Dodaj do ulubionych

Czy muszą tak drożeć woda, ciepło i wywóz śmieci?

24.06.11, 21:08
Ceny muszą być podnoszone aby zatrudnione w spółkach rodziny radnych zdążyły do końca (może już ostatniej) kadencji podreperować finanse a działka dla watykańskiego okupanta też mała nie jest. Poza tym motłoch musi czuć gdzie jego miejsce aby nie patrzył dokąd okręt płynie, ktoś dba o kołysanie pokładem - wtedy pierwszoplanowym problemem jest utrzymanie się na nogach.
Obserwuj wątek
    • Gość: Oszołom z PO Re: Muszą drożeć bo prezesi muszą mieć nagrody. IP: *.146.139.239.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.06.11, 22:00
      Muszą, bo prezesi miejskich spółek muszą mieć nagrody i wyniki. No i PiSowskie darmozjady poukrywane w miejskich spółkach też muszą mieć "godne pensje".
      • dogen45 Masz rację 25.06.11, 00:36
        Tak samo robią darmozjady z PO, z SLD i z PSL jak się gdzieś dorwą. Banda czworga.
        • Gość: :))) Wina Tuska żona nie chce iść do łóżka IP: *.play-internet.pl 25.06.11, 00:46
          Wszystkie Winy Tuska........Pociąg spuźnił się do Buska- Wina Tuska!.............................Podupada kurort Ustka- Wina Tuska!..............................Groch się latoś marnie łuska- Wina Tuska!.................................W Totku ci nie wyszła szóstkaWina Tuska!...................................Zaszkodziła ci kapustka- Wina Tuska!..................................Cioci Zosi siadła trzustka- Wina Tuska!..................................W szczerym polu uschła brzózkaWina Tuska!...................................W gardle ci uwięzła kluska- Wina Tuska!.....................................Dyszel złamał się u wózka- Wina Tuska!...............................Waza stłukła się etruska- Wina Tuska!...........................Zimny deszczyk w oczy pluska- Wina Tuska!............................Gorzkie łzy ociera chustka- Wina Tuska!....................................Połamała nóżki kózka- Wina Tuska!....................................Księdzu z głowy spadła piuska- Wina Tuska!....................................Polska to kolonia ruska- Wina Tuska!........................................Na stadionach rąbanina- Tuska wina!......................................Spytasz mnie publiko moja- Cóż to za paranoja?..........................To katechizm jest prześliczny- Sporej partii politycznej..............................A dlaczego Panie Święty- Ten mój wierszyk nie ma puenty...................................W miejsce puenty, mgła i pustka- Wina Tuska!................../Autor Wojciech Młynarski/A mój Pan Mąż i ja dopisaliśmy jeszcze:Żona nie chce iść do łóżka- Wina Tuska.........................Baba nie chce dawać dupska- Wina Tuska.............................Że butelka na dnie pusta-Wina Tuska..........................Poplamiona z przodu bluzka- Wina Tuska...................................Niewygodna jest poduszka- Wina Tuska......................................Na łeb spadła ci gruszka- Wina Tuska............................Na samochód kawka nasrała- Toż to Tuska wina cała.
          • Gość: Nemo Re: Wina Tuska żona nie chce iść do łóżka IP: *.radom.vectranet.pl 25.06.11, 01:42
            Pogonić tego niby szlachcica Trzeciaka!
            • Gość: Roman Re: PiS rządzić nie umie. IP: *.204.81.90.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.06.11, 13:43
              Dopuki będzie rządził w mieście PiS, będzie drożeć. Oni nie potrafią rządzić, potrafią jedynie zaciągać gigantyczne kredyty i ustawiać swoich gdzie tylko jest to możliwe - vide sztuczne stanowisko wiceprezesa dla Skiby w Administratorze.
