Dodaj do ulubionych

Interbud firma pt. jak sobie pościelisz tak się

11.11.12, 08:08
Poszukiwałam firmy, która wykona uliczki na zamkniętym osiedlu wraz z parkingiem i dojazdem. Objeździłam wszystkie firmy radomskie zajmujące się drogownictwem, ale szczególnie jedna utkwiła mi w pamięci. To firma INTERBUR. Czym wyróżniła się ta firma na tle pozostałych? Rzetelnością niskimi cenami, solidnością czy może dobrym marketingiem? Nic z tych rzeczy. Wyróżnili się swoją siedzibą. Jak firma od drogownictwa może mieć siedzibę z tak fatalnym dojazdem? Odcinek drogi przy ul.Świerkowej raptem ok.80 m drogi nieutwardzonej, akurat w miejscu gdzie jest wjazd do tej firmy. Doły, nierówności, na chybcika rzucony na wierzch żużel czy jakiś zdarty z odzysku stary asfalt. Taką siedzibę ma firma od drogownictwa. Nie wjeżdżałam dalej. Bałam się o moje zawieszenie. Wybrałam firmę Zyko-Dróg.

Nie moja sprawa bo jak kto sobie pościeli tak się wyśpi, ale sama prowadzę biznes i niepojęte jest dla mnie, żeby w mojej siedzibie panowały takie warunki. Ludzie jaki kontrahent do was przyjedzie? A jeśli już, czy zobaczywszy Waszą "gospodarską" posesję jak szybko u Was zagości?

Obserwuj wątek
    • Gość: lemo Re: Interbud firma pt. jak sobie pościelisz tak s IP: *.radom.vectranet.pl 11.11.12, 08:17
      Cóz moge tylko potwierdzic ten stan rzeczy. Zastanawiający jest brak dbania o dojazd do firmy, może licza ze Budromost przy okazji zrobi droge. A doły jak po bombardowaniu.
      • Gość: Inwestor Re: Interbud firma pt. jak sobie pościelisz tak s IP: *.play-internet.pl 11.11.12, 09:21
        Dlatego inwestorzy omijają Radom. Chyba każdy w kraju wie, że w piątek Radom się omija. Na tygodniu często też jest bardzo źle, szczególnie wjazd na rondo Kozienicka/Zółkiewskiego codziennie po 15ej. Kolej nie została zmodernizowana ani za PiS ani nie będzie za PO. Lotnisko z taką infrastrukturą to też nieporozumienie. Przebudowa wylotówki przez Słowackiego to wyjazd w korku od Ronda do granic Miasta. Wylotówka w strone Lublina - poligon wojskowy jak na Wojska Polskiego. Hasło "siła w precyzji" zostało wymyślone dla żartu!
      • Gość: Mieszkaniec Re: Interbud firma pt. jak sobie pościelisz tak s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.13, 10:33
        Codziennie jeżdżę do pracy autobusem 19. Przed godziną 7 nie da się przejechać tym maleńkim podziurawionym fragmentem ulicy Świerkowej bo po obu stronach stoją potężne samochody i maszyny drogowe firmy Interbud. Zrozumiałbym gdyby ta firma miała jakiś chociaż mały wkład w budowę tej ulicy ale nie dość że ta firma drogowa nie zrobiła nic to jeszcze jej samochody dewastują doszczętnie ulicę Świerkową. Czy ktoś może zrobić porządek z tą firmą?
    • Gość: Pytanienaśniadanie Re: Interbud firma pt. jak sobie pościelisz tak s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.12, 10:16
      A jak właściwie brzmi nazwa tej firmy? Inna jest w tytule inna w tekście. Pozdrawiam
      • Gość: szef Re: Interbud firma pt. jak sobie pościelisz tak s IP: *.radom.vectranet.pl 11.11.12, 10:30
        Czepiasz się jednej literki, czep się problemów z dojazdem. A ZYKO-DRÓG jaki ma dojazd?
        • Gość: oiu Jakby Interbud polegał na takich klientach IP: *.play-internet.pl 23.11.12, 11:23
          co to potrzebują zbudować 50m uliczki i 200m chodnika to by z torbami poszedł.
          W drogownictwie podstawą jest zamówienie publiczne, więc "detalistów" spokojnie można sobie odpuścić.
    • Gość: Gość Re: Interbud firma pt. jak sobie pościelisz tak s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.12, 07:49
      Mądra Pani zapraszam do siedziby głownej firmy przy ul. Limanowskiego 154. Pozdrawiam
      • Gość: lokator Re: Interbud firma pt. jak sobie pościelisz tak s IP: *.radom.vectranet.pl 22.12.12, 08:45
        Więc mamy zagadke co znajduje się pod adresem Radom, ul. Świerkowa 43b oraz Świerkowa 30 ? I kto zarządza ulic Świerkową ze pozwala na taką dewastacje ?
        maps.google.pl/maps?hl=pl&gs_rn=1&gs_ri=hp&tok=4vomOPyPTbQO0ZYH247-uA&cp=9&gs_id=10&xhr=t&q=%C5%9Bwierkowa+polana&biw=1366&bih=533&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.1355534169,d.d2k&bpcl=40096503&wrapid=tljp1356161867184016&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wl
    • Gość: Jesteśćwo Interbud omijać wielkim łukiem IP: *.yolau.net 15.07.13, 15:08
      Dla mnie jest to niebywałe. Firma drogowa koło swojej siedziby ma chlew. Na dodatek chlew jeszcze bardziej niszczy swoimi maszynami. To świadczy tylko o tym żeby INTERBUD omijać wielkim łukiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka