Dodaj do ulubionych

makijaż permanentny

07.08.13, 20:12
Czy mogłybyście polecić gabinety lub salony kosmetyczne w Radomiu, w których profesjonalnie wykonują makijaż permanentny.
Obserwuj wątek
    • free.rybkam Re: makijaż permanentny 09.08.13, 22:07
      Sandra Spa.Makijaż wykonuje Anita Gołębiowska z Płocka,jest to mistrzyni Polski w makijażu permanentnym z 2010 roku.Przyjeżdża raz w miesiącu.
      • Gość: iwona Re: makijaż permanentny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.13, 21:06
        Ja robiłam korektę u Natalii w Jedlni Letnisko-dziewczyna naprawdę ma pojęcie i wyobrażnie- zrobila tez trzem moim kolezankom.naprawde polecam.
        • olamilczek19001 Re: makijaż permanentny 17.07.18, 12:37
          Nie polecam makijażu permanentnego w Studio Urody Diamond w Jedlni. Przez wiele miesięcy miałam traumę po nieudanym makijażu wykonanym przez właścicielkę salonu. Moje brwi były nalepką a ja nie mogłam na siebie patrzeć! Nie polecam!
          • kaga9 Re: makijaż permanentny 17.07.18, 15:38
            A kiedy zarabiasz spamowaniem, to mozesz na siebie patrzeć? :D
    • aga_mark Re: makijaż permanentny 13.08.13, 10:56
      Ja też polecam Sandrę...26 sierpnia będę sobie tu robić brwi.
    • Gość: magda31 Re: makijaż permanentny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.13, 14:26
      tez polecam Studio Urody Jedlnia Letnisko okolice Radomia byłam i jestem bardzo zadowolona osobiscie robiłam brwi i kreske ,naprawde bardzo profesjonalne podejscie do klienta i bardzo miła atmosfera polecam wszystkim
      • olamilczek19001 Re: makijaż permanentny 17.07.18, 12:42
        Moja kolezanka wykonywała kreski w salonie Diamond w Jedlni. Jest niezadowolona. Rozlał jej się barwnik i wygląda jakby sie czymś ubrudziła. Zabieg zostal wykonany za gleboko i tym samym pękły naczynia. ma teraz siniaka i codziennie musi go malowac. Mialo zniknąć nie zniknęło tak ją zapewniano. Odradzam zabieg w tym salonie
        • kaga9 Re: makijaż permanentny 17.07.18, 15:33
          No to w końcu ty czy koleżanka, kłamczucho? Parę postów niżej, w tym samym wątku (porazajaca inteligencja...) piszesz, że to tobie wykonano źle zabieg.
    • Gość: katarzyna c Re: makijaż permanentny IP: 80.54.228.* 17.08.13, 20:28
      ja tez robiłam u Natalii i nwet widziałam siebie przed i po na ich stronie- oj jest róznica. zapłaciłam 350z ł za brwi- normalna cena to 500, ale z tego co wiem to staraja się dopasowac i mozna z nimi negocjowac cene.polecam i mozna zobaczyc zdjecia na ich stronie www.studiourodynatalia.pl , teraz musze jeszcze kreske zrobic tylko.:)
      • Gość: wiol-a40 Re: makijaż permanentny IP: *.radom.vectranet.pl 09.09.13, 08:22
        Robiłam kreski i brwi u Pani Anity (cudowna kobieta ) w Sandrze Spa. Pełen profesjonalizm , jestem bardzo zadowolona. Teraz koleżanka się wybiera bo spodobało jej się u mnie.
        • aga_mark Re: makijaż permanentny 11.09.13, 11:16
          Zgadza się cudowna kobieta...Mam piękne brwi.

Naprawdę dobrze wydane pieniądze!
    • Gość: aneczka ka makijaz permanentny radom IP: 46.22.170.* 26.08.14, 21:37
      Postanowiłam napisac opinie na temat makijazu permanentnego- robiłam sobie w 3 salonach w radomiu- wiec mam porównanie pierwszy raz salonik urody bylo ok- ale pani maprzerost formy nad trescia, -brwi wyblakly po roku potem zrobilam w magii urody - totalnie nie polecam. Do Studia urody Natalii trafiłam z nierownymi brwiami- bardzo sie postarała zroobiła je równiutkie- toco mi powiedziała w trakcie zabiegu przewyzszało wiedze wszystkich 3 pozostałych pseudo linergistek- polecam z całego serca poniewaz widac ze robi duuuzo makijazy i ma do tego reke wiedze i talent. zanim zacznie makijaz najpierw jest rysunek wstepny i nie zacznie bez akceptacji klienta.polecam bo tojest cos na dluzszy czasi warto zrobic to dobrze.wtym tygodniu ide na usta:):)
      • jl58 Re: makijaz permanentny radom 27.08.14, 07:09
        W salonie Natalia wykonałam makijaż permanentny brwi oraz kreskę na powiece górnej w ubiegłym roku. Wszystko jest ok, kolor się nie zmienił.
        • Gość: alex Re: makijaz permanentny radom IP: 213.25.65.* 13.11.15, 15:17
          Gdzie dokładnie jest ten salon?
        • olamilczek19001 Re: makijaz permanentny radom 17.07.18, 12:44
          Moja kolezanka wykonywała kreski w salonie Diamond w Jedlni. Jest niezadowolona. Rozlał jej się barwnik i wygląda jakby sie czymś ubrudziła. Zabieg zostal wykonany za gleboko i tym samym pękły naczynia. ma teraz siniaka i codziennie musi go malowac. Mialo zniknąć nie zniknęło tak ją zapewniano. Odradzam zabieg w tym salonie
    • olamilczek19001 Re: makijaż permanentny 17.07.18, 12:34
      Polecam makijaż permanentny brwi wykonany w Laser Clinic Radom. Wspaniała atmosfera, profesjonalne podejście do klienta oraz najważniejsze naturalny efekt makijażu przeszedł moje oczekiwania. Brwi wykonała mi Pani Kasia, która podjeła się korekty nieudanego makijażu po innym renomowanym salonie w Jedlni. Do dzisiaj moje brwi wyglądają naturalnie i jestem szczesliwa, że zabieg wykonałam w tym salonie oraz że Pani Kasia naprawiła mi spartaczone brwi po właścicielce salonu z Jedlni. Miałam ogromna traumę po zabiegu w Jedlni i ciężko było mi podjąć decyzję o naprawie moich brwi. Nie żałuję, że zdecydowałam się na zabieg w Laser Clinic. Polecam serdecznie, Pani Kasi jest profesjonalistką w swoim fachu
    • kaga9 Re: makijaż permanentny 17.07.18, 15:37
      Parę postów wyżej przedstawiasz inną historię. Dla mnie polecane przez spamera miejsce jest adresem do omijania. Z pani Kasi musi być niezły "fachowiec", skoro tak reklamuje swój gabinet w tym wątku. Dzięki za ostrzeżenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka