Dodaj do ulubionych

Czy gmina sponsoruje autokar na wiec Rydzyka?

18.04.12, 10:54
Słyszałem, że organizowany jest wyjazd na wiec w obronie telewizji Trwam i Radia Maryja do Warszawy. Znajomy mi mówił, że gmina daje autokar. Jeśli to prawda to mam pytanie, czy ja na wesele córki też mogę dostać za darmo gminny autokar. Najwyżej mogę wójta na wesele poprosić i tak mi się opłaci. A poważnie, nie bardzo podoba mi się sponsorowanie przez gminę takich imprez. Jak ktoś chce bronić Rydzyka to niech to robi za własne a nie za nasze wspólne.
Obserwuj wątek
    • rysio821 Re: Czy gmina sponsoruje autokar na wiec Rydzyka? 18.04.12, 13:14
      mieszkaniec38 napisała:

> Słyszałem, że organizowany jest wyjazd na wiec w obronie telewizji Trwam i Rad
      > ia Maryja do Warszawy. Znajomy mi mówił, że gmina daje autokar. Jeśli to prawda
      > to mam pytanie, czy ja na wesele córki też mogę dostać za darmo gminny autokar
      > . Najwyżej mogę wójta na wesele poprosić i tak mi się opłaci. A poważnie, nie b
      > ardzo podoba mi się sponsorowanie przez gminę takich imprez. Jak ktoś chce bron
      > ić Rydzyka to niech to robi za własne a nie za nasze wspólne.

no tego to jeszce nie grali aby z gminy autokarem jechac na chucpy pisowskie..i dyrektorka
      • obserwerlux A może bunga - bunga? 18.04.12, 17:10
        Jesli gmina to folwark Jaśnie Nam Pierdzacego w stolek Sandała Groźnego to proszę bardzo. Natomiast jesli to ma być za pieniądze podatnika to ja nie wyreażam zgody i poroszę aby radni interweniowali. Bo w tej gminie to tylko ochlaj i biby na koszt podatnika. Sandał zaprasz przydupasów i Rudego i .... heja. Brakuje tylko bunga bunga,;) Choć, kto wie;) Różne rzeczy mowią;).
        • wysokincity świątobliwe s...syny?????? 18.04.12, 17:27
          Własnie tak. Z jednej strony spece od kupowania działek i od dokucznia niewygodnym radnym (np. Sławkowi w pracy i jego żonie) czyli podlece, a z drugiej świątobliwe s...syny.
          • chudybyk.2 Re: świątobliwe s...syny?????? 18.04.12, 18:34
            Czy gmina Odrzywól to jakas instytucja charytatywna ktora na zawolanie wielebnego dyrektora podstawia autokar i hajda !!! do Warszawy!! bronic mediow pisowskich ??

• komentator_123 Re: świątobliwe s...syny?????? 19.04.12, 09:21
              Jeżeli to prawda to przesada aby gminny słuzbowy pojazd wykorzystywać do celów prywatnych jak chca niech jada swoimi autami.

Podobno kaczor ma byc tez na tej chucpie.
              • komentator_123 Re: świątobliwe s...syny?????? 19.04.12, 09:27
                Jeżeli by sie potwierdziło to co pisze mieszkaniec38 radni powinni zwołać specjalne zebranie rady gminy i omówić ten problem.
                • drzewiczka5 Re: świątobliwe s...syny?????? 19.04.12, 13:52
                  Poruszyłam ten wątek na tamtym forum. Z ironicznymi pytaniami o koszty.
                  Zobaczymy czy " bliźsi władzuni" coś odpowiedzą..???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka