05.06.15, 16:22
Dobrze , ze sciemniacz piszesz , ze to 10 lat tego forum . I tak naprawdę pogrzeb tego forum . Jaka fajna rocznica . Dodam jeszcze , ze Admin wywalil mi ostatni post dotyczący wyborow . A FE < FE < FE Panie Adminastrorze . NIc Obrazliwego tam nie napisałem . Tylko obrazilo może Pana Admina , ze nazwalem Prezydenta Elekta Oszustem . Bo tak jest , ze ekonomii nie da się oszukać a ten Pan chce to przeskoczyć . A po zatym , ze jest klamca tu podaje link polskiepiekielko.pl/sad-orzekl-iz-andrzej-duda-jest-klamca/ TEn Pan po prostu obiecuje Wam gruszki na wierzbie . Dalej sadzilem , ze może skloni Was to do dyskusji . A tu odzew zero Tylko Admin wywali mój post . Tak , zegnajcie na zawsze Może marsz zalobny jeszcze A Pan Admin może jak zalozy inne forum to będzie miał może inny liberalny stosunek do uczestnikow forum
Obserwuj wątek
    • anty_sciemniacz15 Re: admin 07.06.15, 17:14
      Ja mam nadzieje, że forum dalej będzie istniało. Baird Admin ma prawo usuwać posty które w/g niego są niestosowne lub wulgarne. A może chciał abyś uniknął jakiś komplikacji związanej z tym wpisem.
    • anty_sciemniacz15 Re: admin 07.06.15, 17:16
      Skupmy się może tu na lokalnych sprawach a nie krajowych.
      • baird2 Re: admin 07.06.15, 19:52
        Ja wiem , ze Admin ma takie prawo I specjalnych pretensji o to nie mam . A ponieważ wybory były goraca sprawa wiec ten temat podniosłem . Masz racje może trzeba skupic się na lokalnych sprawach a ta duza polityke zostawić innym
        • hasch1 Re: admin 28.07.15, 12:11
          baird2 napisał:

Masz racje może trze
          > ba skupic się na lokalnych sprawach a ta duza polityke zostawić innym

I racja i nie. Bo przecież ta wielka polityka i wybory w niej dokonane to składowa takich małych społeczności.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka