Dodaj do ulubionych

ŚWIĘTO NAUCZYCIELI !!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 18:31
Najserdeczniejsze życzenia dla Dyrekcji oraz Grona Pedagogicznego z PSP Nr 5
w Radomiu.
Obserwuj wątek
    • voise_muose Re: ŚWIĘTO NAUCZYCIELI !!! 11.10.04, 20:43
      Nie ŚWIĘTO NAUCZYCIELI, a Dzień Edukacji Narodowej. Różnica zasadnicza.
      • Gość: agugu Re: ŚWIĘTO NAUCZYCIELI !!! IP: *.udn.pl 11.10.04, 20:55
        A co to za różnica. Znów swoi (słuszni politycznie) dostaną nagrody, a dobrzy
        nauczyciele pojadą na grzyby.
        • Gość: BoB Re: ŚWIĘTO NAUCZYCIELI !!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.10.04, 08:20
          tu się zgodzę. Np. nagrody dla nauczycieli: średnio za zapieprzanie przy
          organizacji megaimprezy w szkole - od 500 do 1000 zł. Dla v-ce dyrektorstwa,
          które nic praktycznie nie robi (albo to co mu główna każe) ponad 1500 zł - się
          pytam ZA CO ???? Nagroda dyrektora dla dyrektora - ale syf
          • Gość: fuj Re: ŚWIĘTO NAUCZYCIELI !!! IP: *.udn.pl 15.10.04, 10:10
            W której szkole dają takie nagrody? Ja zapieprzam przy megaimprezach cały rok i
            nic nie dostałam.
    • Gość: WIELBICIEL Re: ŚWIĘTO NAUCZYCIELI !!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 12.10.04, 14:31
      SERDECZNE ŻYCZENIA DLA GRONA PEDAGOGICZNEGO Z PSP 32
      • Gość: uczen23 Re: ŚWIĘTO NAUCZYCIELI !!! IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 12.10.04, 21:59
        a Ja chce podziekowac moim nauczycielom ze szkoly jezykowej FILADELFIA.Bardzo
        mi milo jest znac panstwa.100 lat zyczę!
    • Gość: Kaja Re: ŚWIĘTO NAUCZYCIELI !!! IP: 193.111.144.* 12.10.04, 22:13
      Dla wszystkich uczących w PSP Nr 5 - serdeczne życzenia!!!
    • Gość: RODoN Re: ŚWIĘTO NAUCZYCIELI !!! IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.04, 22:41
      Wszystkim nauczycielom podziękowania za trud włożony w reformowanie radomskiej
      oświaty i życzenia zdrowia, satysfakcji, zawodowych i osobistych sukcesów.
    • Gość: uczen Re: ŚWIĘTO NAUCZYCIELI !!! IP: 80.249.4.* 13.10.04, 10:24
      no tak. panie nauczycielki sie dzisiaj opieprzaja na legalu... a nie jak co
      dzien po kątach...zycze jeszcze dluzszych wakacji i ferii! i mniej migren!
    • Gość: nauczyciel Re: ŚWIĘTO NAUCZYCIELI !!! IP: *.udn.pl 14.10.04, 18:24
      Legal zafundował prezydent 13 X zwołał "nagrodzonych", pogadał z Marzennnną,
      wspomniał o finansach unijnych, głupio się pouśmiechał, pozwolił zwiazkowcom na
      festyn, a BAJOR śpiewał przy pustej sali. Współczuję nagrodzonym!
      • Gość: etillo Re: ŚWIĘTO NAUCZYCIELI !!! IP: *.udn.pl 14.10.04, 22:26
        To co robi Bajor to nie jest śpiew,ą nauczycielom się spieszyło te pieniążki
        skonsumować. Jak zwykle jedni zasuwają dla idei, a nagrody dostają ci co zawsze.
    • Gość: nauczyciel Re: ŚWIĘTO NAUCZYCIELI !!! IP: *.udn.pl 15.10.04, 07:26
      Spytaj się kto wystawia wnioski i kto je akceptuje wtedy będziesz miał jaki
      taki ogląd. Zaczął "śpiewać" o 13:50, kto o zdrowych zmysłach będzie czekał 3
      godziny. Pieniadze są po to aby je wydawać!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka