Dodaj do ulubionych

Weterynarz Radom

09.12.12, 22:17
Kogo polecacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Sowaprzemądrzała Re: Weterynarz Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.12, 11:06
      Dr Nadgrotkiewicza , lecznica na 11 listopada. Mojej suce leczono oczy bezskutecznie, bałam się ze oślepnie, znalazłam dr Nadgrotkiewicza już po rozmowie telefonicznej powiedział że leczenie będzie nieskuteczne bo najpierw trzeba zdiagnozować a tego nikt w Radomiu nie zrobi bo nie mają sprzętu, dał namiary na klinikę weterynarii na SGGW. Bardzo dziękuję :)
    • Gość: 112 Re: Weterynarz Radom IP: *.radom.vectranet.pl 10.12.12, 12:56
      Z czystym sumieniem lecznicę na Wyścigowej (nie pamiętam nazwy), taki duży zielony transparent z daleka widoczny. Natomiast nie polecam Pankracego (czy jakoś tak) na Maratońskiej.
    • Gość: ja Re: Weterynarz Radom IP: 193.111.144.* 10.12.12, 13:21
      tylko i WYŁĄCZNIE! - Pankracy. Stanowczo odradzam gabinet Nadgrodkiewicza!! Chcieli podać mojemu psu BEZPODSTAWNIE bardzo silne leki!! I nie było ani żadnego wywiadu ani badań ! To jest skandal! Cieszę się że trafiłem do Pankracego, bo jeszcze mój pies żyje i ma się dobrze
      • Gość: Robert Re: Weterynarz Radom IP: *.dynamic.chello.pl 10.12.12, 17:56
        Niestety ja rowniez jestem po bolesnej nauczce. Tak dla mojego zwierzaka jak i mojej kieszeni. Fakt jest teoretycznie taniej, ale praktyka pokazała, że lepiej zaplacic troszke drozej ale zwierzak nie cierpi tak dlugo jak podczas prob leczenia przy 11ego Listopada.
        • lunemee Re: Weterynarz Radom 10.12.12, 18:44
          W Pankracym cenię sobie tylko p. Bednarskiego. Całą lecznicę oceniam raczej przeciętnie. Korzystałam z moimi zwierzakami 2, może 3 krotnie. Nie poznali się na chorobie mojego królika, dostał masę leków, a w nocy bardzo ciężko odchodził. Brakuje mi także emocjonalnego podejścia do swoich pacjentów. Ceny mają dość wygórowane. Na plus jest to, że mają otwarte całą dobę. Poza tym mam do nich blisko.
          Dużo wetów odwiedziłam z moim królikiem i stwierdzam, że najbardziej sensowny wydaje mi się gabinet weterynaryjny na Warzywnej. Pracuje w nim wieloletnia wet mojego psa, do niedawna także i królika. Może warunki nie porównywalne do Pankracego, ale przynajmniej nie idą na zysk (takie mam odczucia po wizytach w Pankracym)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka