Gość: Maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 18:31 Najserdeczniejsze życzenia dla Dyrekcji oraz Grona Pedagogicznego z PSP Nr 5 w Radomiu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
voise_muose Re: ŚWIĘTO NAUCZYCIELI !!! 11.10.04, 20:43 Nie ŚWIĘTO NAUCZYCIELI, a Dzień Edukacji Narodowej. Różnica zasadnicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agugu Re: ŚWIĘTO NAUCZYCIELI !!! IP: *.udn.pl 11.10.04, 20:55 A co to za różnica. Znów swoi (słuszni politycznie) dostaną nagrody, a dobrzy nauczyciele pojadą na grzyby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BoB Re: ŚWIĘTO NAUCZYCIELI !!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.10.04, 08:20 tu się zgodzę. Np. nagrody dla nauczycieli: średnio za zapieprzanie przy organizacji megaimprezy w szkole - od 500 do 1000 zł. Dla v-ce dyrektorstwa, które nic praktycznie nie robi (albo to co mu główna każe) ponad 1500 zł - się pytam ZA CO ???? Nagroda dyrektora dla dyrektora - ale syf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuj Re: ŚWIĘTO NAUCZYCIELI !!! IP: *.udn.pl 15.10.04, 10:10 W której szkole dają takie nagrody? Ja zapieprzam przy megaimprezach cały rok i nic nie dostałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIELBICIEL Re: ŚWIĘTO NAUCZYCIELI !!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 12.10.04, 14:31 SERDECZNE ŻYCZENIA DLA GRONA PEDAGOGICZNEGO Z PSP 32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen23 Re: ŚWIĘTO NAUCZYCIELI !!! IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 12.10.04, 21:59 a Ja chce podziekowac moim nauczycielom ze szkoly jezykowej FILADELFIA.Bardzo mi milo jest znac panstwa.100 lat zyczę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: ŚWIĘTO NAUCZYCIELI !!! IP: 193.111.144.* 12.10.04, 22:13 Dla wszystkich uczących w PSP Nr 5 - serdeczne życzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RODoN Re: ŚWIĘTO NAUCZYCIELI !!! IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.04, 22:41 Wszystkim nauczycielom podziękowania za trud włożony w reformowanie radomskiej oświaty i życzenia zdrowia, satysfakcji, zawodowych i osobistych sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen Re: ŚWIĘTO NAUCZYCIELI !!! IP: 80.249.4.* 13.10.04, 10:24 no tak. panie nauczycielki sie dzisiaj opieprzaja na legalu... a nie jak co dzien po kątach...zycze jeszcze dluzszych wakacji i ferii! i mniej migren! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel Re: ŚWIĘTO NAUCZYCIELI !!! IP: *.udn.pl 14.10.04, 18:24 Legal zafundował prezydent 13 X zwołał "nagrodzonych", pogadał z Marzennnną, wspomniał o finansach unijnych, głupio się pouśmiechał, pozwolił zwiazkowcom na festyn, a BAJOR śpiewał przy pustej sali. Współczuję nagrodzonym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etillo Re: ŚWIĘTO NAUCZYCIELI !!! IP: *.udn.pl 14.10.04, 22:26 To co robi Bajor to nie jest śpiew,ą nauczycielom się spieszyło te pieniążki skonsumować. Jak zwykle jedni zasuwają dla idei, a nagrody dostają ci co zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel Re: ŚWIĘTO NAUCZYCIELI !!! IP: *.udn.pl 15.10.04, 07:26 Spytaj się kto wystawia wnioski i kto je akceptuje wtedy będziesz miał jaki taki ogląd. Zaczął "śpiewać" o 13:50, kto o zdrowych zmysłach będzie czekał 3 godziny. Pieniadze są po to aby je wydawać! Odpowiedz Link Zgłoś