Dodaj do ulubionych

Dni Radomia 2012

23.06.12, 22:42
...na razie, jak odpust na zadupiu.
Radomianie też bardzo aktywni - razem widziałem dziś tak ze 200 osób oprócz przypadkowych przechodniów.
Najlepiej zapowiada sie w poniedziałek 25 czerwca gwóźdź programu - impreza p.t. PAMIĘCI RADOMSKIEGO CZERWCA '76 Miejsce: skrzyżowanie ulic 25 Czerwca i Żeromskiego
Znowu ruch zamkną, bo obchodów nie można przecież zrobić np. w Parku Leśniczówka- za mało eksponowane miejsce pewnie. Przyjdą powspominać, jak robiło się sklepy na Żeromskiego - tam był start :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: 1976 Re: Dni Radomia 2012 IP: *.radom.vectranet.pl 24.06.12, 00:58
      DOBRE, BO MICHALKIEWICZ CIEBIE MIAŁ NA MYŚLI ! masz rację to SBecy rozbijali sklepy...
      • wemur Re: Dni Radomia 2012 24.06.12, 11:06
        :-) głupiś, jak but - miałem naście lat wtedy i znałem kilku taki "sb-ków", których potem KOR wyświęcał na menczenników. Historia została po prostu napisana w/g zapotrzebowania i tyle. Po co od razu rozbić cyrk? W niczym nie jesteś lepszy od aktywistów PZPR...
        • Gość: hiob Re: Dni Radomia 2012 IP: *.radom.vectranet.pl 26.06.12, 08:45
          Wemur już ci tu kiedyś powiedziano, ześ idota i widzisz, że robisz ty za pożytecznego frajera. Takie to zdanie o tobie mają forumowicze.
          • wemur Re: Dni Radomia 2012 26.06.12, 09:44
            tego nie mówiono...
            Ale miło, skoro uważasz, że jestem jednak w czymś pożyteczny. Czy ty też jesteś pożyteczny? Bo Hiob to chyba był żałosny, czy tak jakoś...
    • wemur Re: Dni Radomia 2012 25.06.12, 09:06
      "Lato z Radiem" pokazało, że z radomian jednak można coś wykrzesać i bez większego wysiłku ożywić to miasto. Trzeba tylko organizację takich imprez powierzać profesjonalistom, nie kolesiom.
      Szkoda, że kolejne Dni Radomia dopiero za rok...
      • Gość: zdegustowany Re: Dni Radomia 2012 IP: *.radom.vectranet.pl 26.06.12, 09:38
        czy pijani Radomianie snujacy sie po ulicy Malczewskiego i okolicach po imprezie Lata z radiem to ci wspaniali obywatele swietnie sie bawiacy?Pijane mamusie z wozkami i pijanymi tatusiami to tez?No to juz Radom osiagnal dno!!!!!
    • wemur Re: Dni Radomia 2012 25.06.12, 22:19
      No nie mówiłem... wnuczkowie tych, co po południu rzewnie wspominali (było ponoć 300-400 osób w tym setka to poczty sztandarowe, porządkowi i kler) o 22-giej zrobili imprezę jako żywo w stylu hitlerjugend.
      Mają tupet chłopaki. I przyzwolenie władz.
      Bo 300 moherów to przecież nie ma żartów. To nie to, co np. 300 uczniów, nauczycieli...trzeba się liczyć z ich wolą.
      • Gość: Antoni Re: Dni Radomia 2012 IP: *.radom.vectranet.pl 25.06.12, 23:12
        Wemur..........jesteś zwykłym gnojkiem.Przez duże G.
        Ciekawe...Czy Michałkiewicz też pisze o tym....
        • wemur Re: Dni Radomia 2012 25.06.12, 23:27
          miło mi cię poznać Antoni.
          Nie dokończyłeś, czy ci konceptu zabrakło ...bo?
          • mojatuba Re: Dni Radomia 2012 25.06.12, 23:53
            Panie Wemur, pan powiniem mu w pysk dać temu Antoniemu, że tak bez dania racji brudy ze swojego obejścia do dyskusji wnosi. W pysk, żeby mu wiechcie z butów wypadły temu Antoniemu. Bo pojedynkować się z chamem przecież nie przystoi.
            Ja tam byłem i widzialem - prawdę Pan mówi, że tyle ludzi było. Samych starych, co to wnuczków bawić wypada a nie po ulicy siwe włosy obnosić i burdy po nocy urządzać. A stójkowy to zamiast ich panie pogonić to dostępu bronił. Co za czasy
            • Gość: hiob Re: Dni Radomia 2012 IP: *.radom.vectranet.pl 26.06.12, 08:50
              Znowu wemur w jakiejś postaci. Kolejny napćpany z kręgu posła Ryfińskiego
              • lucas1_live Re: Dni Radomia 2012 26.06.12, 09:23
                Gość portalu: hiob napisał(a):

> Znowu wemur w jakiejś postaci. Kolejny napćpany z kręgu posła Ryfińskiego

:)))))))))))
                • wemur Re: Dni Radomia 2012 26.06.12, 09:27
                  lucas, to był twój najlepszy wpis, jak do tej pory :-)
                  Gratuluję!
                  • Gość: bec z haj prowokator!!!!śmierdzi z daleka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.12, 11:18
                    wemur pełopaligłupkowaty prowokatorze weź łopatke zacznij kopać pod tor f1 obiecany przez twojego guru ktoremu słupki lecą coraz niżej zamiast wyżywać się na forum żeś głupi każdy to potwierdzi ale że do tego pali..głupek zapal macha polepszy ci sie po sufitem zaczniesz istnieć jak prawdziwy Polak a nie łajno i wyloguj się i nie zaśmiecaj tego pięknego miasta
                    • wemur Re: prowokator!!!!śmierdzi z daleka 26.06.12, 11:33
                      ufff... na haju jesteś faktycznie
                      • Gość: haj Re: prowokator!!!!śmierdzi z daleka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.12, 12:24
                        tak jak ty ja sporadycznie ty non-stop
                        • wemur Re: prowokator!!!!śmierdzi z daleka 26.06.12, 12:32
                          No ale wczoraj to nieźle na noc dołożyłeś do pieca...jeszcze ci nie przeszło :-)
                          • Gość: fan Re: prowokator!!!!śmierdzi z daleka IP: *.radom.vectranet.pl 26.06.12, 12:34
                            zmień kretynie nick bo wzyscy cię już tu mają za czerwone ścierwo
                            • lucas1_live Re: prowokator!!!!śmierdzi z daleka 26.06.12, 12:49
                              Gość portalu: fan napisał(a):

> zmień kretynie nick bo wzyscy cię już tu mają za czerwone ścierwo

woooow:)))))))))))))
                              • wemur Re: prowokator!!!!śmierdzi z daleka 26.06.12, 13:15
                                wiesz kretynie, jakoś olewam za co "wszyscy" mnie mają. Włącznie z tobą. Ścierwo
                    • lucas1_live Re: prowokator!!!!śmierdzi z daleka 26.06.12, 12:48
                      Gość portalu: bec z haj napisał(a):

> wemur pełopaligłupkowaty prowokatorze weź łopatke zacznij kopać pod tor f1 obie
                      > cany przez twojego guru ktoremu słupki lecą coraz niżej zamiast wyżywać się na
                      > forum żeś głupi każdy to potwierdzi ale że do tego pali..głupek zapal macha po
                      > lepszy ci sie po sufitem zaczniesz istnieć jak prawdziwy Polak a nie łajno i wy
                      > loguj się i nie zaśmiecaj tego pięknego miasta

:))))))) Krótko i na temat:)
                      • wemur Re: prowokator!!!!śmierdzi z daleka 26.06.12, 13:20
                        Lucas, już cie całkiem pogięło, czy też jesteś na haju - to ma być krótko i na jakiś temat !?
                        lepiej już pisz posty, jak poprzednio - tak jest najlepiej, bo nie widać jaki jesteś dureń :-)
                        • lucas1_live Re: prowokator!!!!śmierdzi z daleka 26.06.12, 13:23
                          wemur napisał:

> Lucas, już cie całkiem pogięło, czy też jesteś na haju - to ma być krótko i na
                          > jakiś temat !?
                          > lepiej już pisz posty, jak poprzednio - tak jest najlepiej, bo nie widać jaki j
                          > esteś dureń :-)

dureń sjamie to jedno z twoich imion.
                          • wemur Re: prowokator!!!!śmierdzi z daleka 26.06.12, 15:30
                            a co ty z tym sjamem(syjamem,syjonem) ? tęsknisz do stron ojczystych , cy co ? Czy za bratem bliźniakiem kocurem? Nie wstydź się, wyrzuć to z siebie. Pomaga czasem :-)
                    • wemur Re: prowokator!!!!śmierdzi z daleka 26.06.12, 13:13
                      a tak na boku - do czego cie sprowokowałem ? Bo chyba nie do myślenia :-)
                      • Gość: olo Re: prowokator!!!!śmierdzi z daleka IP: *.radom.vectranet.pl 26.06.12, 15:32
                        Sam zacznij myśleć Palikmiotowy przygłupie
                        • lucas1_live Re: prowokator!!!!śmierdzi z daleka 26.06.12, 16:02
                          :))))))) Krótko i na temat:)
                        • wemur Re: prowokator!!!!śmierdzi z daleka 26.06.12, 16:16
                          Oooo...olo_live :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka