meduzazmorz
01.09.13, 12:57
pojechałam dziś z dzieckiem do GS na szybkie zakupy. celowo pojechałam jak najwcześniej, dziecko ma ustalone pory posiłków i na 11.30 chciałam być już w domu. ok.9.50 zaparkowałam pod galerią, wyjęłam wózek i wjechaliśmy do środka. kręciło się już sporo klientów. poszłam umyć ręce ( ubrudziły się przy wyciąganiu wózka). gdy już wychodziłam z toalety zostałam zaczepiona prze panią ochroniarz ( niska, przysadzista farbowana blondynka). zwróciła mi uwagę, że galeria od 10. ok. wiem. skorzystałam z tolalety a nie dobijałam się do sklepów:) pani znów swoje" galeria od 10, galeria od 10" - znów odpowiedziałam, że wiem, jest tuż przed 10 i co niby mam zrobić??? pani na to że galeria od 10 a się kręcą i ekipy sprzątające się skarzą... cóż... pani była niemiła i natarczywa, poprosiłam o rozmowę z kierownikiem. bardzo zadowolona odparła, że ona jest kierownikiem. poprosiłam o nazwisko pani. nie poda. zażądałam nazwiska. pani odparła, że nie musi, złodzieje się kręcą i ona nie musi nazwiska pokazywać...
poszłam do punktu obsługi klienta celem rozmowy ze zwierzchnikiem tej pani. pani natychmiast podjechała wózkiem i zaczęła podniesionym głosem oświadczać, że galeria czynna od 10 i każdy by chciał od 9 się kręcić! przy punkcie stali klienci, jakaś pani zauważyła że przecież jest już mnóstwo ludzi, więc o co chodzi??? rozmowa z panią ochroniarz zamieniła się w pyskówkę.
oświadczyłam że złoże na nią skargę, ale nie wiem czy nie szkoda moich nerwów. wystaczy że dziś moje dziecko było przestraszone zachowaniem tej pani, a jutro musiałabym znów zabrać je ze sobą
a do władz Galerii Słonecznej mam pytania. a raczej sugestie. jeśli nie chcą, aby klienci mogli parę minut wcześniej wejść na pasaż - niech zamkną drzwi główne. i po kłopocie. w każdej normalnej galerii handlowej otwarte drzwi główne oznaczają, że klient może wejść kilka minut wcześniej i spokojnie dojść od wybranego sklepu. w Radomiu jak widać - nie. w Radomiu klient naraża się na niewybredne zachowanie ochroniarki.
reasumując: uważajcie. jeśli z jakiegoś powodu znajdziecie się w GS tuż przed 10 - nie wchodźcie.