wiewinka 22.04.12, 20:00 Dziś wyjęłam ze skrzynki faktury Vectry. Za kwiecień za telewizję i Internet mam zapłacić, jak zwykle, 77,57 zł, ale od maja już 139,07 zł. Czy ktoś z Was też dostał taką fakturę? Wiecie o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ANASTAZJA Re: Vectra podniosła ceny? IP: *.radom.vectranet.pl 23.04.12, 01:22 tak ja też dostałam na maj podwyżke o 60 zł niestety dali kanały ale ostro podnoszą abonament Odpowiedz Link Zgłoś
wiewinka Re: Vectra podniosła ceny? 23.04.12, 07:45 Podwyżka za telewizję o prawie 200%??? Przecież to rozbój w biały dzień!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Vectra podniosła ceny? IP: *.27.tronic.pl 23.04.12, 11:23 ja jeszcze nie dostalam ale o ile jest to prawda to ja vektrze podziekuje mam ich gdzies Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryj Re: Vectra podniosła ceny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.12, 12:13 niemożliwe nie mogą podnieść ceny bez zawiadomienia choć w tym kraju ryżego oszusta można wszystko ale trzeba należeć do jedynie właściwej partii reszta chołoty bez praw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Vectra podniosła ceny? IP: *.radom.vectranet.pl 24.04.12, 18:38 czy ktos z Was orientował sie w ofercie u innych operatorów? poszukuje korzystnej oferty - telefon tv- internet vectra załamuje- brak umów 12 msc :( Odpowiedz Link Zgłoś
wemur Re: Vectra podniosła ceny? 26.04.12, 10:31 Polecam Korbank - sa super. Z Vectra miałem do czynienia i twierdzę, że to banda łobuzów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Vectra podniosła ceny? IP: *.radom.vectranet.pl 26.04.12, 17:23 a upc ? może ktos ma informacje czy zamierzają w Radomiu rozpocząć swoją działalność?. Cyfrowy Polsat-ktos korzysta? potrzebuje informacji o jakości usług Odpowiedz Link Zgłoś
wemur Re: Vectra podniosła ceny? 27.04.12, 18:57 Z Polsatem jest dobrze dopóki jest...dobrze. Gdy coś się popsuje, będziesz płakał i płacił a oni cie równo oleją. Zawsze mają rację- przeczytaj dokładnie umowę. Odpowiedz Link Zgłoś
zartiepl Re: Vectra podniosła ceny? 02.05.12, 13:43 Syf-rowy polshit? Daj sobie z tym spokój. Solorz by z gówna nie zszedł, więc nie licz na żadną atrakcyjną ofertę. O poziomie obsługi masz wyżej. Kumpel niedawno o mały włos się w to nie wplątał, na szczęście dokładnie przeczytał co mu przyniósł kurier. Mocno odbiegało to od ustaleń z infolinii. Jeszcze dzwonili do niego z pretensjami, że nie podpisał! Odpowiedz Link Zgłoś
paartycja Re: Vectra podniosła ceny? 25.04.12, 06:43 u mnie cen nie podniosła (jeszcze) ale za to dziś zabrała część programów,resztę przemieszała i dodała kilka nowych ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OPERATOR Re: Vectra podniosła ceny? IP: 194.165.48.* 25.04.12, 07:36 www.vectra.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient_pomorze Vectra podniosła ceny? IP: *.multimo.pl 25.04.12, 20:09 słuchajcie pisze z pomorza i mam pytanko - obojętnie czy ktoś ma dekoder HD czy SD. dźwięk macie mono czy stereo w waszej sieci? interesuje mnie to, poniewaz w moim mieście niestety dźwięk na wszystkich kanałach to mono. śmieszą mnie określenia typu dekoder HD, cyfrowo, itp. skoro to zwykle badziewie? rozumiem kanały informacyjne, ale muzyczne żeby puszczać taki syf? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zartiepl Re: Vectra podniosła ceny? IP: *.play-internet.pl 25.04.12, 21:32 Rachunki to jedno, jakość to drugie. Dzisiaj coś podobno modernizowali, na razie nie wczytała mi się pełna lista kanałów, ale na tych, które mam kompresja jest koszmarna !!! Makrobloki pojawiają się na każdym dynamiczniejszym obrazie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Vectra podniosła ceny? IP: *.radom.vectranet.pl 01.05.12, 11:35 Pewnie nie wiecie nawet jakie umowy podpisaliscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albigo Re: Vectra podniosła ceny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.12, 10:25 Trzeba im podziękować za współpracę i rozwiązać z nimi umowę. Do końca września jest czas, żeby to zrobić i nic za to nie płacić. Nie ma co się zastanawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem Re: Vectra podniosła ceny? 26.09.12, 13:03 Trzeba im podziękować za współpracę i rozwiązać z nimi umowę. Do końca września jest czas, żeby to zrobić i nic za to nie płacić. Nie ma co się zastanawiać. W jakim sensie do września ? Jeśli ktoś np. rok temu podpisał umowę na 24 miesiące to i tak ma jeszcze rok...była jakaś zmiana regulaminu ostatnio, która do tego uprawnia ? A co do Vectry...usuwają wartościowe programy jak PLANETE+, wciskają samo badziewie (bo Animal Planet, Discovery itp. programy to miejsce na tanie show, głupawe programy i wolałbym żeby usunęli wszystkie Discovery niż PLANETE+) jak nsport - N-ka się wycwaniła i nie puszcza tam LM. Tzn. jest mecz, ale praktycznie wybierają najgorszy z możliwych. Jeszcze dwa lata temu/rok było inaczej, ale od wiosny tego roku czyli końcówki ostatniej (poprzedniej) LM emitowali gorszy mecz z dwóch dostępnych. Ostatnio dali Paris S.G. vs Dynam , zamiast np. Borussia Dortmund vs Ajax Amsterdam z Polakami czy np. hitu Real Madrid vs Manchester C. Do tego te ich śmieszne umowy na trzy lata! Ogólnie rynek się psuje dla konsumenta, UPC co chwilę przejmuje mniejszych graczy, Vectra nigdy nie cechowała się dbaniem o klienta, Cyfra przejmuja N-kę...koniec świata ;) Do tego płacąc za Polsat Cyfrowy i tak dopłacasz np. za mecz Polaków, za walkę Adamka...to na co do cholery idzie kasa za kablówkę, za platformę cyfrową ? Po prostu operatorzy poczuli się na tyle silni, że wg nich mogą "dymać" klientów (jak to ludzie piszą na forach). Prasa w jakimś sensie się kończy, telewizja jeśli nawet się nie kończy to przeobraża, internet jest coraz bardziej cenzurowany/kontrolowany, kupując wersje cyfrowe gier, muzyki okazuje się, że nie jesteśmy ich właścicielami...z punktu widzenia konsumenta to codzienna walka o swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aro Re: Vectra podniosła ceny? IP: *.radom.vectranet.pl 26.09.12, 18:03 Jeżeli podnoszą ceny, to można im legalnie wypowiedzieć umowę przed końcem okresu na jaki została zawarta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: louise Re: Vectra podniosła ceny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.12, 09:34 No była zmiana regulaminu i cen (wchodzi w życie od 1.10), więc jak najbardziej można im umowę do końca września wypowiedzieć bez kar żadnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sssssssss Re: Vectra podniosła ceny? IP: *.radom.vectranet.pl 30.09.12, 16:50 Czy znacie jakiegoś taniego dostawcę neta w centrum miasta? Korbank nie ma zasięgu - ul. Wyszyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aro Re: Vectra podniosła ceny? IP: *.radom.vectranet.pl 30.09.12, 21:14 Niestety nie m w Radomiu alternatywy dla szybkiego internetu. Jeżeli chcesz mieć szybki internet musisz wybierać pomiędzy niestety Vectra, Polsatem, lub dawną TP teraz Orange. Odpowiedz Link Zgłoś