kamar26 24.10.12, 18:30 znacie kogoś? możecie polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zawsze_zielonatrawka Re: ortodonta dla dorosłych 24.10.12, 19:25 moge ci odradzic co najwyzej. chodzilam ponad 3 lata do dr. wiosny. obiecywala cuda-wianki, ze bedzie super po aparacie itd... pierwszy zonk miala jak zdjela odcisk do aparatu-polamal jej sie i musiala brac drugi wycisk (oczywiscie za wizyte policzyla normalnie-u kolezanki identyczna historia) drugi raz: po zalozeniu aparatu stalego, po kilku godzinach powychodzily mi druty. znowu kolejna wizyta i kolejna zaplata. druty wychodzily praktycznie po kazdej wizycie, ale je poprostu ucinalam. po trzecie: na koniec stwierdzila, ze jednak nie jest cudotworca i ze moje uzebienie nie bedzie takie jak zakladala. juz pomijam fakt, ze jest jedna z drozszych (a bynajmniej kiedys byla). koniec koncow, wyrzucilam w bloto ponad 10 tys (2 aparaty stale+200zl wizyta/m-ac+2 aparaty ruchome, jeden pekl po... miesiacu) odradzam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marzena604 Re: ortodonta dla dorosłych 25.10.12, 14:19 Ja chodziłam na ulicę Mariacką, tam jest ortodonta. Tylko niestety ani nazwy gabinetu, ani nazwiska babki nie pamiętam. Ale jak wjedziesz w Mariacką od Sedlaka, to am chyba tylko jeden blok jest po prawej i w tym bloku są gabinety. Byłam zadowolona, zęby mi wyprostowała. Ale drogo to tam jest od cholery. Przynajmniej tych 10 lat temu było. Odpowiedz Link Zgłoś
andzik27 Re: ortodonta dla dorosłych 27.10.12, 16:57 Na Struga (obok biedronki, za vis-a-vis) jest gabinet, w którym ponoć jakaś sława warszawska przyjmuje i kasy nie zdziera. Odpowiedz Link Zgłoś
blizniakimg Re: ortodonta dla dorosłych 28.10.12, 05:57 jeśli chodzi o mariacka to numer jest 5/7 ale tam jest drogo i babka na bank jest świetna moja znajoma miała krzywe okropnie zęby a teraz jak się uśmiechnie to cudowne ma zęby aż zazdroszczę, Odpowiedz Link Zgłoś