Dodaj do ulubionych

jarmark kazimierzowski

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 22:12
Witam wszystkich
Właśnie skończyłam oglądać na Polsacie koncert z Radomia. Nie byłam na rynku
przez te dni, ale jak sie ogląda nasz ryne w "telejaju" to piękny ten nasz
gród... jakos tak inaczej wyglada w telewizjii. Czyściej i tak??? ...ładnie
po prostu. Może ja nie doceniam naszego Radomia?
Obserwuj wątek
    • Gość: Patyczak Re: jarmark kazimierzowski IP: *.udn.pl 18.06.04, 22:41
      Brawo dla Ciebie! :)

I możesz żałować, że nie byłaś na żywo :)
      • Gość: ojka Re: jarmark kazimierzowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 22:50
        jeszcze nic straconego:)))) przede mną sobota i niedziela... na zakończenie. A
        podobno najlepsze zawsze jest na końcu:))))))))) pozdrawiam wszystkich
        • Gość: Patyczak Re: jarmark kazimierzowski IP: *.udn.pl 18.06.04, 22:52
          Hm... chyba tym razem to co najlepsze już było... ale moze sie mylę :)
          • Gość: ojka Re: jarmark kazimierzowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 23:02
            więc.... już za rok na pewno nie przegapię :))))ale i tak przy ładnej pogodzie
            i superciszy ze strony sąsiadów mogę coś usłyszec w domu :) ostatnio tak
            słuchałam mannam. Może być.
            A tak poza tym to miejsce wymyslili super... tyle tego hałasu, że jak nic
            kamienice na starówce będą po tym Jarmarku w jeszce gorszym stanie:)) ale może
            właśnie o to chodzi. Zburzyć, zburzyć, zburzyć. A potem jak to w pewnej
            polskiej, starej, dobrej komediimówił Pan Tym : "zmiany, zmiany, zmiany".
            • Gość: jablko Re: jarmark kazimierzowski IP: 195.136.33.* 19.06.04, 11:46
              tez ogladalem :) ladnie oswietlony ratusz, wieza kosiciola farnego, fachowa
              scena... no, no...:) szkoda, ze nie moglem byc, ale za rok jak obowiazki
              pozwola na pewno przyjade do Radomia. no i gratulacje dla wladz. juz dawno nie
              bylo slychac w tv o Radomiu w pozytywnym konteksie :)
    • Gość: Patyczak Re: jarmark kazimierzowski IP: *.udn.pl 19.06.04, 21:58
      Dziś i ja obejrzałam na Polsacie relacje z koncertu :D
      Naprawdę super to wyglądało :D
      Tylko szkoda, że Kościoł Farny był oświetlony pierwszy i ostatni raz :( A
      mówiono, ze ma być oświetlany co noc :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka