ja_wemur 06.07.14, 23:25 Jak rozwścieczyć pisowców Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja_wemur Re: prawdziwy PiS 07.07.14, 00:31 Stanisław Michalkiewicz PiS to partia bezideowa! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_wemur Czy to przypadek? 13.07.14, 18:53 pis w języku francuskim oznacza wymię. tant pis w języku francuskim oznacza tym gorzej. pis w języku albańskim oznacza niechlujny. pis w języku tureckim oznacza brudny. pis w języku azerskim oznacza zły. pis w języku hindi oznacz pchła. pis w języku kreolskim haitańskim oznacza pas startowy. to piss w języku angielskim oznacza sikać. piss off w języku angielskim oznacza spieprzaj. pissen w języku niemieckim oznacza szcz..., wyszcz... się. hacer pis w języku hiszpańskim oznacza sikać, robić siku. pis w języku baskijskim oznacza krowie łajno. pis w języku katalońskim oznacza płaski. pis w języku afrykanerskim oznacza sikanie. pis w języku duńskim oznacza sikanie. pis w języku walijskim oznacza sikanie. pis w języku łotewskim oznacza pistolet. Odpowiedz Link Zgłoś
klawo_jak_cholera Wyliczanka czy gra półgłówek? 14.07.14, 18:34 S. Z. C. Z. U. R. - oznacza w j. polskim szczur, drabina - oznacza w j.polskim żonę draba, świetna zabawa dla świadków wschodzącego słońca. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_wemur Re: prawdziwy PiS 30.07.14, 14:17 Gierek, Okrągły Stół, PiS i… Nowy Ekran Odpowiedz Link Zgłoś
ja_wemur Re: prawdziwy PiS 15.09.14, 12:46 Jeśli ktoś wierzy jeszcze w PIS, to powinien zmienić religię Odpowiedz Link Zgłoś
ja_wemur Re: prawdziwy PiS 30.07.14, 21:46 Zarobki władz w Radomiu - konferencja Prasowa Posłanki Marzeny Wróbel cz2 Odpowiedz Link Zgłoś