszszsz.
                • Gość: Kobra Re:Zapraszmy do Żywej Biblioteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 23:34
                  ...kobry są ...jadowite, dusicielu.
          • Gość: vis Re:Zapraszmy do Żywej Biblioteki IP: *.radom.pilicka.pl 15.04.11, 08:14
            BOŻE, CHROŃ RADOM OD BIEDRONIA!
        • za_pis_kontrolowany Re:Zapraszmy do Żywej Biblioteki 14.04.11, 21:04
          Ja bym chętnie wypożyczył pisuara. Zakompleksionego pogromcę homosiów, dekomunizatora, który np. miał ojca kabla. Albo urodził się i wychował w PRL i jego starzy też. I teraz porobili się na genetycznych patriotów. I teraz próbuje na siłę pokazać, że jest świętszy od papieża. Albo urzędnika co jego teść ma stację benzynową, z której wlewa sobie paliwo straż miejska. Albo wiceprezesa Administratora, który nagrywał swojego szefa i pewnie teraz coś miłego by powiedział o PiSowskim systemie w mieście. Może też być inny taki,który jest miłośnikiem działek. A najchętniej wypożyczę byłego prezydenta miasta z PiS.
          • jbest Pani w podstawówce mówiła: 14.04.11, 21:07
            Nie zaczynamy zdania od "I"!
            • Gość: chce tylko zapytac Re: Pani w podstawówce mówiła: IP: *.radom.vectranet.pl 14.04.11, 21:20
              Biedron moze mnie oswiecisz bo nie lapie. Kto to jest gej? Ten ktory nadstawia odbyt drugiemu facetowi czy ten ktory wklada penisa w odbyt nadstawiajacego? Czy zawsze przed tymi "pieszczotami" robicie sobie lewatywe? Czy moze nie przeszkadza wam przetrawiony posilek jaki... konsumuje lubieznie co wieczor... w cieplych dekoracjach pokoju...
              • Gość: bla Re: Pani w podstawówce mówiła: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.11, 21:49
                @chce tylko zapyta

O seksie sie nie gada tylko uprawia. Jak Ciebie tak to kręci i ciekawi (dlaczego?) to się z kimś umów i się przekonasz...
                • Gość: felek dzyndzelek Re: Pani w podstawówce mówiła: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.11, 21:55
                  A takie spotkanie to pierwszy krok do tego szczęścia? łał.
                • Gość: Nemo Re: Pani w podstawówce mówiła: IP: *.radom.vectranet.pl 14.04.11, 22:18
                  Uprawia, to się buraki. Czy tu nie ma innych profesji tylko sami rolnicy?
              • Gość: Oświecenie Re: Pani w podstawówce mówiła: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 22:44
                NAjdoskonalszą formą poznania jest ...bezpośrednie poznanie, osobiste. Wtedy wiesz ....jak to jest.
          • Gość: felek dzyndzelek Zapraszmy do rżywej Biblioteki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.11, 21:54
            Znasz takiego to dawaj.
          • Gość: zapis dla niewielu Re:Zapraszmy do Żywej Biblioteki IP: *.146.232.187.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.04.11, 22:16
            Chcesz wypożyczyć wiceprezesa Administratora aby się dowiedzieć o pisowskim systemie w mieście. Ja proponuję, żebyś sobie lepiej wypożyczył jego taśmy. Są w redakcji GW i u niektórych radnych opozycji. Może ci wypożyczą. To też jest zapis kontrolowany, a własciwie reglamentowany czyli dla nielicznych.
        • Gość: Konfidentka Re:Zapraszmy do Żywej Biblioteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 22:36
          Ty się strzeż tej feministki, wiem z dobrze poinformowanego źródła ( chyba Mlecznej), że ona nosi w torebce ( fioletowej) szydełko i uwielbia nim grzebać w tu - polewach, szczególnie w okolicy śmigełka
      • Gość: gal Należy raczej współczuć Tobie, bo IP: *.play-internet.pl 14.04.11, 22:29
        nie zauważyłeś, że średniowiecze i czasy inkwizycji minęły dawno.
        Cieszyć to należy się tylko, że czasy ziobry, giertycha i prezesa minęły bezpowrotnie, którzy chcieliby by każdy myślał, robił i nienawidził tak jak oni.
        Komuniści zakichani!!!!

• Gość: nika Re: Jeżeli takie szumowiny współczują ludziom z m IP: *.32.radom.pilicka.pl 15.04.11, 14:21
        Może ci wszyscy którzy są przeciwko tolerancji to geje i lesbijki, tylko chcą to ukryć i dlatego tak się zachowują. Żal że mieszkamy w takim mieście i mamy takie władze,
        • jbest Re: Jeżeli takie szumowiny współczują ludziom z m 15.04.11, 14:23
          kogo masz na myśli mówiąc o przeciwnikach tolerancji?
    • Gość: Lubiąż Re: Biedroń: współczuję, że mieszkacie w takim mi IP: *.centertel.pl 14.04.11, 20:53
      Biedroń, a kim ty jesteś, że ośmielasz się mówić takie słowa! Cytuję: "Współczuję państwu, że państwo mieszkacie w takim mieście, ja bardzo lubię Radom i często przejeżdżam przez Radom, trochę mi szkoda, że bardzo często komentuję w takich słowach wydarzenia w tym mieście, chciałbym kiedyś coś pozytywnego powiedzieć". Jakim prawem mieszasz do tego całe miasto! SKoro dotyczy to kilku osób, radnego, geja itp. Jestem mieszkańcem tego miasta i jestem z tego dumny i nie pozwolę, aby ktoś, kto robi z godła polskiego kolorową tęczę ( to widać na pańskim blogu ) śmiał mi mówić, że wstyd mieszkać w takim mieście. To skandal i kolejna prowokacja aktywistów gejowskich. I dziwicie się, że spotykacie się z taką krytyką! Skandal, skandal, skandal. Panie pośle Witkowski, nie rusza to pana, nie wstyd panu, Panie Karaś, panu również? Chyba nie, skoro tylko politycznie na to patrzycie, aby jak najwięcej ugrać dzięki gejom.
      Biedroń mówi dalej dla GW: "Życzę sobie i państwu, żebyśmy wybierali lepsze władze, ale także żebyśmy wypracowali takie sprawne mechanizmy jak na Zachodzie, by społeczeństwo marginalizowało takich polityków. Tam taka osoba nie ma szans na ponowny start w wyborach. Nie powinno być tolerancji dla nietolerancji". A co z toleracją dla więszkości panie aktywisto gejowski! Dość już tego i czas najwyższy z tym skończyć! Szlag mnie trafia, jak 33-latek może mówić, co chce, obrażając innych i jeszcze toleranacją się zasłaniać! Persona non grata w Radomiu panie Biedroń! Nie będzie gej mi pluł w twarz, bo jak inaczek ocenić te słowa dla GW.
    • Gość: mi(r)co Re: Biedroń: współczuję, że mieszkacie w takim mi IP: *.radom.vectranet.pl 14.04.11, 21:44
      Jestem mieszkńcem Radomia od ponad 40 lat i nie mam życzenia by ktoś taki jak Biedroń mi współczuł. Normalny.
      • Gość: wiki KTO to biedron ? IP: *.radom.vectranet.pl 15.04.11, 01:43
        W 2005 wypowiedź Doroty Ekes, działaczki Stowarzyszenia Rodzin Polskich, publicznie twierdzącej, że homoseksualizm jest chorobą, a homoseksualiści powinni być odsunięci od wykonywania zawodu nauczyciela Biedroń określił jako oddającą faszystowsko-nacjonalistyczno-katolicki charakter nagonki na środowisko homoseksualistów. Za takie określenie Sąd Rejonowy w Elblągu skazał go w trybie nakazowym na karę grzywny za znieważenie osób wyznania rzymskokatolickiego jednocześnie odrzucając wcześniejszy pozew przeciw Dorocie Ekes za pomówienie osób homoseksualnych[
        • Gość: kawarano Re: Tolerancja wg. Biedronia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.11, 06:53
          Czy Biedroń skazany przez sąd za sianie nienawiść wobec katolików, wie że Radom słynie z wielu inicjatyw i imprez przeczących jego tezie o Radomiu. Czy ten pratykujący homoseksualista wie, że w tym "pisowskim" Radomiu odbywają się takie imprezy jak np. Dni Kultury Żydowskiej , czy słyszał o Festiwalu Filozofii im Leszka Kołakowskiego , czy wie jak w Radomiu a szczególnie w placówkach radomskiej kultury spotykają się na wspólnych debatach księża , popi, luterańscy pastorzy, a temu patronuje prezydent miasta Radomia , gdzie tu ksenofobia ?? Czemu czepia sie i nam niby współczuje. A może przeszkadza mu wspaniałe osiągnięcia radomskiego IPN i środowisk naukowych Radomia badających najnowszą historie Polski i dzięki temu znanych w całej Polsce. On tego nie wie, bo tylko "przejeżdża " przez Radom tzn. widzi nasze miasto za szyb swojego różewgo Ferrari zagadany zapewne ze swoim partnerem o wyższości stosunków analnych nad wzajemnym onanizmem dwóch pederastów czy lesbijek. I smutno im, że w ramach naszego prawa nie mogą wziąć ślubu i adoptować kilku małych ślicznych chłopców. No to tyle o Biedroniu i gratulacje dla miasta za otwartą politykę kulturalną. A dziś w Resursie piosenki Szpilmana (Żyda bohatera filmu Polańskiego "Pianista"), zięcia prezydenta Józefa Grzecznarowskiego. Honorowym gościem koncertu będzie wdowa po kompozytorze. Mam nadzieje, że zobaczymy na koncercie komplet widzów. Szczególnie oczekuje obecności wszystkich radnych, którzy tak dzielnie walczą o nadanie przedwojennemu prezydentowi Radomia Honorowego Obywatelstwa naszego miasta.
          • Gość: Beata Re: Tolerancja wg. Biedronia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.11, 08:43
            W Radomiu powstaje najwieksze w Polsce Centrum Kultury Romskiej i to z wielkim poparciem władz miasta, a prezydenta Kosztowniaka w szczególności .W Radomiu jest najwiecej w Polsce rodzinnych domów dziecka . Tylko jest jeden mankament i tu przyznaję racje środowiskom homoseksualnym, w tych domach może być tylko zastepcza mama i zastepczy tata . I to o zgrozo odmiennej płci i w dodatku hetreoseksualni.
            A gdyby tak pani redaktor oświeciła pana Biedronia, że ma całkowicie nieprawdziwy obraz Radomia , to by się świat zawalił a Domanski na serce umarł ??
            • Gość: zig Re: Tolerancja wg. Biedronia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.11, 09:00
              Ja współczuję Bierdroniowi.....biedny,chory człowiek pełen analnych kompleksów!
            • beata_ogien Re: Tolerancja wg. Biedronia 15.04.11, 13:39
              Czyżby pan prezydent dał kasę na to Centrum, bo jeśli się nie mylę, to mimo starań Pani Prezes Fundacji, pieniędzy w tym roku nie otrzymali na swój projekt.
              • jbest Re: Tolerancja wg. Biedronia 15.04.11, 13:56
                No i...?
                • beata_ogien Re: Tolerancja wg. Biedronia 15.04.11, 14:52
                  I........jaka tu zasługa władz miasta? Za co je wychwala "piewczyni" , to chwała Romom za inicjatywę i walkę o projekt. Nota bene ...ja też popieram ten projekt, a teraz proszę mnie chwalić...jak władze.
                  • jbest Re: Tolerancja wg. Biedronia 15.04.11, 20:49
                    Skoro tak ci tego potrzeba do szczęścia to bądź pochwalona.
                    Szkoda,że nie wspomniałaś o pomyśle sprzedaży Romom terenów pod budowę centrum za 1% wartości działki, ale to tylko taki drobny szczególik
                    • beata_ogien Re: Tolerancja wg. Biedronia 16.04.11, 00:23
                      Na wieki wieków...znajomemu od samochodów, Rewitaliacja czyli spółka miejska sprzedała kamienicę za grosze to też powód do chwalenia " przyjazności" prezydenta?
                      • jbest Re: Tolerancja wg. Biedronia 16.04.11, 07:02
                        Co to znaczy "grosze"? Ile była warta ta kamienica (poproszę oczywiście o fachową wycenę) i szczegóły umowy sprzedaży potwierdzające, że sprzedano ją za bezcen
                        • Gość: beata_ogien Re: Tolerancja wg. Biedronia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.11, 17:33
                          O szczegóły umowy kupna sprzedaży musisz się zwrócić do stron transakcji nie wiesz o tym? Zapewne obie zasłonią się ...tajemnicą handlową. Nie rżnij głupa bo to już zaczyna być nudne. Zajrzyj do archiwalnych numerów gazet, polecam czytelnię prasy w bibliotece na Piłsudskiego , za szatnią w prawo i schodami na pierwsze piętro. Możesz sobie w razie czego dane wpisać w GPS, bo masz problemy z pamięcią
                          • jbest Re: Tolerancja wg. Biedronia 17.04.11, 21:47
                            Ja mam pytać? Przecież to ty coś komuś zarzucasz.
                            Łżesz jak pies, a raczej suka, nie mając cienia dowodów, a tylko jakieś skrawki wiadomości z naczelnego organu PO z okresu kampanii. Coś tam słyszałaś, coś tam przeczytałaś, a wydaje ci się, że pozjadałaś wszystkie rozumy i jesteś najmądrzejsza, a w efekcie jesteś zwykłą miernotą, która jak nie ma argumentów to próbuje inteligentnie dociąć, tylko, że nie za bardzo wychodzi. Wiesz dlaczego? Bo do tego potrzeba inteligencji. Sama piana z pyska nie wystarcza
                            • beata_ogien Re: Tolerancja wg. Biedronia 18.04.11, 00:33
                              Jeśli suka to rasowa w przeciwieństwie do ciebie. Coś przeczytałam ty za to nic. A co do pienienia...kto sieje wiatr zbiera burzę. Radzę jednak pójść do biblioteki i przejrzeć różnorodną prasę. A na koniec zajrzeć do działu dla dzieci i młodzieży...jakąś bajkę wypożyczyć na łagodność...tylko nie bierz tych braci Grimm.
                              • jbest Re: Tolerancja wg. Biedronia 18.04.11, 08:20
                                Czy dla ciebie na prawde jest istotne czy łżesz jak kundel czy jak rasowa suka? Przeczytałaś pare agitacyjnych artykulików w organie partyjnym i uważasz sie za osobę oczytaną? Żałosne, a zarazem śmieszne. Ale cóż, takimi jak ty łatwiej rządzić.
        • Gość: obiektyw Re: KTO to biedron ? IP: *.radom.vectranet.pl 15.04.11, 20:36
          Bo to jest sąd a nie sprawiedliwość
    • Gość: tolerancyjnyhetero Woda na młyn Biedronia IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.11, 09:15
      Czy ktoś myślący przewiduje skutki swoich działań?? Przecież gdyby impreza się odbyła bez całego szumu to minęła by bez echa i tyle. A tak napędzono wodę na młyn pana Biedronia, o Radomiu (lub radomskich władzach) będzie się mówić jako mieście nietolerancyjnym itp
      Nikt z Kościoła Katolickiego nie zgłaszał zastrzeżeń do tego że będą tam Ksiądz Prawosławny i Ewangelicki, że będzie to próba odciągnięcia wiernych...
      Głupi ludzie, dajecie broń do ręki radykalnym działaczom typu pana Biedronia...
      • Gość: Kamil Re: Woda na młyn Biedronia IP: *.137.udn.pl 18.04.11, 23:05
        Wbrew pozorom sprawę popiera większość ludzi chociaż się do tego nie chce przyznać tak samo jak do głosowania na PIS.
    • panna_lena Biedroń: współczuję, że mieszkacie w takim mieście 15.04.11, 12:27
      To że ktoś się nie odezwał nie znaczy że dał pozwolenie... poza tym nie uogólniajmy, w Radomiu nie mieszkają same homofoby... normalni ludzie stronią od polityki, żeby nie denerwować się niepotrzebnie. Jak widzę takie problemy to się po prostu nie odzywam, zwłaszcza że tym bardziej nikt nie pyta mnie o zdanie. Ja sobie współczuję tylko tego, że Lech Kaczyński dostał honorowe obywatelstwo Radomia, tylko dlatego że raz tu był i Radom jako jedyne większe miasto ma przewagę w głosowaniu na PIS. Tego trzeba współczuć Panie Biedroń.
      • jbest Ale ty się oczywiście w politykę nie mieszasz 15.04.11, 13:12
        Hipokrytka
    • Gość: pik współczuję IP: *.ip.netia.com.pl 15.04.11, 14:38
      oto czym żyje Radom wg Gazety w Radomiu - na 9 wiadomości 5 o jednym temacie
      - życzę redakcji dobrego samopoczucia,
      aktualna lista:
      *studniówkowy "bombiarz" zatrzymany. Za głupi żart
      * List otwarty do Kosztowniaka od Żywych Bibliotek
      * Pijany szarżował samochodem w godzinach szczytu
      * List otwarty do prezydenta w sprawie "Żywej Biblioteki"
      * Zobacz Co Jest Grane w Radomiu
      * Chudoba komentuje zamieszanie wokół "Żywej Biblioteki"
      * Ewa Niedziałek: Nie ocenia się książki po okładce
      * Rządowy program Maluch nie dla Radomia
      * Spotkanie z Żywa biblioteką. Książek będzie mniej
    • przyjacieladamca List Sławomira Adamca ocenzurowany przez GW 15.04.11, 16:00
      Serdecznie pozdrawiam i dziękuję za poparcie dla PROTESTU wobec organizacji w radomskiej Resursie "Żywej Biblioteki" z udziałem przedstawicieli środowisk homoseksualnych.

Organizatorzy pod wpływem silnego oporu społecznego wycofali się z realizacji całego projektu, chociaż zaproponowano im pozostawienie "biblioteki" w Resursie, bez udziału środowiska mniejszości seksualnych. Ci jednak nie wyrazili na to zgody. To jeszcze jedno potwierdzenie, że głównym i dziś już nie skrywanym celem projektu, była promocja środowisk mniejszości seksualnych.

Kiedy wcześniej wycofały się udziału w projekcie "Żywej Bibliotece" i inne osoby, organizatorzy uznali, że nic się nie stało i cały projekt może być realizowany bez "tych żywych książek" (Źródło: Gazeta Wyborcza: "Spotkanie z Żywa biblioteką. Książek będzie mniej").

Jak widać cały projekt dla organizatorów nie może być realizowany i nie ma sensu bez tej jednej, jedynej i "najważniejszej" dla nich "żywej książki o homoseksualizmie". Wszystkie inne można odrzucić!

Nie mam najmniejszych wątpliwości, że projekt jest próbą ukrytej formy promocji mniejszości seksualnych w naszym mieście, obrażająca uczucia i wrażliwość większości naszego społeczeństwa. Wyraził to jednoznacznie, w słowach wyjątkowo obraźliwych, jeden z czołowych aktywistów gejowski, w wywiadzie dla Gazety Wyborczej ("Biedroń: współczuję, że mieszkacie w takim mieście"), obrażając brutalnie mieszkańców Radomia i osoby, które poparły PROTEST.

Ciekawej oceny tej wypowiedzi użyła jedna i internautek forum Gazety Wyborczej pisząc: "W Radomiu powstaje największe w Polsce Centrum Kultury Romskiej i to z wielkim poparciem władz miasta, a prezydenta Kosztowniaka w szczególności. W Radomiu jest najwięcej w Polsce rodzinnych domów dziecka. Tylko jest jeden mankament i tu przyznaję racje środowiskom homoseksualnym, w tych domach może być tylko zastępcza mama i zastępczy tata . I to o zgrozo odmiennej płci i w dodatku hetreoseksualni. A gdyby tak pani redaktor
      oświeciła pana Biedronia, że ma całkowicie nieprawdziwy obraz Radomia, to by się świat zawalił, a Domanski na serce umarł ??".

Nie można - co czyni projekt - dokonywać tzw. "segregacji społecznej", sugerując że społeczeństwo zarówno Radomia, jak i w znakomitej większości Polacy, nie posiada wrażliwości i tolerancji dla osób i grup społecznych myślące i zachowujące się odmiennie, od ogólnie przyjętych norm społecznych. Nie można również na "jednej półce" umieszczać grupy gejowskie z księżmi, matkami dzieci niepełnosprawnych, czy przedstawicieli grup zaufania
      publicznego, np. policji, czy grup narodowościowych. Takie "ustawienie" tego pseudo "bibliofilskiego projektu" powinno i zapewne oburza również te grupy społeczne, które przecież nie czują się niezrozumiane, czy też naznaczone jakimkolwiek "ostracyzmem społecznym". Ci ludzie chcą żyć i żyją w normalnym i tolerancyjnym społeczeństwie. Problem natomiast próbują kreować i promować "aktywiści mniejszości seksualnych". Uznali bowiem, że metody do tej pory stosowane; organizacja wielkich parad, marsze na ulicach i spotkania na stadionach (zob. żądanie tzw. "tęczowej trybuny" stadionach Euro 2012), napotykają na zdecydowany opór społeczny i nie przynoszą pożądanych efektów; np. legalizacji związków homoseksualnych, czy adopcji dzieci.

Tzw. "tęczowa trybuna" - to nic innego, jak próba krzykliwej propagandy gejowskiej, próbująca zmusić resztę społeczeństwa, do akceptacji żądań grup mniejszości seksualnych i zamknięcia krytycznych wypowiedzi. A kiedy, to nie przynosi oczekiwanych efektów, sięga się do miękkich środków, wymuszania akceptacji społecznej i tzw. "pseudo edukacji" adresowanej głównie do młodzieży, np. poprzez takie działania, jak na pozór niewinnie wyglądająca "Żywa Biblioteka".

Obrońcy "Żywej biblioteki", powołują się m.in. na jej poparcie przez Radę Europy. Przypomnę jedynie, że Rada Europy promuje również w Europie i w Polsce słynny już dziś podręcznik "Kompas"; oficjalny poradnik Rady Europy adresowany do nauczycieli i liderów organizacji młodzieżowych.

Kompas, to scenariusze zajęć o prawach kobiet, prawach dziecka, przemocy domowej. Scenariusz lekcji o seksie zaczyna się od akapitu: "Wytłumacz, że chociaż wielu ludzi postrzega seksualność jako coś bardzo prywatnego, zakaz dyskryminacji ze względu na orientację seksualną jest podstawowym prawem człowieka". Autorzy proponują, by każdy wrzucił do kapelusza anonimowe pytanie, prowadzący je odczytał, a wszyscy - dyskutowali. Ale najważniejsza w tym scenariuszu jest rada: "Nawiążcie kontakt z organizacją gejowską lub lesbijską w waszym kraju. (...) Zaproście jednego z przedstawicieli tej organizacji na spotkanie. Porozmawiajcie o zagadnieniach związanych z równością i na temat praw, których odmawia się osobom homoseksualnym w waszym kraju".

Czy w promowanym przez Radę Europy programie "Żywej Biblioteki" i podręczniku "Kompas", nie mamy czasem do czynienia z tą samą metodą działania?

Do jednego "worka" - na jedną "półkę", wkłada się słuszne prawa ludzi w wielu miejscach na świecie niezrozumianych, gdzie prawa człowieka są rzeczywiście łamane, ale najważniejszą grupą eksponowaną w tych programach są oczywiście grupy "gejowskie lub lesbijskie" (określenie z "Kompasu").

Podkreślam, społeczeństwo polskie i radomianie , są tolerancyjni i wrażliwi na wszystkich obywateli i grupy społeczne.

Proszę również zauważyć, w jaki sposób, jedna z tzw. "żywych książek" zapraszała w imieniu instytucji publicznej, jaką jest Resursa, do jej przeczytania: "Jestem jedną z wielu żywych książek, w której będzie można poczytać o feminizmie, o prawach kobiet i mniejszości seksualnych, o legalizacji marihuany i o działalności w środowiskach wolnościowych. Można
      mnie wypożyczyć na 30 min, i oddać w nienaruszonym stanie. Weź ze sobą koleżankę, matkę, żonę i kochankę! Pozdrawiam i do zobaczenia:)" (Źródło: forum Gazety Wyborczej: 12.04.11, 07:28).

Osoba zapraszająca (podkreślam - zatrudniona przez Resursę do realizacji projektu), miała dzielić się informacjami nt. przeżyć seksualnych mniejszości, przekonywała do słuszności legalizacji "marihuany" i dokonywała instruktażu dla tzw. "środowisk wolnościowych". Oburzające jest również zaproszenie, w którym na tej samej płaszczyźnie kieruje się je i stawia znak równości, wobec matek, żon i . "kochanek". Jak może osoba działająca w imieniu instytucji publicznej z taką perfidią stawiać na równi matki i osoby żyjące w rozwiązłości małżeńskiej. Na koniec "żywa książka" zaprasza wszystkich serdecznie i z uśmiechem ":)".

Pragnę zwrócić uwagę, na przypadek z Włocławka, gdzie po realizacji projektu jedna z "żywych książek" publicznie w mediach, obnosiła się jako osoba transseksualna, że mogła dzielić się własnymi przeżyciami z jej "czytelnikami".

Ten sam relatywizm moralny "przyświeca" całemu projektowi "Żywej Książki" i poradnikowi "Kompas".

W odpowiedzi na pytanie, jakie środowiska przyciąga ów projekt, jedna z osób wybierających się do radomskiej Resursy napisała: "A na Żywą się wybiorę z moim chłopcem. Aha, jak nie będzie padać deszcz, to przyjedziemy w ramach propagowania homoseksualizmu na rowerze typu tandem. Tam są aż cztery pedały i dwa siodełka. Jedno za drugim". (Źródło: forum Gazety Wyborczej: 12.04.11, 08:51).

Oto prawdziwa istota spotkania z "żywą książką" i cel zaproszenia dla młodzieży radomskiej.

Dziś oczywiście nastąpił zmasowany atak medialny wobec mnie i osób, które protest poparły. Posypały się groźby w na forach internetowych (głównie Gazety Wyborczej) i w korespondencji mailowej, która otrzymuję. Niektóre środowiska mniejszości homoseksualnych, grożą pikietą pod moim domem i Biurem Rady Miejskiej w Radomiu. Pojawiły się również groźby zagrażające bezpieczeństwu życia i zdrowia mojego i mojej Rodziny, o czym złożyłem zawiadomienie do policji i prokuratury. Niektóre media zażądały już wręcz ukarania mnie i zwolnienia z pracy!

Sławomir ADAMIEC
      Radny Rady Miejskiej w Radomiu
      • Gość: An24 Radom to grajdołek IP: *.radom.vectranet.pl 15.04.11, 16:28
        Tak mówi wielu i prawie wszyscy którzy wyjechali. Na dodatek zakorzenione myślenie komunistyczne. Biedroń ma rację. Nic nie pomoże odwracanie "kota ogonem". Na dodatek przeciwnicy (chyba mają zasłonięte oczy i otępione zmysły) najbardziej reklamują i propagują to z czym walczą.
        P.S Co to znaczy mieszkać w grajdołku
        • Gość: Mak Re: Radom to grajdołek IP: *.radom.vectranet.pl 15.04.11, 17:58
          Mierzi mnie to zaklamanie niektorych. Prywatnie przyznaja racje ze jest to choroba (mowiac delikatnie) a dla poprawnosci politycznej łżą jak ich koledzy z Wiejskiej z Partii Obludy czy LSD.
    • l.i.l.a.b.a.j.ona Biedroń: współczuję, że mieszkacie w takim mieście 15.04.11, 18:31
      Myślę, że większość homofobów stawia po prostu znak równości pomiędzy homoseksualistami a pedofilami bo nikt nigdy nie wyjaśnił owym homofobom, że pedofilem może być zarówno osoba heteroseksualna jak i homoseksualna.
      Tymczasem pedofilia jest zboczeniem, które bierze się w wyniku niekorzystnego nagromadzenia się instynktów, które odpowiadają za prawidłowe relacje z innymi osobnikami, czy to hetero- czy homoseksualnymi, odpowiadającymi orientacji seksualnej pedofila.
      Pedofil nie jest w stanie poradzić sobie z zaspakajaniem granic swojej seksualności na gruncie odruchów w świecie ludzi dorosłych, więc jedynym "ujściem" emocji i popędów jest wykorzystywanie w tym celu małych lub starszych dzieci, generalnie o relatywnie małej świadomości odruchów.
      • Gość: Bizon Re: Biedroń: współczuję, że mieszkacie w takim mi IP: *.radom.vectranet.pl 15.04.11, 19:00
        Swiat stoi na glowie. Zboczeniem jest wspolzycie z dobrze wyrosnieta 17tka ale wpychanie penisa w odbyt drugiego samca jest jak najbardziej cool.
        • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 15.04.11, 19:24
          Rozczaruję Cię, znam dziewczyny, heteroseksualne, które nie mają nic przeciwko tej formie współżycia więc to jest chyba kwestia indywidualna każdego z nas...
          A 17-stolatek się nie czepiaj :) - prawo w cywilizowanym świecie póki ci Ci tego zabrania i dobrze, bo inaczej świat stałby na... wiesz czym... :)
          • Gość: Lubiąż Re: Re IP: *.centertel.pl 15.04.11, 19:50
            czytając bzdury gejów i ich zwolenników coraz bardziej przekonuję się, że staję się homofobem. I jestem z tego cholernie dumny! Cholernie dumny. Jak mogą obrazać takie typy jak Biedroń nasze miasto? Jak! Prowokują! Więc ja również! Jestem HOMOFOBEM od kilku dni!
            • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 15.04.11, 20:08
              Biedroń - ktoś z zewnątrz - prawdę powiedział, więc to boli, musi boleć...
            • Gość: Lubiążofobia Re: Re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.11, 20:10
              Dobrze gadasz stary, dajcie mu wódki. Bo jest co o(b)lewać
              • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 15.04.11, 21:16
                Szczerze mówiąc, nie trzeba być Biedroniem, żeby współczuć mieszkańcom takiej jakości życia, mówiąc ogólnie, w tym mieście... :/
        • Gość: sawa Re: Biedroń: współczuję, że mieszkacie w takim mi IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.11, 21:48
          Ja tam jedno wiem: Tłok powinien pracować w cylindrze a nie w rurze wydechowej. Mówiłem to już wcześniej ale jakiś ciekawski nie zatrybił.
          • beata_ogien Re: Biedroń: współczuję, że mieszkacie w takim mi 16.04.11, 00:25
            Bo to wyświechtany dowcip, więc już nie bawi
      • Gość: tolerancyjnyhetero Re: Biedroń: współczuję, że mieszkacie w takim mi IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.11, 10:57
        l.i.l.a.b.a.j.ona napisała:

> Myślę, że większość homofobów stawia po prostu znak równości pomiędzy homoseksu
        > alistami a pedofilami bo nikt nigdy nie wyjaśnił owym homofobom, że pedofilem m
        > oże być zarówno osoba heteroseksualna jak i homoseksualna.

Zamiast poznania problemu, zrozumienia na czym polega i przemyślenia jak sprawić żeby wyrządzał najmniejszy problem w społeczeństwie, reaguje się agresją (agresja wynika za strachu, w odróżnieniu do pewnej siebie postawy asertywnej), niczym dziecko któremu się zdaje że problem zniknie gdy zamknie oczy, struś chowający głowę w piasek...
        Ludzie nie wiedzący nic na temat na który się autorytatywnie i z poczuciem misji wypowiadają. Jakakolwiek rozmowa z gejem- zakazać, zamiast porozmawiać zrozumieć, niekoniecznie zmieniając poglądy, po prostu poznać.
        Zakazać, zabronić, zdelegalizować...
        Homofobia często wynika z ukrytego i wypieranego (przed społeczeństwem i przed samym sobą) homoseksualizmu, osoby takie czują się nieszczęśliwe i chcą sprawić żeby inni byli nieszczęśliwi, myśląc że w ten sposób uwolnią się...

Symptomatyczne że rozmowa o poluźnieniu szkodliwej społecznie ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii (gdzie skazywalność dealerów spadła w porównaniu z 1999 spadła o połowę, zaś sporadycznych użytkowników wzrosła 15 krotnie) jest krytykowana przez ludzi Kaczyńskiego, który nie wie nawet że marijuana jest z konopii...
        • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 16.04.11, 17:15
          No widzisz, może dlatego boją się te "Twoje" homofoby ujawnić gdyż boją się ewentualnego, automatycznego zaszufladkowania: homoseksualista = pedofil. Coraz to częstsze, niestety, przypadki pedofilii wśród księży katolickich są, chcąc nie chcąc, odbierane również przez katolicki kraj jakim jest Polska i szokują więc pewnie coraz bardziej będzie usztywniać się ta zasłona dymna małżeństw homoseksualistów męskich z kobietami i na odwrót.
    • Gość: miron Re: Biedroń: współczuję, że mieszkacie w takim mi IP: *.algo.radman.pl 16.04.11, 08:39
      Współczuję mieszkańcom twojego miasta
      • Gość: MK Re: Biedroń: współczuję, że mieszkacie w takim mi IP: *.radom.vectranet.pl 17.04.11, 16:24
        Biedron to pajac co nie zmienia faktu za Radom to zasciankowe miasto pisowskich zakutych łbów.
        • Gość: Kamil Re: Biedroń: współczuję, że mieszkacie w takim mi IP: *.137.udn.pl 18.04.11, 20:02
          Jak na razie to twój łeb jest zakuty. Jeśli do tej pory tego nie wiedziałeś to już wiesz.
          • Gość: MK Re: Biedroń: współczuję, że mieszkacie w takim mi IP: *.radom.vectranet.pl 20.04.11, 15:44
            Dziekuje ze mnie uswiadomiles gejzerze inteligencji.
    • Gość: Kamil Re: Biedroń: współczuję, że mieszkacie w takim mi IP: *.137.udn.pl 19.04.11, 18:14
      Dlaczego Biedroń nie siedzi w więzieniu za probę pobicia policjanta i wywoływanie zadymy? Bo jest potrzebny.
      • Gość: :))))) Umowa Kowalskiego z RADPEC SA winna być jawna IP: *.play-internet.pl 20.04.11, 00:11
        Tajna umowa handlowa z radnym jest łamaniem prawa, PiS jednak interpretuje, że prawo łamią inni a oni są wybrani
        • Gość: Kamil Re: Umowa Kowalskiego z RADPEC SA winna być jawna IP: *.137.udn.pl 20.04.11, 16:10
          Prezydent-historyk zalicza publicznie historyczną wpadkę Poczytaj sobie3 to tez jest na temat.
      • beata_ogien Re: Biedroń: współczuję, że mieszkacie w takim mi 20.04.11, 18:03
        bo za próby się nie siedzi mądralo, dopiero za usiłowanie można skazać
        • Gość: Kamil Re: Biedroń: współczuję, że mieszkacie w takim mi IP: *.137.udn.pl 20.04.11, 19:10
          a on tylko próbował bo usiłowanie mu nie wyszło co nie?
          • Gość: jty Re: Biedroń: współczuję, że mieszkacie w takim mi IP: *.radom.vectranet.pl 21.04.11, 11:39
            Ja się cieszę,że ktoś taki jak biedroń mi współczuje. Jestem dumny, że mieszkam w walecznym Radomiu, który zawsze był niezależny od telewizorów i gazet propagandowych.
            • jbest Re: Biedroń: współczuję, że mieszkacie w takim mi 21.04.11, 11:57
              10/10
              • Gość: Paweł Re: Biedroń: współczuję, że mieszkacie w takim mi IP: *.radom.vectranet.pl 21.04.11, 18:42
                Któż to jest ten Biedroń? Przestańmy się przejmować bzdurami wygadywanymi przez chorego człowieka. Osobiście też jestem dumny, że w Radomiu nie ulegnięto wszędobylskiej "pedałomanii". Rzygać się chce jak w każdym programie, w każdym sitkomie i gdzie tylko można pojawiają się wątki pedalskie. Dlaczego zdecydowana zdrowa część społeczeństwa musi na każdym kroku spotykać się z pedalską, nachalną propagandą, a jak zaczyna mięć tego dość to zarzuca jej się nietolerancję. Trzeba sobie jasno powiedzieć, że jakiekolwiek zboczenia nigdy nie były powodem do tego aby je manifestować i obnosić się z nimi po ulicach, a pokazywanie w tv, cytowanie w gazetach itp takich walczących zboczeńców jak Biedroń jest zwyczajnie godne pożałowania w normalnym kraju.
                • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 21.04.11, 20:57
                  Oooo, a cóż to jest ta "zdrowa część społeczeństwa"? Ależ wybujałe kryteria przyjąłeś.

I mam wrażenie, że siejesz propagandę, że tylko heteroseksualni są "zdrowi".
                  Heteroseksualni mogą żony tłuc, heteroseksualni mogą gwałcić nawet swoje babcie, heteroseksualni pracodawcy mogą nawet skakać po pracownikach na dzień dobry i co? Trzeba im wybaczyć bo to ludzie "zdrowi" czyli heteroseksualni? Idź w cholerę! Takiego de*ilstwa na forum jeszcze nie czytałam.
                  • jbest Re: Re 21.04.11, 21:28
                    Widzę,że komuś odwaliło totalnie. Bicie żon, gwałty na babciach (lepiej) czy skakanie po pracownikach trzeba napiętnować i tu nie ma znaczenia czy robi to gej czy nie. To raczej dla wszystkich jest oczywiste. Homoseksualizm, przy całej swojej otoczce, propagandzie i naukowych wywodach (co jest kompletną bzdurą) nie jest niczym naturalnym, czyli normalnym. Dwoje osobników tej samej płci, choćby nie wiadomo co robili, nie będą mieli potomstwa, a więc ich gatunek skazany jest na wymarcie. Oczywiście nie można nikogo ganić za to,że jest gejem, jego sprawa. Uważa to za coś normalnego, nie chce się leczyć, nic nikomu do tego, jego życie. Jeżeli jednak za pieniądze podatników zamierza to propagować, w dodatku wśród młodzieży przed 18 rokiem życia, no to niestety. Zgody na to nie ma.
                    PS. parafrazując twoje słowa, wiele głupot czytałem na forum GW, ale takiego debilizmu jak ten o biciu żon czy gwałceniu babć przez heteroseksualnych nie widziałem. Dodaje twoją wypowiedź do ulubionych. Pozdrawiam
                    • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 21.04.11, 23:10
                      I co radzisz 17-stoletniemu homoseksualiście, który przeczyta, że zdołałeś wydukać, że "nie jest normalny"? Cały system jego własnej wartości legnie w gruzach, bo nagle jbest i reszta jemu podobnych mają monopol na wydawanie pieczątek co jest normalne w życiu, a co nie jest. Jak nie emigracja (nie jest normalna), to homoseksualizm. Puknij się w głowę i to porządnie. Nikt Ci nie każe kochać homoseksualistów jako mających swój własny światopogląd czy styl ubierania się, ludzi. A! I odchodź częściej od telewizora bo najwyraźniej i Tobie szkodzi zawartość niektórych programowych treści. Będziesz miał okazję przemyśleć na spokojnie parę zagadnień.
                      I może przestaniesz pisać Homoseksualizm, przy całej swojej otoczce, propagandzie i naukowych wywodach (co jest kompletną bzdurą) nie jest niczym naturalnym, czyli normalnym by zaraz potem dodać Oczywiście nie można nikogo ganić za to,że jest gejem, jego sprawa. Uważa to za coś normalnego, nie chce się leczyć, nic nikomu do tego, jego życie. Przeczytałeś chociaż to, co napisałeś, bo wg mnie to się przysł. kupy nie trzyma. Oczywiście dodaję cytowane komentarze do ulubionych... przykładów dziwnego rozdwojenia jaźni...
                      Czy zgadzam się na propagowanie ich na forum? :) A niech będzie, nie gniewam się :). Przynajmniej mamy porównanie kto tu jest normalny, hihi.
                      • jbest Re: Re 21.04.11, 23:25
                        Jaka emigracja? Co ty pie...sz? Co się kupy nie trzyma? Czego nie rozumiesz? Poza inwektywami nic innego nie jesteś w stanie wypierdzieć? Sama sie puknij w łeb, a może lepiej, żeby ciebie ktoś od czasu do czasu puknął to by ci się poprawiło i zaczęłabyś rozumieć co czytasz. Podatnicy nie muszą dokładać do tego typu spendów. Jak ci się to podoba to możesz za to płacić ty i reszta wielbicieli męskich odbytów.
                        • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 22.04.11, 00:00
                          Tak się składa, że wielu homoseksualistów, tych ujawnionych, też płaci podatki. Również na Twoją ewentualność wylądowania w wariatkowie... Na to się zanosi. :/

Póki co mieszkam w UK i... właśnie płacę za pizzę. Przez internet :).
                          Ledwo przez Ciebie zdążyłam zamówić, wrr! Zaraz zamykają!
                          Kto wie, może nawet "puknę" dostawcę. Pod warunkiem, że nie jest homoseksualistą, of kors, hahahahahaha. ;)
                          • jbest Re: Re 22.04.11, 09:52
                            Żalisz się czy chwalisz
                            • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 22.04.11, 10:37
                              A co? Zazdrościsz bo też byś sobie "puknął" jakiegoś dostawcę? rotfl!
                              Dopóki będziesz na NIE co do gejów, w ogóle, nie masz na to szans, stary. Ooo, to znaczy, nie wiemy do końca czy jesteś na TAK czy NIE, bo przecież sam nie wiesz co piszesz... Ot, zapodajesz jedynie swój bełkot "publicysty" łazienkowego...
                              • jbest Re: Re 22.04.11, 10:44
                                Radzę powtórzyć podstawówkę, przypomnieć sobie czytanie ze zrozumieniem, prześledzić moje wpisy w tym wątku i wtedy wiedziałabyś czy jestem na TAK czy na NIE, czy może mi to zwisa byleby się z tym nie obnosili i nie wkręcali dzieciakom takich skrzywień. Byłby jeszcze jeden pożytek z powrotu do podstawówki i nauki czytania ze zrozumieniem. Może spotkałby cię lepszy los niż zmywak na wyspach
                                • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 22.04.11, 11:13
                                  Przez wzgląd na współczucie osobom dotkniętym rozdwojeniem jaźni i innymi zaburzeniami osobowości, zaprzestaję dalszej konwersacji z Tobą.
                                  Poszukaj pomocy gdzie indziej niż na forum.
                                  • jbest Re: Re 22.04.11, 11:24
                                    Widzę, że w temacie rozdwojenia jaźni masz wiele do powiedzenia. Pomyliłaś jednak rozmówcę. Wstrzymaj się do momentu jak będziesz leżeć u swojego psychiatry na kanapie. Ja lekarzem nie jestem, więc ci nie pomogę, tym bardziej przez neta. Życzę dużo zdrówka i wytrwałości, a przede wszystkim dokładności w pracy, bo jak szef zobaczy, że gary niedomyte to będziesz musiała szukać nowej roboty
                                    • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 22.04.11, 11:48
                                      Ano, mam wiele do powiedzenia. Studiuję psychologię z poradnictwem psychologicznym (na Wyspach), więc wiem wiele i o Tobie i Twojej przypadłości.
                                      Gdyby nie studia, byłabym dziś pewnie szefową jednego z działów firmy. A tak, jestem jednym z jego kierowników. Pozdrowię od Ciebie znajomych znajomych - Polaków pracujących na zmywaku, może być?
                                      • jbest Re: Re 22.04.11, 12:03
                                        To widzę, że jesteś ciężkim przypadkiem, ale spoko, mam nadzieje, że współczesna medycyna sobie z tym poradzi. A Napoleonem już byłaś czy to dopiero przed tobą? Będę trzymał kciuki podczas inwazji na Moskwę :)
                                        • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 22.04.11, 12:09
                                          jbest:

> Będę trzymał kciuki podczas inwazji na Moskwę :)

O Jezu, inne kraje a pewnie i kontynenty też trzeba ostrzec... :o
                                          (jbest ma również manię przedłużania gatunku o czym dokładniej w poniższych postach, tytułem wyjaśnienia)
                                          • jbest Re: Re 22.04.11, 12:14
                                            Czyli jeszcze Napoleona nie było. Wszystko przed tobą.
                                          • jbest Re: Re 22.04.11, 12:15
                                            ...jednego jednak możesz być pewna, ciebie nie tknę choćbyś była ostatnią na planecie
                                            • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 22.04.11, 12:28
                                              Tak :), wiem, bo spaliłbyś się przedtem ze wstydu...
                    • Gość: tolerancyjnyhetero Re: Re IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.11, 09:01
                      jbest napisał:

> Widzę,że komuś odwaliło totalnie. Bicie żon, gwałty na babciach (lepiej) czy sk
                      > akanie po pracownikach trzeba napiętnować i tu nie ma znaczenia czy robi to gej
                      > czy nie. To raczej dla wszystkich jest oczywiste.

Jak najbardziej bez 2 zdań

Homoseksualizm, przy całej s
                      > wojej otoczce, propagandzie i naukowych wywodach (co jest kompletną bzdurą) nie
                      > jest niczym naturalnym, czyli normalnym.

Naukowym wywodom trzeba przeciwstawić naukowe, poprawne metodologicznie argumenty- czy masz wiedzę naukową odpowiednią żeby dyskutować z profesorami jak równy z równym i oceniać co jest bzdurą a co nie jest?? Jeśli tak to gratuluję;)

Dwoje osobników tej samej płci, choćb
                      > y nie wiadomo co robili, nie będą mieli potomstwa, a więc ich gatunek skazany j
                      > est na wymarcie.

Gatunek cechy dla niego charakterystyczne zapisane w DNA dziedziczy z pokolenia na pokolenie, bardzo wielu ukrywających się gejów ma żony i dzieci i nie stwierdzono wśród ich dzieci zwiększonej reprezentacji homoseksualizmu. Tak więc homoseksualizm nie jest gatunkiem, tylko cechą występującą wśród gatunku Homo Sapiens Sapiens

Oczywiście nie można nikogo ganić za to,że jest gejem, jego sp
                      > rawa. Uważa to za coś normalnego, nie chce się leczyć, nic nikomu do tego, jego
                      > życie.

Z tego co wiem homoseksualizm jest nieleczalny- wynika za zmian rozwojowych w mózgu na etapie prenatalnym i skutkuje tym że ok 50% gejów reaguje na żeńskie hormony. Preferencję seksualną można zmienić u bardzo nielicznego odsetka ludzi

Jeżeli jednak za pieniądze podatników zamierza to propagować, w dodatku
                      > wśród młodzieży przed 18 rokiem życia, no to niestety. Zgody na to nie ma.