              • Gość: moro Re: PiS rządzić nie umie. IP: *.radom.vectranet.pl 25.06.11, 13:46
                Do szkoły matole a nie tu z błędami wyskakujesz.
              • Gość: :))) Re: PiS rządzić nie umie. IP: *.play-internet.pl 25.06.11, 22:36
                A po co Skiba w Administratorze ??? Jaki z niego fachowiec ? Czy już zrobił doktorat ???
                • Gość: gdzie ta jakość Re: Szlachetka potrafi. IP: *.146.106.253.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.06.11, 10:46
                  Ciągle jedna i ta sama bajeczka klepana jak mantra, że wzrost kosztów stałych niezależnych od spółek i inwestycje w modernizacje infrastruktury celem podwyższenia jakości świadczonych usług. Ani słowem natomiast o zatrudnianiu swoich w gminnych spółkach. Co się zaś tyczy podwyższania jakości, to ja wcale nie odczułem, żeby z powodu podwyżek ciepło miało lepszą jakość (nie wiem było np. „cieplejsze” ), woda bardziej czysta i smaczniejsza, a w przypadku odbioru śmieci to brakuje mi wyobraźni żeby wymyślić jakieś obiektywne, mierzalne kryterium podwyższające jakość odbioru tych śmieci (może cichsze i mniej śmierdzące śmieciarki). Ale pan Szlachetka z pewnością coś wymyśli, on to naprawdę potrafi. Jak uzasadniał przyznanie nagrody rocznej dla Friemana, to powiedział, że trzeba mu przyznać taką nagrodę teraz bo później może to już być niemożliwe.
                  • Gość: Edek marna socjotechnika Prezydenta IP: *.play-internet.pl 26.06.11, 21:23
                    Chciałem ulokować w spółce gminy fachowca ze stażem, którego przypadkowo zwolniono. Delikwent jak to mówi się nie umiał walczyć, gdyż jest za delikatny - nawiasem mówiąc obecnie zajął się działalnością religijną. Okazało się, że przyjęcia do pracy w spółkach gminy mają wyłącznie charakter polityczny. Kwalifikacje nie są istotne a ważne jest poparcie pryncypała partyjnego. Gdy jest poparcie wszelkie dyplomy, staże, znajomość języków obcych nie jest potrzebna - zawsze można powiedzieć, że pracownik marny ale 25 czerwca 1976 roku szedł ulicą 1 Maja, suka podjechała i dostał pałą.
                    Dzięki jego waleczności za komuny mamy dziś poprawną formację ustrojową a weteranowi należy pomóc
    • macine123 Potrzebny kolejny czerwiec 26.06.11, 20:13
      Potrzeba aby ludzie znów na ulicę wyszli, aby władza przestała obywateli doić jak krowy cielne... bo inaczej będą podwyżki i podwyżki itd.
      • Gość: bzyk czerwca kolejnego nie będzie IP: *.play-internet.pl 26.06.11, 21:25
        Ludzie mogą zwiać z Polski a władza powie że spadło bezrobocie
    • Gość: Frustrat drzwi do węzła z blachy IP: *.play-internet.pl 26.06.11, 21:50

W moim budynku jest węzeł cieplny i ma drzwi stalowe niedocieplone. Drzwi stalowe są na zewnątrz budynku. Drzwi są mostkiem termicznym. Dlaczego ja muszę płacić za straty ciepła za cieplo które grzeje pięty Panu Bogu ?????

• bartek2182 Czy muszą tak drożeć woda, ciepło i wywóz śmieci? 27.06.11, 19:55
      Dla mnie to obled, jedyne czego mnie to nauczylo to systematycznego oszczedzania, w ciagu roku na lokacie z Getin nawet ladna sumka mi sie zebrala
      • Gość: hr Re: Czy muszą tak drożeć woda, ciepło i wywóz śmi IP: *.radom.vectranet.pl 27.06.11, 22:39
        Woda musi drożeć bo kasa jest potrzebna dla radnych. Popatrzcie kto jest w radach nadzorczych kto na fikcyjnych etatach. Następny się wpycha...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka