Dodaj do ulubionych

Open Gate S.C. opinia o firmie

22.06.11, 19:24
witam
chciałbym wszystkich przestrzec przed firmą Open Gate S.C. działającą na terenie Radomia, Kozienic i Pionek. panowie chyba nie zauważyli, że mają dosyć dużą konkurencję. traktowanie klienta rodem z czasów PRL, to widać podstawa funkcjonowania tej firmy. kilkunastokrotnie telefonowałem do jednego z Panów, chcąc wyegzekwować ustalenia umowy. niestety bezskutecznie. pan Karol albo nie odbierał, albo odrzucał połączenie. gdy zadzwoniłem z numeru zastrzeżonego, odebrał jednak udał że nie słyszy i odłożył słuchawkę. omijajcie Państwo tę firmę szerokim łukiem, by uniknąć takich kłopotów jak ja.
Obserwuj wątek
    • Gość: leff Re: Open Gate S.C. opinia o firmie IP: *.radom.vectranet.pl 22.06.11, 19:27
      O co tobie chodzi?
      • Gość: michał Re: Open Gate S.C. opinia o firmie IP: *.radom.vectranet.pl 24.06.11, 21:02
        www.pf.pl/serwis/%22Open+Gate%22+SC+Marcin+Maj+Karol+Sot-Telekomunikacja+-+systemy,+us%C5%82ugi------------C6241638B4330T1V1IP0_INF.html
        • Gość: klient Re: Open Gate S.C. opinia o firmie IP: *.static.korbank.pl 27.06.11, 12:41
          nie działa strona firmy, nie odbierają telefonów, UNIKAJCIE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka