jak_nas_widza_tak_nas_pisza
11.11.12, 08:08
Poszukiwałam firmy, która wykona uliczki na zamkniętym osiedlu wraz z parkingiem i dojazdem. Objeździłam wszystkie firmy radomskie zajmujące się drogownictwem, ale szczególnie jedna utkwiła mi w pamięci. To firma INTERBUR. Czym wyróżniła się ta firma na tle pozostałych? Rzetelnością niskimi cenami, solidnością czy może dobrym marketingiem? Nic z tych rzeczy. Wyróżnili się swoją siedzibą. Jak firma od drogownictwa może mieć siedzibę z tak fatalnym dojazdem? Odcinek drogi przy ul.Świerkowej raptem ok.80 m drogi nieutwardzonej, akurat w miejscu gdzie jest wjazd do tej firmy. Doły, nierówności, na chybcika rzucony na wierzch żużel czy jakiś zdarty z odzysku stary asfalt. Taką siedzibę ma firma od drogownictwa. Nie wjeżdżałam dalej. Bałam się o moje zawieszenie. Wybrałam firmę Zyko-Dróg.
Nie moja sprawa bo jak kto sobie pościeli tak się wyśpi, ale sama prowadzę biznes i niepojęte jest dla mnie, żeby w mojej siedzibie panowały takie warunki. Ludzie jaki kontrahent do was przyjedzie? A jeśli już, czy zobaczywszy Waszą "gospodarską" posesję jak szybko u Was zagości?