Dodaj do ulubionych

Sońta i Surma od komputerów!

IP: *.radom.pl 02.04.02, 09:54
Tyle tu pada słów o uczciwości i moralności prawicy,a nieuczciwości lewicy. Mam
wrażenie, że pod kilkoma nickami na czat wchodzi ta sama garstka polityków z
prawej strony i jestem pewna, że na pewno robi to pan radny Sońta z AWS,który
na domiar złego korzysta jeszcze w czasie pracy ze służbowego komputera.
Myślę,że skoro SLD objęło władzę jego dni są już wreszcie policzone...To samo
dotyczy pana Surmy,który również robi to w czasie pracy.Zwróćcie Państwo uwagę
na pewną prawidłowość - z SLD atakowani są ci radni,którzy są najaaktywniejsi w
działaniach na rzecz miasta i jasno wypowiadają swoje poglądy. Z prawicy nie
atakuje się nikogo, chociaż - jak oglądam transmisje - mimo pewnych wpadek
radnych SLD ,wypowiedzi prawicy są na żenująco niskim poziomie. Dotyczy to
panów Fałka, Sońty, Stachurskiego czy też p. Rejczaków , z których jeden - o
zgrozo - ma zamiar byc wspólnym kandydatem prawicy na prezydenta Radomia. O
nie, gdyby wygrał to ja juz wole mieszkac w obecnym Afganistanie...
A panom Sońcie i Surmie radzę: dajcie spokój i odejdźcie od komputerów. Swoim
działaniem tylko poprawiacie notowania SLD. A ponieważ na politykę staram się
mimo swych nieskrywanych sympatii patrzeć obiektywnie,chcę pozdrowić rozsądnych
radnych z opozycji -panią radną Wróbel,pana radnego Malinowskiego i pana
radnego Banaszkiewicza. Choć nie ukrywam,że zagłosuję na SLD albo Unię Pracy,to
ich postawa mi się podoba. A tak w ogóle kobitki, to nie bójcie się występować,
tak jak np. pani Marzena.Pokażcie męskiej części radncyh,że my też swój język
mamy...
Obserwuj wątek
    • Gość: pinkey Re: Sońta i Surma od komputerów! IP: 217.17.41.* 02.04.02, 22:38
      Droga Lidio!

Pomijając uwagi dotyczące DZIAŁAŃ radomskich polityków, zadajmy sobie pytanie:
      jaką, DO CHOLERY, prawicą w polsce jest AWS???!!!

Jak widać z samej nazwy, kiedyś ZWIĄZEK ZAWODOWY "Solidarność". A przynajmniej
      takie korzenie. O czym my tu mówimy? Gdzie poglądy AWS dotyczące gospodarki
      kraju są konserwatywne?

Solidarność odegrała pewną rolę w historii naszego kraju, dla swojego dobra
      powinna potem zniknąć! To że ciągle istnieje odwróciło pojęcie prawica-lewica
      w polsce o 180 stopni!!!

Uff, a jeśli chodzi o Twoje zdanie na temat radomskich polityków... Nie
      potrafię określić swojego stanowiska.

Zapraszam czasami na jedyny dobrze działający chat radomski :) Wieczorem. Pa,
      pa.
    • Gość: Janek Re: Sońta i Surma od komputerów! IP: *.radom.pl 06.04.02, 10:09
      Lidka ma rację , radni Sońta i Surma znów zasiedli do komputerów. Tyle tu
      nienawiści nie tylko do lewicy,ale do myślących inaczej, że tylko oni wespół z
      Fałkiem i oszołomami z Lagi Republikańskiej mogą tak nienawidzieć drugiego
      człowieka...
    • Gość: Pereira Re: Sońta i Surma od komputerów! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 11:28
      O Surmie dużo nie mogę powiedzieć, bo bardzo mało zabiera głos jako radny, w
      ogóle nie wiem po co miastu taka osoba? Ponoć był albo jeszcze jest szefem
      jakiejś młodzieżówki, o której nigdy nie słyszałem. Sońta natomiast nie wnosi
      nic merytorycznego na sesjach, ale jako prawica na Fałkiem na czele potrafi
      dogryzać Prezydentowi miasta. Drodzy wyborcy! Zastanówcie się na kogo oddacie
      głos w najbliższych wyborach. Nie potrzebujemy półgłupków. Przez takich jak
      oni Rada Miasta traci autorytet w oczach mieszkańców!
    • Gość: davis Re: Sońta i Surma od komputerów! IP: *.internet.radom.pl 09.04.02, 12:51
      Sońta i Surma to ta sama osoba! I to w dodatku kobieta!!! O jezu, co to się
      porobiło??? Skandal!!!
    • Gość: Metalman Re: Sońta i Surma od komputerów! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 13:44
      Tak jak Janek i Lidka! Jedna i ta sama pierdoła. Posadzili czerwoni jakiegoś
      debila, nauczyli stukać w klawisze i podsyłają tematy zastępcze. Tylko co oni
      wyprawiają z Radomiem ?!
      • Gość: Kontra Re: Sońta i Surma od komputerów! IP: *.internet.radom.pl 12.04.02, 09:55
        te metalman (robisz w "Łuczniku"?), zobacz co twoi kolesie z prawej strony
        zostawili po sobie w kraju i regionie oraz mieście.Trzeba mistrzotswa świata
        aby to pospszątać,cwaniaczku.
    • Gość: Krysia Re: Jezu,oni znowu są przy kompach!!! IP: *.internet.radom.pl 12.04.02, 09:22
      Przedmówcy mieli rację Sońta i Surma znów uderzyli do komputerów!!!Znów plują
      na lewicę i to wcale w niechrześcijańskim tonie...
      • Gość: GammaRay Re: Jezu,oni znowu są przy kompach!!! IP: *.chemia.pk.edu.pl 12.04.02, 14:26
        Gość portalu: Krysia napisał(a):

> (...) i to wcale w niechrześcijańskim tonie...

moze oni sa spod znaku allacha ??? W sumie mamy (jeszcze) jaka taka wolnosc przekonan ;-)

A poza tym poki co kazdy (nawet pierwszy-lepszy malpolud) ma konstytucyjne prawo do wyrazania swoich
        pogladow. A dzieki temu ze na Forum pojawiaja sie oszolomy wszelkich barw i przekonan jest
        przynajmniej troszke weselej.

Ludziska, dajcie sobie luz ...
    • Gość: WerSońta Sońta znowu atakuje,jak wąglik... IP: *.internet.radom.pl 12.04.02, 23:50
      W tekście odnośnie K.Wlazło na prezydenta znowu dali głos Sonta z Fałkiem.
      Napluli na wszystkich z SLD i to samą nieprawdę. Ci kłamcy z AWS i tak są
      skonczeni,nie muszą więc odchodzić od komputerów. To takie głąby kapuściane, że
      niech powiedzą wyborcą jakie szkoły kończyli?Chyba parafialne...
    • Gość: Miriam Re: Sońta i Surma od komputerów! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 13.04.02, 11:57
      WerSonta.Podpisuj się zawsze jedną ale za to swoją ksywką bo tyle ilu używasz
      nie sposób zliczyć. Świadczy to jedynie o tym, że twoje ugrupowanie (PZPR -
      SLD) ma tyle twarzy ile ty używasz pseudonimów.
      • Gość: WerSońta Re: Sońta i Surma od komputerów! IP: *.internet.radom.pl 13.04.02, 15:32
        To samo dotyczy ciebie miriam,hehehe,twoje ugrupowanie (PZPR - AWS) też ma
        wiele twarzy...
        • Gość: Nobody Re: Sońta i Surma od komputerów! IP: *.internet.radom.pl 16.04.02, 16:37
          Lidzia,oni znowu tu są!!!
          • Gość: Sonta Re: Sońta i Surma od komputerów! IP: *.internet.radom.pl 18.04.02, 06:58
            napusccie na nas chlopakow z microsoftu bo mamy nielegalne oprogramowanie w
            kompach pirackie plyty pod biorkami i kompy kupione od zlodzieji a jak wam
            bedzie malo to napusccie na nas drechow z zeromy niech nam ryje obija a jak to
            zrobicie to obiecujemy ze wyjedziemy z tad raz na zawsze:)
    • Gość: Che Re: Sońta i Surma od komputerów! IP: *.internet.radom.pl 18.04.02, 08:04
      Z tymi dresiarzami to ekstra pomysł...
    • Gość: Pereira Re: Sońta i Surma od komputerów! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 18.04.02, 17:49
      Zaczęli pisać o sobie na forum, bo idzie kampania samorządowa. Tym osobnikom
      powinniśmy podziękować. Nie błyszczą inteligencją. Oglądajcie transmisje rady
      miasta na Dami to zobaczycie, jacy są „mądrzy”, Co do Pani Marzeny Wróbel to
      chylę czoła, bo jedyna osoba w tym ugrupowaniu, która rozsądnie myśli. Jej
      notowania pogarszają osobnicy, którzy zasiadają obok niej. Pani Marzeno,
      powinna Pani objąć rządy na prawicy, bo dzięki temu, SLD zyska merytoryczną
      opozycję.

PROSZĘ INTERNAUTÓW ABY WIECEJ NIE WCHODZILI NA TĄ STRONĘ FORUM ŻEBY NIE ROBIĆ
      TYM CIOŁKĄ KAMPANI!!!!
      • Gość: Kiss Re: Sońta i Surma od komputerów! IP: *.internet.radom.pl 19.04.02, 09:24
        No nie, jak poczytałem ten stek bzdur na lewicę, to widzę,że Śońta i Surma
        znowu ruszyli do pracy. No nic im więcej te betony piszą tym lepiej...Nie
        brońmy im dalszego kompromitowania siebie i całej prawicy.
    • Gość: Young PO Re: Sońta i Surma od komputerów! IP: *.internet.radom.pl 19.04.02, 17:14
      Ręce precz od Platformy, wy prawicowcy za dychę.
      • Gość: mat Re: Sońta i Surma od komputerów! IP: *.js.dial-in.ats.pl 23.04.02, 15:16
        matysiak to ty?????
        • Gość: mat two Re: Sońta i Surma od komputerów! IP: *.internet.radom.pl 23.04.02, 20:14
          ręce precz od Matysiaka!!!To jest super gość!!!
          • Gość: ? Re: Sońta i Surma od komputerów! IP: *.pilicka.net.pl 23.04.02, 23:48
            super gosc o matysiaku to chyba moze powiedziec tylko dyrektor sternalski z sld-
            owskiego urzedu miejskiego, bo matysiak zawsze cuiągnął mu druta. a wikińskiemu
            robił kampanie.
            to poprostu jest ciota.matysiak daj se spokój i tak cie wydmuchają
    • Gość: Fidel Re: Sońta i Surma od komputerów! IP: *.internet.radom.pl 20.04.02, 10:03
      O cala ta prawica na tym forum to ci panowie choc podpisuja sie roznie.Ale sa
      zapiekli i zajadli.Ale to im nic nie da,inteligencji nie zdobywa sie na forum i
      na ot jest za pozno.
    • Gość: Indio Re: Sońta i Surma od komputerów! IP: *.internet.radom.pl 20.04.02, 12:56
      Sądząc po jadzie jaki wali im z kopary, znowu wyszli z e swoich nor.
      • Gość: Sonta Re: Sońta i Surma od komputerów! IP: *.internet.radom.pl 20.04.02, 22:54
        dzis rano wyszedlem z domu i zobaczylem za ukradli mi moj nowiutki sluzbowy
        samochod...wiec do Urzedu Wojewodzkiego poszedlem na pieszo. idac przez park
        kosiuszki na ramie nasral mi ptak (od poniedzialku zaczynam wyplaszanie ptakow
        z parku zeby na mnie nie sraly) zostalem pobity przez dwoch wyrostkow (bedzie
        wiecej policji na ulicach) i jakas staruszka naplula mi w twarz (wszyscy
        starcy beda mieli darmow miejsca w domciu dla staroszkow) wiec ja sie za was
        wezme choloto a wybory i tak wygram
    • Gość: Surma Re: No oni ciągle tu są i kłamią IP: *.internet.radom.pl 24.04.02, 07:29
      Bez komentarza,ja k w tytule.Niech te nieroby wezmą się za robotę.
    • Gość: Che Re: Sońta i Surma od komputerów! IP: *.internet.radom.pl 25.04.02, 09:02
      O chłopcy znowu wrócili!!!
    • Gość: Jachu Re: Sońta i Surma od komputerów! IP: *.internet.radom.pl 25.04.02, 15:33
      No nie ,panowie,koledzy,przyjaciele,przestańcie już pisać i odejdźcie od
      komputerów!!!
    • Gość: Ewcia Re: Sońta i Surma od komputerów! IP: *.internet.radom.pl 26.04.02, 07:06
      Ich chyba nic nie nauczy,pluja na wszystkich...
    • Gość: robson Re: Sońta i Surma od komputerów! IP: *.internet.radom.pl 26.04.02, 16:41
      Hej chłopaki gówniarzyki z AWS, zmieńcie płytę, bo kłamiecie jak najenci. Co
      powiecie czarnemu przy spowiedzi?
    • Gość: Heinrich Re: Sońta i Surma od komputerów! IP: *.internet.radom.pl 29.04.02, 19:28
      Chłopcy, błagamy,przestańcie już! Przestraszeni z SLD.
    • Gość: Ricardo Re: Sońta i Surma od komputerów! IP: *.internet.radom.pl 02.05.02, 18:52
      Co oni robią w pr5acy że mają tyle czasu na interenet?
    • Gość: Bodzio K Re: Sońta i Surma od komputerów! IP: *.internet.radom.pl 08.05.02, 20:00
      A oni wogóle coś umieją? Pisać na komputerze może i tak,ale te bzdury są na
      poziomie AWS!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka