Dodaj do ulubionych

Tenis ziemny w Radomiu

20.09.12, 19:09
Czy ktoś może mi polecić dobrego trenera tenisa, który będzie chciał uczyć kogoś, kto do tej pory w tenisa nie grał i odkrył do tego chęci po 30tce:) (o ile to możliwe:). Czy w Radomiu poza kortami na Struga i w hali Aga funkcjonuja jeszcze jakieś inne korty?
pozdrawiam
b
Obserwuj wątek
    • Gość: JJ Re: Tenis ziemny w Radomiu IP: *.183.195.81.dsl.dynamic.t-mobile.pl 22.09.12, 13:59
      Na golebiowie/michalowie funkcjonuja jeszcze kryte korty, co do nauki popytaj przy kortach, w miescie jest Klub Return i Radomskie Towarzystwo Tenisowe chyba.
      • Gość: B. tenisistka Re: Tenis ziemny w Radomiu .LEŻY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.12, 10:35
        Były korty:
        -w "lesniczówce"-jest plaski tam teraz teren.Grali np. bracie Bujakowie......
        -przy ul.M.C-Sklodowskiej klub "Budowlani".Grali p. Kłosinski,Duliniec.......
        -przy ul.Zeromskiego za delikatesami w podwórku ,klub "Ogniwo"',Grali pp.Chojnaci,Arczewski...
        -przy ul.Traugutta 7-9 w głebi gdzie stoja bloki i na ul.Kosciuszki gdzie stoją internaty,
        - przy ul Narutowicza klub"Broń"Grali pp Zielinski,panstwo Miaziowie, Słomski,Naumowicz,Filipek,Szmitówna,Mroczek...... i ja
        ...A W MIEJSCE TYCH KLUBÓW I ICH KORTÓW MAMY"O"!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: WŁADZA LEŻAKUJE I? Tenis ziemny w Radomiu .LEŻY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.12, 11:57
          CZY SIE STOI
          CZY SIĘ LEŻY
          TO PENSYJKA SIĘ
          NALEZY.
          PS.
          A korty "powstają", a mialo ich byc chyba 17 -cie ale na papierze programowym pana wice-Władzy!!!
          • lachu7 NOWE KORTY 19.06.15, 07:24
            Zapraszam na Nowe Korty na Wośnickiej 125 D , dawne szkoly Agrotechniczne , obecnie podstawowka 26 , ceny najlepsze w mieście polecam i zapraszam 508 139 320
    • Gość: Guido-stupido Re: Tenis ziemny w Radomiu IP: *.146.83.252.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.09.12, 12:25
      Podobno na wiosnę do Radomia ma zawitać jeden z trenerów Boca Raton Jizz Donors?
      • Gość: co ma piernik do w Re: Tenis ziemny w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.12, 09:52
        Tu chyba duskutują o radomskim tenisie a nie o wizytce jakiegoś zgreda??
    • Gość: info Re: Tenis ziemny w Radomiu IP: 195.216.250.* 24.09.12, 10:19
      Na kortach na Michałowie popytaj o Pana Wojtka (nazwiska niestety nie pamiętam) nie wiem czy jeszcze ma tam zajęcia, ale moze uda ci sie zlapac na niego jakis kontakt. Dobry zaangazowany trener i fajny ciekawy czlowiek.
      • Gość: Demur Re: Tenis ziemny w Radomiu IP: *.182.29.204.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.09.12, 10:59
        Czy tu chodzi o pana Wojtka Fibaka?
    • lachu7 Re: Tenis ziemny w Radomiu 19.06.15, 07:19
      Witam , polecam bardzo dobrego trenera , wiele mnie nauczyl , zreszta gram z nim do dzis, 508 139 320 , treningi odbywaja sie na Wośnickiej na nowych kortach przy szkole 26 ( dawne agrotechniczne ), czasami gramy tez na radomiaku , jednak tam wiekszy koszt gdyż kort drozszy, polecam !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka