Dodaj do ulubionych

Co z tym lotniskiem?

25.01.14, 17:57
Chcę wiedzieć, co z tym lotniskiem za pieniądze mieszkańców i kiedy EasyJet, Ryanair, VirginExpress, Norwegian Air Shuttle, Air France, Lot i Lufthansa zaczynają latać. Ponadto chcę wiedzieć kiedy mogę sobie kupić bilet z Singapuru do Radomia ( Etihad lub Singapore preferowane ).

Chcę również wiedzieć, czy będzie można dostać hot-doga w kurniku i czy zamieniony na hotel lokalny domek będzie miał myszy.

Kiedy kosztowna RM poda się do dymisji? To ostatnie moim największym pytaniem.
Obserwuj wątek
    • Gość: Anna_PIS Re: Co z tym lotniskiem? IP: *.itypo.nl 25.01.14, 19:26
      Te pytania, to kolejne, brutalne ataki na PIS.
      • Gość: odpowiedź Re: Co z tym lotniskiem? IP: *.ntlworld.ie 25.01.14, 19:35
        Ja tylko chcę odpowiedzi.
        • Gość: radomgórą Re: Co z tym lotniskiem? IP: *.ntlworld.ie 25.01.14, 20:36
          www.youtube.com/watch?v=zQ36S3d1CaU
          • Gość: dzender Re: Co z tym lotniskiem? IP: *.algo.radman.pl 25.01.14, 21:05
            www.youtube.com/watch?v=9vhU6YbyPHw
            • Gość: Zależny Re: Co z tym lotniskiem? IP: 194.42.119.* 25.01.14, 21:39

hahaha

lotnisko w Radomiu to Titanic PisU radomskiego i niejakiego Andrzeja K. jeszcze nie skazanego..
              • Gość: kosztowniak Re: Co z tym lotniskiem? IP: *.ntlworld.ie 25.01.14, 23:29
                Yes! It is good to know when to stop.

Problem jednak w tym, że kosztowni nie wiedzą o co z tym chodzi.
                • Gość: Obserwator Re: Co z tym lotniskiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.14, 01:03
                  Ostatnio prezydent odwiedza lotnisko minimum raz w tygodniu. Wcześniej nie bywał tam tygodniami a teraz stały gość-wizytator. Wybory zbliżają się to zagląda do kurnika. Po wyborach kolejne 25baniek poleci przelewem od "biednego wiernego elektoratu"?
    • Gość: AirRadom No i jaki patron? IP: *.dynamic.chello.pl 26.01.14, 01:03
      Choć kwestia patrona pozornie nie budzi wątpliwości, to trudnych kwestii jest mnóstwo. Lecha i Marii? No nie. Marii i Lecha? Źle, bo Prezydent najpierw. Państwa Kaczyńskich? W ten sposób przemycimy Jarka. Jarosława? No tak chyba najlepiej.

Nie wiem czy nie będzie rozsądne od razu powołać przewoźnika, by zdominować światowy rynek przewozów lotniczych. AirRadom - Strength In Precision! I żeby się nie wdać w jakieś głupie oszczędności! Biednego nie stać na tandetę.
      • Gość: Rysiek Re: No i jaki patron? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.14, 09:23
        Mamy lotnisko im. Lecha Wałęsy, który tak wiele zrobil dla Gdańska to może niech patronem będzie Andrzej Kosztowniak, który przez trzy kadencje zrobił... yyyy ?
        • Gość: Restroom Re: No i jaki patron? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.14, 14:05
          Wielkie .......yyyyyy.....dla miasta
          • Gość: yyyy Re: No i jaki patron? IP: *.ntlworld.ie 26.01.14, 22:27
            W Sadkowie jest wielkie, pachnące yyyy, na Żeromskiego kolejne yyyy, koło parku Kościuszki i w nim samym kolejne yyyy, Stary ( czy raczej Nowy ) ogród, to kolejne yyyy, budżet, to w ogóle yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

CBA, prokratura i wszyscy najświętsi ( po radomsku ) powinni się tym zająć.

PS. Co się stało z ponad 300 milionami złotych? ( 2006 - dług 60mln, na chwilę obecną ponad 400mln i rośnie ). Kiedy Kosztowniak ogłosi bankructwo miasta i oświadczy listownie, że to wina Tuska?
            • Gość: patron Re: No i jaki patron? Odp. Smoleńska Mgła IP: *.ntlworld.ie 27.01.14, 01:20
              A tu jeszcze dorzucę, żeby RM miała podkładkę do tłumaczenia się:

www.lotnisko-radom.eu/pl/aktualnosci,2,97
              szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34959,14966557,Goleniow_w_szostce_nierentownych_lotnisk__Ma_cztery.html
              Tu Radom wyretuszowany:
              wpolityce.pl/wydarzenia/71578-koniec-marzen-o-polskich-lotniskach-regionalnych-wydane-na-przygotowania-dziesiatki-milionow-zlotych-zostana-wyrzucone-w-bloto
              No i nieco rzeczywistości:
              www.wprost.pl/ar/431565/Najbardziej-absurdalne-lotniska-w-Polsce/
              • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 27.01.14, 02:04
                Ooo, dzięki za te linki.

Im więcej czytam, tym bardziej śmiać mi się chce, że tacy przekonani są niektórzy samorządowcy o tym, że szefowie linii lotniczych będą ich błagać o to, by ich port lotniczy zechciał być częścią interesów tychże linii.
                Tacy samorządowcy to, jak to mawia mój znajomy, to są chłopy oderwane od pługa.
                Ja mówię: nieudacznicy intelektualni z kompleksem niższości.

Pewni ludzie w samorządach naprawdę powinni wyjechać gdzieś za granicę, żeby przejrzeć na oczy.
              • Gość: Remik styczeń 2014 ? IP: *.radom.vectranet.pl 28.01.14, 14:29
                Nadchodzi koniec stycznia 2014 . Zgodnie z zapowiedziami chłopaków z lotniska do końca tego miesiąca miało ono być wpisane w rejestr lotnisk .Na razie cisza w tym temacie .Czy bedzie kolejne przesunięcie w czasie a potem kolejne itd itd ?
                • l_oeil_du_spectateur Re: styczeń 2014 ? 12.07.14, 15:55
                  No i kto mial racje? Nic nigdy z tego "lotniska" nie wyleci, ani na nie nic nie przyleci, bo to jedynie przekret do ustukania kasy miejskiego podatnika. Kosztowniak powinien sie podac do dymisji, a siwaka nalezaloby wsadzic do pierdla.

A NIE MO WI LEM?
                  • ja_wemur Re: styczeń 2014 ? 14.07.14, 19:02
                    Do 2018 roku w Wielkiej Brytanii powstanie port lotniczy, z którego startować będą w komos turyści i komercyjne satelity - poinformował w niedzielę brytyjski tygodnik Observer.

..a wy ciągle macie ból dupy z radomskim lotniskiem tumany
    • ja_wemur Patron 14.07.14, 19:24
      Patron Lotniska może być tylko jeden:
      Tadeusz Sołtyk
      • l_oeil_du_spectateur Re: Patron 15.07.14, 02:08
        Tak jak ten kaczy pomnik na Zeromskiego. Ani jeden, ani drugi nic dla miasta nie zrobili. Kaczor i jego lala zrobili jedna wielka przysluge ( ze spadli ), drugi zanim zaczal konstruowac wyprowadzil sie gdzie pieprz rosnie ( do Warszawy ). Wszyscy byli i obecni maja Radom w tzw. dupie, bo elektorat i jego inteligencja jest najwyzej wychodkowa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka