succour 14.11.11, 21:21 To wywaliłby na zbity pysk wszystkie osoby związane z zamontowaniem w zabytkowej kamienicy przy ul. Grodzkiej 8, na frontowej ścianie, skrzynki bezpiecznikowej. Ludzie trzymajcie mnie bo mnie ręce telepie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elekt. Re: Gdybym mógł decydować. IP: *.radom.vectranet.pl 15.11.11, 21:59 Coś ci ten watek nie wypalił albo dobrze założyli tą skrzynkę zgodnie z normami i pewnie zakładali ją " fachowcy " z UM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLAWO JAK CHOLERA Re: Gdybym mógł decydować. IP: *.radom.vectranet.pl 16.11.11, 12:56 Jak mawiał jeden z wielkich tego świata; "Wolę nieć wole w stodole, niż barana na stole". PYTANIE JEST ZASADNICZE; W JAKIM CELU ZAŁOŻYLI TO URZĄDZENIE W TAK EKSPONOWANYM MIEJSCU. Rozumiem, iż chwytliwe będzie prowadzenie tam turystów ze wskazaniem na precyzję działań firm radomskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiloś Re: Gdybym mógł decydować. IP: *.radom.vectranet.pl 16.11.11, 18:35 Zarowno energetyka jak i gazownia zakladaja swoje skrzynki na frontach kamienic. I nie zatrzymuje ich nawet to ze sa to zabytki. Jaki Tusk takie prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucjan Re: Gdybym mógł decydować. IP: *.radom.vectranet.pl 17.11.11, 19:30 KRETYN!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
succour Re: Gdybym mógł decydować. 18.11.11, 12:13 To kilka miesięcy temu wstrzymałbym prace przy robotach drogowych przy naszym dworcu. Litościwe spojrzenia i komentarze w stylu "zlituj się Boże nad tymi budowlańcami" dopełniają obrazu niekompetencji firm budowlanych w ZZL oraz nadzorze inwestorskim. Zaś komentarze forumowiczów o logotypach "lucjan" potwierdzają, iż nie wszyscy radomianie myślą o rozwoju marki Radom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucjan Re: Gdybym mógł decydować. IP: *.radom.vectranet.pl 19.11.11, 23:00 Nastepny jak wyżej, tylko on wie o co mu chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
succour Re: Gdybym mógł decydować. 22.11.11, 16:51 To wywaliłbym na pysk pół Straży Miejskiej za przyzwoleniem której od kilkunastu tygodni jest bajzel na terenach docieplanego obiektu przy ul.Traugutta, prawie vis a vis Komendy Policji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WR Re: Gdybym mógł decydować. IP: *.radom.vectranet.pl 22.11.11, 18:43 Najciemniej jest pod latarnią . Odpowiedz Link Zgłoś
succour Re: Gdybym mógł decydować. 25.11.11, 10:23 To zrobiłbym dobry interes kupując gdzieś na obrzeżach południowo-wschodniego rejonu miasta tanie grunty, zawiązałbym partnerstwo publiczno (nie)prawne ze znaną firmą budowlaną i zaczął robić kokosy na budownictwie jednorodzinnym. Dogadałbym się z MZDiK aby olała inne roboty i sprostała moim wymaganiom, obwodnicę tak bym zalobbował aby przechodziła obok moich działek jakieś 300m, przekonałbym wice aby zamknął jakąś szkołę i uruchomił nową w pobliżu mojego osiedla, wiara sportowa Radomia postawiłaby tam jakiś stadion lub halę sportową na miarę champions leauge, wysłał bym swoje dzieci do pracy w Norwegii,,, Amerykę mamy u nas tylko "trza umieć korzystać"? Ja też lubię takie lody. Odpowiedz Link Zgłoś