To nie było propagowanie homoseksualizmu, tylko propagowanie tolerancji, także dla homoseksualisty, ale i odmiennych wyznań grup narodowościowych etc

• jbest Re: Re 22.04.11, 09:58
                        Dziedziczenie homoseksualizmu w genach to niestety tylko teoria. Niestety nie jesteś mi w stanie wskazać w przyrodzie dowodów na homo. Jeżeli chodzi o twoją wiedzę, to bez urazy, ale wiesz niewiele. Co do spotkania, to oprócz geja mieli tam być przedstawiciele innych mniejszości i nikt się temu nie sprzeciwiał, więc ujadanie na temat nietolerancyjności miasta jak i jego władz to bzdura i właśnie ujadanie
                        • Gość: tolerancyjnyhetero Re: Re IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.11, 10:10
                          jbest napisał:

> Jeżeli chodzi o twoją w
                          > iedzę, to bez urazy, ale wiesz niewiele.

To nie tylko masz wiedzę większą od utytułowanych naukowców, ale i jesteś telepatą zdolnym oceniać mój stan wiedzy zdalnie?? Moje gratulacje :)
                          • jbest Re: Re 22.04.11, 10:35
                            Dziękuje, ale gratulacje są bezzasadne. Tu nie trzeba mieć wiedzy większej od utytułowanych naukowców. Wystarczy umieć korzystać z zasobów internetu. Jeżeli możesz to wskaż mi naukowca, który twierdzi i jest o tym przekonany na podstawie badań (a nie, że mu się wydaje), że homoseksualizm jest dziedziczny i zapisany w kodzie genetycznym. Twój stan wiedzy na TEN TEMAT oceniam jako zerowy, bo nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz. Stanu twojej wiedzy na tematy inne nie jestem w stanie ocenić, bo po prostu na te inne tematy z tobą nie rozmawiałem.
                            • l.i.l.a.b.a.j.ona Re: Re 22.04.11, 10:41
                              Wygląda na to, że korzystałeś jedynie z tych "luźniejszych" zasobów internetowych...
                              Tam wszak nie ma żadnych informacji, że w przyrodzie homoseksualizm występuje odkąd pojawiło się życie na ziemi. Nawet wśród zwierząt. Poczytaj, a nie pooglądaj...
                              • jbest Re: Re 22.04.11, 10:56
                                Rozumiem, że są problemy ze wskazaniem tego o co cię poprosiłem w poprzedniej wypowiedzi.
                                • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 22.04.11, 11:34
                                  A o co mnie prosiłeś? O prześledzenie Twoich wpisów? Może jak będę pisać pracę zaliczeniową na temat zaburzeń osobowości to przytoczę inne Twoje tutejsze wypowiedzi. Rozumiem, że wypowiadasz się publicznie, więc dajesz zgodę na cytowanie Twoich wypowiedzi.
                                  Póki co wystarczy mi, że podsumowałeś:
                                  Oczywiście nie można nikogo ganić za to,że jest gejem, jego sprawa. Uważa to za coś normalnego, nie chce się leczyć, nic nikomu do tego, jego życie kontra cała masa twoich postów degradujących gejów do epitetów typu "gatunek", "nienormalny" itp.

Rozumiem, nie martw się. Obie te przeciwstawne sobie postawy po prostu negują swoje wzajemne istnienie w Twoim umyśle...
                                  • jbest Re: Re 22.04.11, 11:46
                                    Gdzie gejów nazwałem gatunkiem. Koledze 'heterotolerancyjny' właśnie to wyjaśniłem, więc sobie przeczytaj, bo nie będę się powtarzał.
                                    Ty się najpierw czytać ze zrozumieniem naucz, a potem pisz jakieś prace. Widzę, że wyobraźnia cię ponosi, ale rozumiem, że jak myjesz gary to sobie czasami odlatujesz gdzieś indziej. Uważaj jednak, bo za daleki odlot może być równoznaczny z niepowrotem.
                                    Napisałem, że homoseksualizm jest nie normalny, bo nie jest naturalny. Normą, a więc czymś naturalnym jest samiec+samica=potomstwo, a więc przedłużenie gatunku. Samiec+samiec lub samica+samica nie da potomstwa. Myślałem, że takie zależności nie są ci obce, ale widzę, że powrót do szkoły jest wskazany i to nie tylko na lekcje polskiego
                                    • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 22.04.11, 12:03
                                      jbest:

> Normą, a więc czymś naturalnym jest samiec+samica=potomstwo, a więc przedłużenie gatunku.

Jeśli Twój świat kręci się jedynie wokół misji przedłużania gatunku to cóż, trzeba wydać krajowe ostrzeżenie o możliwości napadów i gwałtów przez forumowego szaleńca jbest.
                                      • jbest Re: Re 22.04.11, 12:12
                                        Gdyby nie ta "misja" twoich rodziców (tudzież dziurawa guma) to dziś byśmy nie gadali i nie ważne czy ciebie chcieli czy nie. Czy ci się to podoba czy nie, to celem nadrzędnym każdego osobnika danego gatunku, nie tylko ludzkiego, jest jego przedłużenie. I właśnie pani/pan od biologii w szkole podstawowej mi i tobie to mówiła. Gdybyś jej słuchała, to dziś nie myłabyś garów i fantazjowała, tylko faktycznie pisała jakąś naukową pracę
                                        • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 22.04.11, 12:22
                                          To juz bodajże trzecia mania, którą u Ciebie naliczyłam: mania garów. Nie wiem, może ktoś Ci z gara przyłożył w czółko i tak już Ci zostało...

Fakty sa takie, że gatunek ludzki przetrwa, czy tego chcesz czy nie, i czy będą po ulicach będą chodzić homoseksualiści czy nie. Natura od wieków rządzi się swoimi prawami i żaden forumowy szaleniec jbest nic w tym temacie nie zmieni, choćbys nawet zaczął gwałcić własną babcię, panią od biologii, wyimaginowanego Napolena czy zwykłe gary.

• jbest Re: Re 22.04.11, 12:38
                                            Widzę że odlot już jest. Mam nadzieje, że tym razem powrócisz. Mimo tego życzę Wesołych Świąt chociaż w robocie pewnie nie będą takie wesołe. Żegnam
                                            • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 22.04.11, 12:58
                                              Tak, widzę, że skończyły Ci się Twoje "argumenty" w "dyskusji" o wyższości hetero nad homo. Chamstwem nadal żonglujesz, czy druga strona ma pod ręką dowody czy ich, jak twierdzisz, nie ma.
                                              Zauważ, jak ja się do Ciebie odnoszę. To przez szacunek do faktu, że jesteś istotą ludzką, i że to nie Twoja wina, że się pojawiłeś na świecie. Kto w końcu mógł przewidzieć, że zacznie Ci z wiekiem odbijać? Idź po zdrowie do lasu w poniedziałek wielkanocny. Przewietrzysz się chociaż.
                                • panta_rhei_only co naturalne, co normalne, itd... 22.04.11, 14:10
                                  To ze jakieś zachowanie jest niestandardowe nie oznacza wcale ze jest nienormalne. Przed laty m.in. leworęczność była uznawana za takie zachowanie.
                                  pl.wikipedia.org/wiki/Homoseksualne_zachowania_zwierz%C4%85t
                                  Można byłoby dodać jeszcze zachowania wśród zwierzaków - częste zmiany partnerów (nie wszystkie gatunki) oraz "wielożeństwo".
                                  Skoro wystepowanie homoseksualizmu wsrod zwierzat dowodzi tego, iz jest on ich naturalnym zachowaniem, to dlaczego mialby dowodzic czegos innego w swiecie ludzi?
                                  Homoseksualizm jest naturalnym zjawiskiem,wielu biologow i entologow dowodzilo, iz ma swoja role w naturze (mianowicie regulacja przyrostu naturalnego oraz przygarniecie mlodych, ktore przez matki, z roznych powodow,zostaly odrzucone), a, ze ludzie, jako bardzo specyficzny gatunek, do wielu rzeczy dorabiaja anty-ideologie i sa, w wielu przypadkach, nietolerancyjni (co wywodzi sie z wlasnych kompleksow tylko i wylacznie) to juz calkiem inna sprawa...
                                  O tym czy lustracja jest potrzebna czy nie najlepiej mogą wypowiedzieć się sami lustrowani.
                                  O tym czy terroryzm jest normalny czy nie najlepiej mogą wypowiedzieć się sami terroryści.
                                  O tym czy komunizm jest normalny czy nie najlepiej mogą wypowiedzieć się sami komuniści.
                            • Gość: tolerancyjnyhetero Re: Re IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.11, 11:06
                              jbest napisał:

> Dziękuje, ale gratulacje są bezzasadne. Tu nie trzeba mieć wiedzy większej od u
                              > tytułowanych naukowców. Wystarczy umieć korzystać z zasobów internetu. Jeżeli m
                              > ożesz to wskaż mi naukowca, który twierdzi i jest o tym przekonany na podstawi
                              > e badań (a nie, że mu się wydaje), że homoseksualizm jest dziedziczny i zapisan
                              > y w kodzie genetycznym. Twój stan wiedzy na TEN TEMAT oceniam jako zerowy, bo n
                              > ie masz zielonego pojęcia o czym piszesz. Stanu twojej wiedzy na tematy inne ni
                              > e jestem w stanie ocenić, bo po prostu na te inne tematy z tobą nie rozmawiałem
                              > .

Wybacz ale to Ty użyłeś wobec homoseksualistów terminu gatunek, więc albo używasz słów których znaczenia nie znasz, albo zakładasz że cecha homoseksualizmu jest dziedziczna.
                              • jbest Re: Re 22.04.11, 11:36
                                Ubaw po pachy.
                                W którym miejscu napisałem, że homoseksualista to gatunek? Napisałem tylko, że gatunek osobników, którzy w większości są homo jest skazany na wymarcie bo potomstwa z tego nie będzie. Potem ty napisałeś, że u dzieci ukrywających się gejów, którzy mają żony (wskazałeś, że gejami mogą być tylko mężczyźni - ciekawe co na to feministki, pewnie by cie zjadły) nie stwierdzono zwiększonej reprezentacji homoseksualizmu. Nie będę cię już dręczył o dowody na to co mówisz, ale właśnie potwierdziłeś, że homoseksualistami ludzie się stają a nie rodzą. Więc nie jest to naturalne

• Gość: tolerancyjnyhetero Re: Re IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.11, 11:51
                                  Polecam lekturę: David Jessel , Anne Moir, Płeć Mózgu, Państwowy Instytut Wydawniczy , Warszawa 2007

Tytuł oryginalny Brain Sex. The Real Difference Between Men and Women

• jbest Re: Re 22.04.11, 12:06
                                    Rozumiem, że to jest ten twój naukowy dowód. To ja polecam całą trylogię gwiezdnych wojen. Też ciekawa lektura, która również niczego nie wniesie do tej dyskusji
                                    • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 22.04.11, 12:14
                                      No to już wiemy, skąd u Ciebie wyraźna mania przedłużania gatunku...
                                      • jbest Re: Re 22.04.11, 12:22
                                        Jaka mania? TO chyba ty masz jakąś manię. Pewnie dlatego, że sama byś chciała, ale niestety. Nawet donosiciel pizzy się nie skusił
                                        • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 22.04.11, 12:37
                                          Zmieniłam zdanie, ot co.
                                          Nie narzekam na brak adoratorów.
                                          Propozycje niektórych, żebym była ich kochanką też się trafiają.
                                          Rozczarowałam Cię? Nie będzie "przedłużenia gatunku"... :/
                              • Gość: Raven Re: Re IP: *.radom.vectranet.pl 22.04.11, 11:42
                                Jednego nie potrafię zrozumieć. Dlaczego ludzie inteligentni wdają się w dyskusję z tym zapyziałym prostakiem, jakim jest niejaki jbest? Ten typek nie potrafi rozmawiać w sposób cywilizowany i po każdym poście, który obnaża jego niewiedzę pluje chamskim jadem nienawiści. Nie dziwi mnie to, bo każdy homofob, ksenofob i inny zwolennik spiskowych teorii produkowanych masowo przez stację ojca wszystkich prawdziwych Polaków, tudzież partii kaczystowskiej piszący na tym forum to wręcz gejzer ćwierćinteligencji. Kochani, szkoda czasu na dyskusje z tymi oszołomami, ich nic i nikt nie przekona, że białe jest białe, a czarne jest czarne. Pozdrawiam.
                                • jbest Re: Re 22.04.11, 11:58
                                  Oto właśnie ukazał nam się język miłości, którym "cywilizowany" użytkownik Raven próbuje przekonać "zapyziałego prostaka" jakim jest jbest do swoich racji. A jakbym cie poprosił łbie o wskazanie, w którym to miejscu, po obnażeniu mojej niewiedzy zacząłem pluć chamskim jadem nienawiści to zrobisz karpia, bo się przekonasz łbie, że ja tylko odpowiadałem na chamskie zaczepki. Zresztą pewnie to wiesz, tylko jak brakuje hołocie argumentów to właśnie zaczyna oskarżać o nienawiść i brak inteligencji prostaku.
                                  • Gość: Raven Re: Re IP: *.radom.vectranet.pl 22.04.11, 12:11
                                    A nie mówiłem? Nigdy się nie mylę, co do tych sieczkobrzęków. Ten nawet nie zauważa swojego chamstwa. ..." Ja mam pytać? Przecież to ty coś komuś zarzucasz.
                                    Łżesz jak pies, a raczej suka...(...) jesteś zwykłą miernotą, która jak nie ma argumentów to próbuje inteligentnie dociąć, tylko, że nie za bardzo wychodzi. Wiesz dlaczego? Bo do tego potrzeba inteligencji. Sama piana z pyska nie wystarcza Czy dla ciebie na prawde jest istotne czy łżesz jak kundel czy jak rasowa suka? " Oto próbka talentu tego ćwoka, w dodatku w stosunku do kobiety. A jaki zbulwersowany...:-)))
                                    • jbest Re: Re 22.04.11, 12:19
                                      A może zacytujesz również wypowiedź poprzedzającą
                                    • l.i.l.a.b.a.j.ona Re: Re 22.04.11, 14:21
                                      Haha! "sieczkobrzęczków" albo sieciobrzęczków, bo przecież jak co do czego w realu to pierwszy na bramie do wyjścia z zadymy... :))))
                                • Gość: tolerancyjnyhetero Re: Re IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.11, 12:09
                                  Gość portalu: Raven napisał(a):

> Jednego nie potrafię zrozumieć. Dlaczego ludzie inteligentni wdają się w dyskus
                                  > ję z tym zapyziałym prostakiem, jakim jest niejaki jbest? Ten typek nie potrafi
                                  > rozmawiać w sposób cywilizowany i po każdym poście, który obnaża jego niewiedz
                                  > ę pluje chamskim jadem nienawiści. Nie dziwi mnie to, bo każdy homofob, ksenofo
                                  > b i inny zwolennik spiskowych teorii produkowanych masowo przez stację ojca wsz
                                  > ystkich prawdziwych Polaków, tudzież partii kaczystowskiej piszący na tym forum
                                  > to wręcz gejzer ćwierćinteligencji. Kochani, szkoda czasu na dyskusje z tymi o
                                  > szołomami, ich nic i nikt nie przekona, że białe jest białe, a czarne jest czar
                                  > ne. Pozdrawiam.

Nie zgadzam się z tym. Każdy człowiek jest wart tego by z nim dyskutować, o ile on chce dyskutować ze mną używając argumentów. Myślenie stereotypowe to cecha nie tylko ludzi niewykształconych o antyliberalnych poglądach, stereotypy ograniczają wszystkich ludzi i nieumiejętność dyskusji jest wielkim błędem!!!
                                  • Gość: Raven Re: Re IP: *.radom.vectranet.pl 22.04.11, 12:18
                                    Nie zgadzasz się i pewnie masz rację. Uwierz mi jednak, że kiedyś próbowałem tocząc tutaj dyskusje używać merytorycznych argumentów. Niestety, prawie zawsze kończyło się to próbą zdyskredytowania mnie w sposób, nazwijmy to, mało cywilizowany. Dzisiaj spotkało to beatę_ogień, a jutro spotka Ciebie, jeśli będziesz swoje liberalne teorie nadmiernie na tym forum forsował. Nie życzę Ci tego rzecz jasna, ale miej się na baczności, licho bolszewizmu nie śpi.
                                    • jbest Re: Re 22.04.11, 12:21
                                      hahahahah nieźle. Beata_ogien nie miała żadnych argumentów tylko zasłyszane gdzieś tam cos tam. Jak ją zapytałem o dowody to przestała się odzywać. Bezpodstawne oskarżenia czy inaczej DAJCIE CZŁOWIEKA, A ZNAJDE PARAGRAF to co jak nie bolszewizm bolszewiku
                                • l.i.l.a.b.a.j.ona Re: Re 22.04.11, 14:10

> Jednego nie potrafię zrozumieć. Dlaczego ludzie inteligentni wdają się w dyskusję z tym zapyziałym prostakiem, jakim jest niejaki jbest? Ten typek nie potrafi rozmawiać w sposób cywilizowany i po każdym poście, który obnaża jego niewiedzę pluje chamskim jadem nienawiści. Nie dziwi mnie to, bo każdy homofob, ksenofob i inny zwolennik spiskowych teorii produkowanych masowo przez stację ojca wszystkich prawdziwych Polaków, tudzież partii kaczystowskiej piszący na tym forum to wręcz gejzer ćwierćinteligencji. Kochani, szkoda czasu na dyskusje z tymi oszołomami, ich nic i nikt nie przekona, że białe jest białe, a czarne jest czarne. Pozdrawiam.

Jeśli chodzi o mnie, to chyba musi być we mnie wciąż ta nadzieja, że nawet z największego oszołoma da się zrobić człowieka. Cierpliwe, krok po kroczku - w końcu im się znudzi pajacowanie (pod warunkiem, że ma się do czynienia ze zwykłym pajacem, a nie osobnikiem o długotrwałych objawach klinicznych...)
                                  • jbest Re: Re 22.04.11, 14:24
                                    "I mam wrażenie, że siejesz propagandę, że tylko heteroseksualni są "zdrowi".
                                    Heteroseksualni mogą żony tłuc, heteroseksualni mogą gwałcić nawet swoje babcie, heteroseksualni pracodawcy mogą nawet skakać po pracownikach na dzień dobry i co? Trzeba im wybaczyć bo to ludzie "zdrowi" czyli heteroseksualni? Idź w cholerę! Takiego de*ilstwa na forum jeszcze nie czytałam."
                                    I kto tu jest oszołomem i debilem
                                    • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 22.04.11, 14:55
                                      Jak to kto? Ty! :))))))))

Na forum pojawił się nowy stereotyp - "tylko heteroseksualni są zdrowi". A jak się najlepiej i najszybciej pozbywa stereotypów? Błyskawiczną terapią szokową i sukcesywnym zaprzeczeniem stereotypu.
                                      Prrooosteeeee?
                                      • jbest Re: Re 22.04.11, 15:02
                                        Nie tak proste jak ty. Do przekonania kogoś wystarczą rzeczowe argumenty,fakty, a nie takie pie...nie, że heteroseksualni biją żony czy gwałcą babcie. Weź się jebnij w ten pusty łeb. Idąc twoim tokiem można powiedzieć że geje gwałcą dzieci
                                        • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 22.04.11, 15:18
                                          No tak, tylko takie ZERO intelektualne i emocjonalne jak jbest jest w stanie wysnuć taki wniosek z tych wszystkich postów. W sumie, można się było tego spodziewać, patrząc na jego wcześniejsze idiotyzmy.
                                          Nie zrozumiałeś dzieciaczku... :(

P.S. Powiedz jbest co robisz w realu, to ci powie, że fantazjujesz... lol.
                                          Ech, straciłam cierliwość do tego je.łopa.
                                          • jbest Re: Re 22.04.11, 15:35
                                            To tylko idiotyzm analogiczny do twojego, a nie mój wniosek. Pokazałem ci, że idąc twoim tokiem rozumowania można generalizować, uogólniać i dojść do takich debilizmów jak geje gwałcący dzieci. Jest to tak samo uprawnione jak twoje bzdury o hetero tłukących żony czy gwałcących babcie.
                                            PS. nie pogrążaj się. Nikt ci nie uwierzy w te bzdety o psychologii
                                            • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 22.04.11, 15:52
                                              > Nikt ci nie uwierzy w te bzdety o psychologii

Nikt=jbest?
                                              • jbest Re: Re 22.04.11, 16:10
                                                l.i.l.a.b.a.j.ona=stara baba z mentalnością 10-latki?
                    • beata_ogien Re: Re 22.04.11, 15:09
                      Ty przed pisaniem czegokolwiek powinieneś brać coś na uspokojenie, już kiedyś ci proponowałam....usiądź, odpocznij i pomyśl. Gatunek jest ludzki ...i to ten gatunek się rozmnaża, a nie hetero bądź homoseksualny. Nadto wytknę ci kolejny błąd...homoseksualna kobieta jest w stanie się rozmnożyć ...tylko i wyłącznie przy użyciu plemnika, faktycznie homoseksualny mężczyzna z rozmnożeniem ma taki sam problem jak heteroseksualny, ani ten ani ten nie jest w stanie być w ciąży. Do tego jakby nie patrzeć potrzebujecie nas...czyli kobiet. Więc i tak ...świat ludzi istnieje dzięki nam .
                      • jbest Re: Re 22.04.11, 15:14
                        Witam panią od pomówień bez pokrycia. Gdyby wszystkie osobniki gatunku ludzkiego czy jakiegokolwiek innego były homo to też by się rozmnożyły? Skąd byś wzięła plemnika jakbyś była homo?
                        • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 22.04.11, 15:32
                          A, jeszcze się pośmieję z tego bakłażana, lol, i odpowiem: wziąłby się plemnik, bo w przyrodzie są jeszcze ci biseksualni, głąbie. Jeśli bakłażan ma na myśli homoseksualizm wyłącznie jednej płci (same kobiety lub sami mężczyźni) to należy podejść do bakłażana, wsadzić go na wyrzutnię armatnią i skierować ją w niebo po czym wcisnąć guzik GO!, bo, odrzucając doktryny religijne, to nielogiczne by wyłącznie kobiety bądź wyłącznie mężczyźni pojawili się na ziemi samoistnie bez uprzedniego zapłodnienia. No chyba, że bakłażań zesłał homoseksualistów ze swojego pytania z planety gwiezdnych wojen, rotfl!

Nie dyskutujcie z nim więcej, to jakiś młody wąsik przyczaił się na forum i strzela ze ślepaków.
                          • jbest Re: Re 22.04.11, 16:06
                            Więc sama, zużyta pochwo, której nie chce nawet donosiciel pizzy, a której się wydaje, że ustawiają się do niej kolejki kochanków :), wykluczyłaś homoseksualizm, jako coś naturalnego.

Dyskutujcie za to z tą sfrustrowaną panią w średnim bądź podeszłym wieku, z pajęczyną w gaciach, która by jeszcze chciała, ale nie może, chyba że z pieskiem, co pewnie wg niej też jest całkiem normalne i naturalne.
    • beata_ogien Re: Biedroń: współczuję, że mieszkacie w takim mi 22.04.11, 15:33
      Cześc " geniuszu wszechwiedzący" , czyżbyś zabłądził do czytelni????? Nie podejrzewam cię o to w natłoku obowiązków przedświątecznych, uwielbiam twoje pieniactwo i nielogiczność. Faktycznie w tym względzie jesteś " best" na tym forum. Wesołych świąt....aaaa...najlepiej mokrych jajek ...hetero oczywiście ;)
      • jbest Re: Biedroń: współczuję, że mieszkacie w takim mi 22.04.11, 16:00
        Ja geniusz wszechwiedzący? Przecież to ty pisałaś że coś wiesz. Niestety jak poprosiłem cię o dowody na wiarygodność tej wiedzy to zniknęłaś. Ja tylko chciałem, żebyś mnie do tego przekonała. Chciałem ci przyznać rację, ale do tego potrzebuję jakiegoś niezbitego dowodu, a nie twoich urojeń.
      • Gość: Raven Re: Biedroń: współczuję, że mieszkacie w takim mi IP: *.radom.vectranet.pl 22.04.11, 16:54
        @l.i.l.a.b.a.j.ona i beata_ogień
        Dziewczyny, proszę Was, nie karmcie tego trolla, bo same widzicie, co to za cieć. Mam wrażenie, że nie dotykają Was w jakiś istotny sposób obelgi tego żula, bo muszę przyznać, że psychol "jedzie po całości". Całym swoim przedziwnym jestestwem potwierdza, że miałem rację. Żadne argumenty do niego nie dotrą, to absolutna strata czasu. Tolerancyjnyhetero chciał przedstawić argumenty, zawarte w "Płci mózgu" Anne Moir i Davida Jessela, ale ten przygłup porównał ich książkę do "Gwiezdnych wojen",to, oprócz śmierdzących siarką bluzgów :-))), chyba wystarczający powód, żeby całkowicie go zignorować i zaprzestać dalszego przekonywania.
        • beata_ogien Re: Biedroń: współczuję, że mieszkacie w takim mi 22.04.11, 17:17
          Z przyjemnością spełniam Twoją prośbę :) he he he " Pieniacz" zauważył że zniknęłam ...cóż stara prawda mówi że lepiej z mądrym zgubić niż z głupim znaleźć. A dyskusje z " wszechwiedzącymi" i " wszechmądrymi ", którzy wiedzę czerpią z internetu, mało tego robią to wybiórczo i bez poparcia w literaturze fachowej, są kompletnym nieporozumieniem i stratą czasu, który to przeznaczam na przygotowanie świątecznego barszczyku. Jeszcze raz ...radosnych Świąt...
          • jbest Re: Biedroń: współczuję, że mieszkacie w takim mi 22.04.11, 17:43
            Pieniacz? Bo chciałem dowodu na twoje oskarżenia? Hipokrytka do kwadratu.
          • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 23.04.11, 00:40
            Haha, podpisuję się pod tym co napisała Beata.

Tytułem wytłumaczenia tylko dodam, że pomijając fakty, świetnie się bawiłam, pisząc swoje posty do tego prostaka - jak zawsze miałam niezły ubaw z tego idioty... :) Chyba będzie mi tego brakować... ;)
            Pzdrwm!
        • jbest Re: Biedroń: współczuję, że mieszkacie w takim mi 22.04.11, 17:19
          Współczuje
          • Gość: sawa Re: Biedroń: współczuję, że mieszkacie w takim mi IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.11, 19:14
            Jeszcze Wam się styki nie przegrzały?
            Ja tez współczuję. Całej trójce. I zdrowia życzę.
        • Gość: tolerancyjnyhetero Re: Biedroń: współczuję, że mieszkacie w takim mi IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.11, 20:43

> Całym swoim przedziwnym jest
          > estwem potwierdza, że miałem rację. Żadne argumenty do niego nie dotrą, to abso
          > lutna strata czasu. Tolerancyjnyhetero chciał przedstawić argumenty, zawarte w
          > "Płci mózgu" Anne Moir i Davida Jessela, ale ten przygłup porównał ich książkę
          > do "Gwiezdnych wojen",

zważywszy na fakt że książka ta opiera się na danych badawczych zdobytych pomimo problemów związanych z poprawnością polityczną, wbrew ideologii feministek, uważam ją za dość obiektywną
        • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 23.04.11, 01:09
          Fakt, zgadzam się, to psychol jakiś. Najśmieszniejsze jest to, że przewidziałam w myślach pewne jego reakcje, choć wcześniej nie wklikałam tego wprost. Hmm, widać nawet z idioty można mieć pożytek i nauczyć się czegoś o sobie - tu: ufać swojej intuicji do końca.
          Powiem tak: jako że czytam dużo, uodporniłam się na wszelkiego rodzaju obelgi żeby być kiedykolwiek ich adresatką. Po prostu żadne, nie wiem jakie, nawet chodzące ścierwo nie zmieni mojego poczucia własnej wartości. Prowadzę za to obserwacje - z psychologicznego punktu widzenia do czego bydlęta w ludzkiej postaci są zdolne.
          Ale oczywiście masz rację, by dłużej nie męczyć już innych jego obecnością.
          Pzdrwm.
          • jbest Re: Re 23.04.11, 09:18
            Ehhhhh...znowu donosiciel pizzy nie chciał. No nic, spróbuj dzisiaj, może przyślą jakiegoś szczególnie wyposzczonego i jutro już będziesz spokojniejsza. Powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka