Dodaj do ulubionych

Teledziennik

12.10.04, 11:13
Obserwuj wątek
    • jdk Re: Teledziennik 12.10.04, 11:53
      i co z tym dziennikiem?

:)
      • Gość: MARCIN Re: Teledziennik IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.10.04, 13:18
        maja zlikwidowac
        • Gość: rozia niech likwiduja IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 12.10.04, 13:54
          • Gość: L.b2@ Re: niech likwiduja IP: *.internet.radom.pl 12.10.04, 17:26
    • Gość: lolo Re: Teledziennik IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.10.04, 17:37
      pewnie niech zlikwiduja
      zostanie jedyne sluszne medium -GW
      hihi
      • Gość: obserwator Re: Teledziennik musi być!!! IP: *.udn.pl 12.10.04, 18:27
        Musi on być gdyż można sie dowiedzieć co sie u nas dzieje w mieście i okolicach
        Radomia.
        • Gość: tradycjonalista Re: Teledziennik musi być!!! IP: *.udn.pl 12.10.04, 19:31
          opieram obserwatora w całosci
        • darek1231 Re: Teledziennik musi być!!! 12.10.04, 22:26
          ta mozna, z kilkudniowym opoznieniem,kiedy wszyscy juz dawna wiedza,dla mnie
          telewizja dami i ich ramowka to obraz nedzy i rozpaczy, wstyd dla radomia!
          • Gość: radomianin Re: Teledziennik musi być!!! Oczywista sprawa! IP: *.udn.pl 13.10.04, 00:34
            jak Cis ie nie podoba to nie ogladaj a teledziennik musi zostać!!!
            • darek1231 Re: Teledziennik musi być!!! Oczywista sprawa! 13.10.04, 10:54
              ogladam ale jest zalosny merytorycznie i technicznie,nie uwazasz?
              • Gość: radomianin Re: Teledziennik musi być!!! Oczywista sprawa! IP: *.udn.pl 13.10.04, 12:23
                Darek ale jak się nie ma co się lubi to sie lubi co sie ma.Najlepsza by była
                dla TV Dami konkutrencja.Lecz tej nie widać więc jestem za pozostawieniem
                teledziennika bo ostatnie wiadomości lokalne nam zginą.
              • Gość: radomianin Re: Teledziennik musi być!!! Oczywista sprawa! IP: *.udn.pl 13.10.04, 12:29
                Tylko ludzie jak anm zabiorą lokalne wiadomości to w ogóle nic już nikt nie
                będzie wiedział.Konkurencja by sie TV Dami przydała.To jak prezenterzy
                wygladaja jaka jest jakość wiadomosci dla mnie malo wazna dla mnie
                najwazniejsze jest ze o 17:25 moge obejzec wiadomosciz miasta.Moge obejzec
                mecze z odtworzenia i inne ciekawe rzeczy.Najlepiej wszystko w Radomiu zaorac
                co nie których zdaniem.Absurd tylko narzekac nie którzy potrafią i krytykować
                nic samemu nie robic.
          • Gość: kolega PAŹDZIEŻ NAD PAŹDZIEŻE-wielka kupa pseudotelewizji IP: *.man.polbox.pl 22.10.04, 10:21
            Kto za to płaci? za co biorą pieniądze reporterzy, operatorzy,montażysci? tego
            sie nie da ogladac!!!! razem z echem dnia i innymi radomskimi "mediami"
            powninni sie powaznie zastanowic czy dziennikarstwo to zajecie wlasnie dla
            nich.
    • Gość: wierny ogladacz Re: Teledziennik IP: *.udn.pl 12.10.04, 20:28
      Teledziennik byc musi!!!
      solidna marka
      • Gość: anonim Re: Teledziennik IP: *.udn.pl 13.10.04, 09:50
        niestety nie tylko Teledziennik zniknie ale i caly Program Lokalny
        • isoxazolidine Re: Teledziennik 13.10.04, 11:09
          a skad te rewelacje?
          jakies konkrety??
        • Gość: Autor Re: Teledziennik IP: *.radom.net / 213.199.199.* 13.10.04, 11:23
          Mój Boże... To co zrobi SUPER GWIAZDOR Robert Utkowski???
          Z jego facjaty podczas prowadzenia Teledziennika wnioskuję,
          że przeżywa za każdym razem ogromną rozkosz...
          • Gość: OBIEKTYW "PREZENTERZY"TELEDZIENNIKA IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.10.04, 11:47
            SA W OGOLE "NAJLEPSI"...KTO ICH DOBIERA? PRZECIEZ WSTYD ZEBY SIE POKAZYWALI NA
            WIZJI,NIE RZUCE NAZWISKAMI BO NIE MAM SENSU,NIKT MI NIE WMOWI ZE JEST
            INACZEJ.<ALE JAKS IE MA SZEROKIE PLECKI TO NAWET Z WYGLADAM ZOMBIE MOZNA
            BYC "PREZENTEREM W RADOMIU">SZKODA,JAK ZWYKLE RADOMSKIE KUMOTERSTWO.
            ZERO PREZENCJI,KLASY I PROFESJONALIZMU,JAK KTOS WCZESNIEJ WSPOMNIAL CALE DAMI
            TO ZENADA MERYTORYCZNA I TECHNICZNA, WSTYD
            • Gość: pazurek Re: "PREZENTERZY"TELEDZIENNIKA IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.10.04, 17:31
              Maestro masz cos do techniki w Dami? Czy masz moze jakies zarzuty?
              prosze pisz.
              • Gość: OBIEKTYW SLEPY CZY IDOTA? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.10.04, 20:21
                JESLI NIE JESTES NIEWIDOMY/A TO WLACZ SOBIE TE TELEDZIENNIK
                • Gość: do obiektywa OBIEKTYW BŁAZEN IP: *.udn.pl 13.10.04, 21:55
                  TO nie właczaj łajzo i bedzie ci lepiej osle
                  • Gość: OBIEKTYW dno IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.10.04, 23:52
                    lajzo?lajza to cie chyba splodzila skoro zamiast merytoryki stosujesz
                    ublizanie-ignor
                    • Gość: do obiektywa obiektyw BŁAZEN i PEDAŁ IP: *.udn.pl 14.10.04, 11:24
                      Albo do tego z kielc frajerzysko
            • Gość: Azz Re: "PREZENTERZY"TELEDZIENNIKA IP: *.internet.radom.pl 19.10.04, 08:15
              Obiektyw, jak jesteś taki specjalista od spraw merytorycznych i wiesz jak ma
              wygladac telewizja to proponuje zrób konkurencyjny program - damiki z pewnoscią
              wyemitują, bo mają luki w ramówce- wówczas i Ty możesz zostać prezenterem, bo
              chyba o to chodzi. Tylko uważaj bo Soczewa Twojego "Obiektywu " zaparowała
              zazdrością i nienawiścią do wszystkiego co radomskie i bez Twojego udziału.Masz
              złą przysłonę i ostrość, gdyż widzisz tylko swoje warcholskie, zakompleksione
              plecy niedorobionego dziennikarzyny. Pozdrawiam wszystkich -tych "za" i
              tych "przeciw" , a program lokalny z "Teledziennikiem" powinien być, bo są to
              jedyne niezależne radomskie informacje. Mając w perspektywie likwidację "Słowa
              Ludu", to zostanie tylko "Gazeta" i "Echo" czyli NIC radomskiego.
    • dario24 Re: Teledziennik 13.10.04, 12:57
      Słyszałem tylko że wszystko zależy od właściciela DAMI czy teledziennik
      pozostanie !!!!. Weszła konkrencja z Gdynii nie jaka VECTRA no i szykują się
      zmiany !!!.
      • Gość: lolo Re: Teledziennik IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.10.04, 17:17
        Zapominacie ze to jest lokalna telewizja która utrzymuje sie
        z kasy za reklame a nie TVN ogolnopolski. Czy ktos z Was widzial
        inne programy w innych miastach? Nie slyszalem zeby drzwi do Dami
        byly zamkniete przed kims kto chce cos zrobic , pokazac sie. Taka kase jaka
        chlopaki maja na caly miesiac w TVN
        mozna by zrobic program 2 minutowy. Najprosciej jest opluc, bo kazdy
        jest anonimowy. W skarzysku maja taka sama kase a program jest na smietnik
        Typowo radomskie, opluc na forum....
        • Gość: radomianin Re: Teledziennik lolo brawo!!! IP: *.udn.pl 13.10.04, 17:39
          Własnie krytykowac opluwac nic nie robic.Dami lokalne wiadomosci są jakie są
          wazne ze informuja co sie dzieje w Radomiu.Własnie ci ludzie nie maja wcale
          kokosów.Tzn chodzi mi o zarobki.TELEDZIENNIK MUSI BYĆ BO WSZYSTKO U ANS ZACZNIE
          GINĄĆ CO TYPOWO RADOMSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!1111
          • Gość: widz Re: Teledziennik musi zostać na antenie TV Dami. IP: *.udn.pl 13.10.04, 18:46
            BEZWZBLĘDNIE TAK MUSI BYĆ
            • Gość: telewidz Re: Teledziennik musi zostać na antenie TV Dami. IP: *.udn.pl 13.10.04, 18:49
              Jestem za i nawet nie przeciw!!!
              • Gość: Cyklop Re: Teledziennik musi zostać na antenie TV Dami. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.10.04, 18:58
                Ćmoki zostwcie w spokoju Radom i jego dziennik.
                Jak wam się nie podoba to przełączcie na inny kanał.
                Jest przecież demokracja!!!!!!!!!!
              • Gość: RADONA Re: Teledziennik musi zostać na antenie TV Dami. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.10.04, 19:02
                NIE MAMY REGINALNEGO OŚRODKA TVP, ALE MAMY CHOCIAŻ DAMI (VECTRĘ) I TYLKO DZIĘKI
                NIM MOŻEMY MIEĆ DODATKOWE ŹRÓDŁO INFORMACJI. PRZECIEŻ REGIONALNA 3 PRAKTYCZNIE
                POMIJA RADOM I REGION. TELEDZIENNIK MUSI BYĆ MOŻE TO BRZMI ŚMIESZNIE, ALE
                JAKOBY PEŁNI W TYM MIEŚCIE MISJĘ - DOSTARCZA JAKO JEDYNY INFORMACJĘ POPRZEZ
                TELEWIZJĘ SKANDALEM BYŁOBY ZLIKWIDOWANIE TEGO NA RZECZ LECĄCYCH STALE Z MUZYKĄ
                W TLE REKLAM.
                • Gość: władca Re: Teledziennik musi zostać na antenie TV Dami!!! IP: *.udn.pl 13.10.04, 20:11
                  No właśnie pokazują to co typowo radomskie.Czyli:muzyke,sport,teatr,kino i inne
                  wydarzenia z naszego miasta.Komu sie nie podoba niech nie włącza tego
                  kanału.DOKLADNIE regionalna 3 nic o naszym mieście nie pokazuje Dami jako
                  jedyna TV to pokazuje w takiej ilości.
        • Gość: Kylo Re: Teledziennik IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.10.04, 19:18
          Lolo ma rację. Mam rodzinę w Skarżysku, opowiadają, że od ich lokalnych
          wiadomosci lepsza jest nawet teleizja przemysłowa w wytwórni desek klozetowych.
          Nie moga pojąć dlaczego w Radomiu TV lokalna może nadawać na innym poziomie, bo
          to przecież ta sama fabryka DAMI. Ja ich poziomu nie oceniam, mam w pakiecie
          dużo innych które lubię i oglądam. Przyznam tylko, że jako jedyni spośród
          radomskich mediów promują rodzime kapele. Za to plus, a o minusach... pooglądam
          i dowalę.
          • Gość: Tworca programu Re: Teledziennik IP: *.udn.pl 13.10.04, 20:20
            Z zaciekawieniem czytam forum Gazety i przyjemnoscia sledze
            watek "Teledziennik".
            Ciesza Nas pozytywne wypowiedzi i daja do myslenia negatywne. Prosze jednak
            pamietac (pisal juz o tym LOLO)jestesmy lokalna Telewizja. Jestesmy dla Was
            i mowimy o Was. Aktualnie trwają rozmowy z operatorem (TV Vectra)- nowy
            wlasciciel sieci w Radomiu, na temat dalszego finansowania programu lokalnego.
            Aktualnie program lokalny utrzymuje sie w wiekszosci z wlasnych zarobionych
            (kwota dofinansowania jest raczej nie duza) pieniedzy. Staramy sie, na ile
            pozwalają nam fundusze na wzbogacanie ramowki (Wzrock, magazym HIP HOP-owy,
            magazyn Sportowy, Magazyn Profilaktyki Uzależnień).Mamy nadzieje że kolejne
            miesiace pozwolą nam na zwiekszenie oferty programowej. Tak jak juz wspomnailem
            jestesmy tylko lokalna Telewizja. Nasza ekipa sklada się z 9 osób. Tylko
            i wylacznie dzieki ich zaangazowaniu i umiejetnosciom (m.in. absolwenci szkoły
            Filmowej) powstaja nasze programy. Nasza baza techniczna jest jedna z
            najnowoczesniejszych w Polsce (TV lokalne).
            Zapraszamy osoby chetne do wspolpracy (pomysly, umiejetnosci).
            Mam nadzieje ze dzieki Wam bedziemy lepsi.
            z glębokimi wyrazami szacunku - Pazurek
            pod adresem redakcja@dami.com.pl -oczekuje na dobre pomysly
            • Gość: fakt osiagniecie! AZ 9 OSOBOWA.EKIPA?-hahahhaha IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.10.04, 20:27
              "Nasza baza techniczna jest jedna z
              najnowoczesniejszych w Polsce" hhehe a to ciekawe,szczegolnie to mozna
              zaobserwowac ogladajac "ramowke"

wiecie w czym problem?

ze radom nigdy nie aspirowal i nie aspiruje do lepszych i wyzej tylko zawsze
              sie tlumaczy ze nie jest ostatni.ot cala mentalnosc radomska...
              • Gość: anonim Re: AZ 9 OSOBOWA.EKIPA?-hahahhaha IP: *.udn.pl 13.10.04, 20:38
                Gość portalu: fakt osiagniecie! napisał(a):

> "Nasza baza techniczna jest jedna z
                > najnowoczesniejszych w Polsce" hhehe a to ciekawe,szczegolnie to mozna
                > zaobserwowac ogladajac "ramowke"

A co ma baza techniczna z wspolnego "ramówką"

> ze radom nigdy nie aspirowal i nie aspiruje do lepszych i wyzej tylko zawsze
                > sie tlumaczy ze nie jest ostatni.ot cala mentalnosc radomska...

Na to trzeba miec pieniadze a te skad "wytrzasnac" ?
                Rynek reklamowy w Radomiu TOTALNIE "lezy"
                • Gość: fakt osiagniecie! ma i to duzo IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.10.04, 20:53
                  RYNKU TAKIEGO TU PO PROSTU NIE MA...A SZKODA

A POZA TYM WIECZNIE SLYCHAC ZE NA NIC NIGDY NIE MA PIENIEDZY.I NIGDY TU NIE
                  BEDZIE.

BO NIE MA GOSPODARZA MIASTA Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA TYLKO JEST RADOMSKIE
                  BEZKROLEWIE I CHAOS.

ZA TO ZAWSZE JEST KASA NA SAMOCHODZIKI DLA PREZESIKOW ITD,ECT.
                  • Gość: złyJAKteledzNieBed Teledziennik w TV Dami musi zostać!!! IP: *.udn.pl 13.10.04, 22:01
                    bo już zadnych wiadomosci lokalnych nie bedzie z Radomia i okolic kurwa mać
                    • Gość: KTOS Re: Teledziennik w TV Dami musi zostać!!! IP: *.udn.pl 13.10.04, 22:03
                      A JA TEZ BEDE ZŁY I TO BARDZO MIASTO CHCE KUPIC ZA 120TYS JAKIES DO LICZENIA
                      TO CO ONI DO 28 NIE UMIEJA LICZYC A TU BRAKUJE ZEBY WIADOMOSCI JAK JUZ WYZEJ
                      DODANO JEDYN\YCH W RADOMIU
                      • Gość: teledziennik Re: Teledziennik w TV Dami musi zostać!!! IP: *.udn.pl 13.10.04, 23:32
                        Nie moze byc inaczej teledziennik jest potrzebny jak nie wiem co
                        • over Re: Teledziennik w TV Dami musi zostać!!! 14.10.04, 06:37
                          Nie wyobrażam sobie żeby z anteny zniknął teledziennik z prostej przyczyny jest
                          jedyny lokalny program telewizyjny w 100% radomski.
                          Ludzie którzy tworzą program to pasjonaci , którzy od lat starają się zeby
                          mieszkańcy mieli swoje telewizyjne okienko gdzie można mówić o naszych
                          problemach.
                          Większość telewizji kablowych w Polsce nie wysila się jeśli chodzi o programy
                          lokalne. Ich programy lokalne w znacznym stopniu odbiegaja poziomem od
                          radomskiego.
                          Oczywiście na tym forum jest wielu " specjalistów" w dziedzinie krytyki
                          wszystkich i wszystkiego.
                          Trzymam kciuki za zespół tv Dami i życzę wszystkiego najlepszego.
                          over
        • Gość: radomianka Re: Teledziennik IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.11.04, 13:56
          Tak pewnie że najlepiej jest krytykować, ale trzeba przyznać że Teledziennik
          się nie rozwija. Prozadzący są średni,można to wybaczyć jak coś się dopiero
          zaczyna ale nie gdy trwa już kilka dobrych lat.
          Mnie osobiścia najbardziej irytuje pan prowadzący Teledziennik (chce pokazać
          jakąś manierę , może potpatrzoną u kolegów prowadzących z ogólnopolskich
          stacji , ale jakoś mu to nie wychodzi , gdyż zapętla się w tym co chce
          przekazać) Bardzo mnie to męczy.
          Ja sie nia pracy dziennikarskiej nie znam , nie umiem tego robić, ale jako
          przecietny widz mogę poznać czy coś jest dobre a co średnie.
          Mimo wszystko jestem za Teledziennikiem , ponieważ za jego pośrednictwem wiemy
          co sie dzieje.
          Jednak jak stwierdziłam na początku, program ten sie nie rozwija, wręcz
          uwstecznia.
    • Gość: Zoja Re: Teledziennik IP: *.radom.pilicka.pl 14.10.04, 09:32
      Popieram , tez trzymam kciuki. Znam ludzi, ktorzy nie maja dosc pieniedzy i
      rezygnuja z kupowania gazet a telewizja lokalna jest dla nich jedynym zrodlem
      informacji o tym co sie w Radomiu dzieje. Moze rzeczywiscie nie jest
      najwyzszych lotow, tak programowo jak i technicznie, ale likwidowac? Raczej
      podpowiadac co moga zrobic lepiej. Przede wszystkim moga byc pierwsi z kazda
      informacja przed gazetami.To ich as w rekawie. Niestety, zdarza sie czesto tak,
      ze o 17,20 w teledzienniku wysluchuje informacji juz przeczytanych w porannej
      prasie.
      • Gość: andrzej Re: Teledziennik IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.10.04, 10:11
        Teledziennik musi być i koniec, to tak jakby skasowali teleekspress.
    • darek1231 Re: Teledziennik 14.10.04, 11:00
      mam pytanko do redakcji tele. na jakim sprzecie pracujecie,bo napisales, ze
      macie jedno z najnowoczesniejszych studii sposrod telewizji lokalnych
      a ja ogladajac tel. dami mam wrazenie, ze wy lecicie z svhs-u bo bety raczej ta
      jakosc mi nie przypomina.
      • Gość: pazurek Re: Teledziennik IP: *.10.udn.pl 14.10.04, 11:20
        Witam.
        Odpowiadam na pytanie odnośnie sprzętu na jakim pracujemy.
        Aktualnie pracujemy w systemie Beta-Cam ( sprzet klasy UVW)
        Posiadamy oświetlenie Duolite, Sachtler. itp. Posiadamy dwa zestawy
        nieliniowe (Videotoaster_firmy NEW TEK), ( Matrox RT2000), dwa zestawy
        liniowe oparte na sprzęcie SONY i Panasonic. Prawdopodobnie jako jedni z
        pierwszych w Polsce (w grupie kanałów kablowych) zaczęliśmy korzystać z zestawu
        zautomatyzowanej emisji w systemie mpeg (praca bezobslugowa z mozliwoscia
        zaprogramowania emisji z dowalnym czasem wyprzedzenia). To po krótce.
        Szczególów nie opisuje bo dlugo by na ten temat
        pisac. Rozpatrujemy mozliwość zakupu sprzętu pracujacego
        w formacie HDTV - ale to przyszłość.
        Z wyrazami szacunku.
        Piotr Mazur
        dyr. ds. techniki Programu Lokalnego
        • darek1231 Re: Teledziennik 14.10.04, 23:39
          jestem bylym radomianinem,jestem wlascicielem studia montazowego,bez
          nazwy,robie materialy dla tvp 2, tvp 4 , polsatu, dokladniej dla regionalnej i
          to co kolega przedstawil nie robin na mnie najmniejszego wrazenia,bo jak na tv
          sponsorowana przez polsat to jest nedza,panie prezesie niech pan wreszcie
          upomni sie o swoje od polsatu-troche kreatywnosci,bo jak sie zdenerwuje to
          kupie sobie od polsatu ta telewizje i zrobie czystke etniczna!
          a tak na marginesie to pracuje od was paru dobrych chlo[pakow u mnie miedzy
          innymi pan bilew...pan wojcie....
          • Gość: dekster Re: Teledziennik IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.10.04, 09:24
            Chlopie to jest lokalna TV.Fajnie ze masz lepszy sprzet. Troche skromnosci.
          • Gość: kusibaba Re: Teledziennik IP: *.10.udn.pl 16.10.04, 10:08
            hehehe, Dami sponsorowana przez Polsat. Dobre sobie, słyszałem nawet, że
            dostają kasę od samego Bin Ladena panie darek1231. A kup pan ten kanał i zrób z
            tego Fox News. Będziemy wdzięczni.
      • Gość: wesolutki Re: Teledziennik musi być i już! IP: *.udn.pl 14.10.04, 11:22
        Co tu gada musi zostac i juz niech 120tys zamiast na liczydła dadza TV Dami
    • Gość: ex-radomianin Jak powstał Teledziennik IP: *.info-test.pl 14.10.04, 14:16
      TD powstał wyłącznie dzięki inicjatywie dziennikarzy śp. "Dziennika
      Radomskiego". Była to jedyna naprawdę lokalna gazeta i w tym systemie
      gospodarczym paść musiała. Kablówka szybko zapomniała, kto jest właścicielem
      praw praw do tego magazynu i szybko też wykasowała ludzi, którzy go wymyślili.
      Nie ma już "Dziennika Radomskiego", natomiast Teledziennik został i pracownicy
      kablówki uważają go za swoje dzieło, podczas gdy większość z nich ssała mleko
      mamusi, gdy powstawał. Tworzenie tego programu to była heroiczna praca, bo
      brakowało sprzętu i pieniędzy. Dziś brakuje po prostu profesjonalistów. Może
      więc i dobrze, że dadzą sobie spokój, skoro nie potrafią tego robić.
      • Gość: Kylo Re: Jak powstał Teledziennik IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.10.04, 15:31
        Powiedziałbym - Bogu Dzięki, że PRL-owska gwardia emerytów opuściła pokład
        programu lokalnego, bo uprawiana w tamtym czasie PSEUDODZIENNIKARKA była godna
        pożałowania. Żadna szkoła dziennikarska, nawet ta za Gomułki nie spotkała się
        takimi formami kunsztu jakie uprawiali, znani chyba wszystkim mieszkańcom
        radomia - samozwańczy dziennikarze.
        • Gość: widz TELEDZIENNIK W TV DAMI MUSI ZOSTAĆ!!! IP: *.udn.pl 14.10.04, 16:52
          MĘDZRZYCKI ALBO SZPRENDAŁOWICZ SIE ODEZWAŁ HAHAHA
        • Gość: BoB Re: Jak powstał Teledziennik IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.10.04, 17:37
          ...czyżby chodziło ci o Dziewięckiego i Walusiową ??
      • darek1231 Re: Jak powstał Teledziennik 15.10.04, 00:20
        masz racje! wachowski ije mi teraz z reki
        pozdrawiam
    • Gość: BoB Re: Teledziennik IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.10.04, 17:36
      Teledziennik byłby o niebo lepszy gdyby wszystkie wydania były nadawane "na
      żywo". W tej chwili nagrywany jest program około 15:30 więc to co się później
      wydarzy nie pojawi się o 20:00 czy o 23:00.
      BoB
      • Gość: zorientowany Re: Teledziennik IP: *.udn.pl 14.10.04, 19:03
        Teledziennik powstaje codziennie do okolo godz. 17.15-17.20. Wiem bo go sam
        realizuje.Zdarzają sie przypadki ze pierwsza czesc jest emitowana a kolejna
        dopiero powstaje. Czasami wchodza rzeczy z ostatniej chwili np. z godz. 16.45
        lub inne . Czasami robimy drugie wydanie na 20.00 a jesli zajdzie potrzeba i na
        23.00. Do niedawna robilismy porannne wydania w godzinach 11-16 (z
        aktualizacją co godzina) ale ze wgledu na male zainteresowanie reklamodawcow
        zrezygnowalismy z niego.Pozdarwiam zorientowany

• Gość: BoB Re: Teledziennik IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.10.04, 19:28
          ciekawe, ciekawe. Jak sobie czasem oglądam o różnych porach to widzę dokładnie
          to samo. To po pierwsze, a po drugie miałem okazję rozmawiać z R.Dziewięckim
          właśnie wtedy, gdy był na ekranie telewizora moich teściów.

...a swoją drogą, które wydanie jest w internecie?

Coś mi tu nie pasuje

no chyba, że zmienił się sposób realizacji programu po odejściu Rafała i
          Walusiowej? No jeśli tak to sorki

Na koniec prośba (szczególnie do R. Utkowskiego i D. Osieja): proszę Was jak
          słowo honoru mówcie płynnie, nie róbcie takich dziwnych przerw podczas
          przedstawiania treści, np. "...na spotkanie przyszedł tylko pan Kowalski, wydaje
          mi się, że to
          trochę......................................................niestosowne" (text
          przykładowy).
          zorientowany zwróć im na to uwagę (jeśli realizujesz ten program). Proszę.

Pozdrawiam
          BoB
          • Gość: zorientowany Re: Teledziennik IP: *.udn.pl 14.10.04, 19:50
            Dziekuje za Uwagi, nie omieszkam im przekazac. Z pewnościa, czesto widzisz to samo
            o 20 i 23. Jesli nic
            ciekawego sie nie dzieje powstaje jedno wydanie. Teledziennik powstaje
            w ostatniej chwili. Zdarzaja sie dni typu Niedziela lub Sobota ze
            osoba prowadzaca moze wczesniej wyjsc. W internecie jest wydanie z godziny
            17.20. Od odejscia R.D.i E.W troszke sie zmienilo.
            • Gość: BoB Re: Teledziennik IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.10.04, 19:59
              Dzięki za info. Widać miałem baaardzo nieaktualne dane.

Pozdrowienia dla Kasi Piechoty, Roberta Utkowskiego, Piotra Mazura i reszty
              ekipy (której osobiście nie miałem okazji poznać).

Trzymajcie się i nie dajcie się znieść z anteny (oops kabla).

Pozdrawiam
              BoB
              • Gość: ojka Re: Teledziennik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 23:56
                niestety... teledziennik nie jest najlepszym programem informacyjnym. Nie mam
                tu na myśli poziomu merytorycznego (bo R.Utkowski jako magister filologii
                polskiej jest O.K. :) chodzi mi bardziej o poziom techniczny.
                Oglądajac teledziennik odnosi sie wrażenie pewnej sztuczności: "surowe" studio,
                jego kolor, oświetlenie itp.
                Ale rozumiem, że niestety Radom nie ma tyle funduszy co TVN :) i pan Walter...
                dlatego trzymam kciuki za radomskie informacje, wierząc że bedą coraz lepsze.

P.S. Dla nieusatysfakcjonowanych (co za długi wyraz :))
                skoro macie Dami to znaczy że macie kablówkę... Jeśli macie tez pilota do
                swojego telewizora, to po prostu wystarczy nacisnąć guziczek i juz wasz wzrok
                zatrzymuje się na np. Polsacie2 i wspaniałych przebojach disci polo:))))))))

Pozdrawiam- ojka

• Gość: ojka Re: Teledziennik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 23:58
                  miało być disco polo :)na samym końcu:))
                  • Gość: KOTECZEK I PIESEK Re: Teledziennik MUSI BYC I JUZ. IP: *.udn.pl 15.10.04, 00:21
                    A JA LUBIE I DISCO POLO I TELEDZIENNIK WSZYSTKO JEST DLA LUDZI
                    • Gość: lnvtf Re: Teledziennik MUSI BYC I JUZ. IP: *.udn.pl 16.10.04, 01:38
                      bezwzglednie musi zostac
                      • Gość: Pornos Re: Teledziennik MUSI BYC I JUZ. IP: *.udn.pl 16.10.04, 22:06
                        Tylko po 23:00 niech erotyki będą!!!
                        • Gość: YRDVTFG Re: Teledziennik MUSI BYC I JUZ. IP: *.udn.pl 17.10.04, 00:40
                          NO FAJOWO BY BYLO
            • Gość: RD i EW Re: Teledziennik IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.10.04, 08:29
              Naprawdę się zmieniło ?? Na lepsze, czy gorsze ?? :)
    • Gość: radomianin Re: Teledziennik zostaje hura IP: *.udn.pl 18.10.04, 10:53
      widze ze nie likwidują teledziennika to swietna wiadomosc
      • Gość: ikola Re: Teledziennik zostaje hura IP: *.udn.pl 18.10.04, 15:52
        to swietna wiadomosc
        • Gość: biedronka Re: Teledziennik zostaje hura IP: *.10.udn.pl 18.10.04, 20:21
          A co myślicie na temat nowej reklamy w TV Dami - tej ze zwisającym facetem?
          • Gość: radomianin Re: Teledziennik zostaje hura IP: *.udn.pl 18.10.04, 21:08
            Ja mam mieszane uczucia co do tej reklamy:( ale teledziennik swietnie ze dalej
            bedzie na naszych ekranach
          • Gość: Kubus Re: Teledziennik zostaje hura IP: *.udn.pl 18.10.04, 21:41
            Strasznie niesmaczna ta reklama...Ale wydaje mi sie ze to nie ludzie z Radomia
            ja wymyslili tylkoz gory - z Vectry
            • Gość: zniesmaczony DO Dami IP: 80.249.4.* 19.10.04, 08:30
              dla mnie żenujący i skandaliczny jest puszczany w Dami teledysk jakiejs miernej
              grupy Devekt, gdzie kilku uczniow gimnazjow wykrzkuje cos na temat koniecznosci
              picia kielonka a ilustracja do tego sa glupie wyscigi samochodowe - pokazne
              jest jak na bodajze ul. warszawskiej dwoch gnoi w furach swoich tatusiow
              najprawdopodobniej, rozpedza sie do 160 km/h (widac licznik). jak mozna
              promowac takich glupich malolatow i ich jeszcze glupsze i niebezpieczne
              zabawy!!!!
    • Gość: dobrze pinformowan TELEDZIENNIKA NIE BĘDZIE!!! IP: *.internet.radom.pl 22.10.04, 10:07
      UWAGA!!!UWAGA!!!UWAGA!!!MAM DLA WAS EXTRA WIADOMOŚĆ!!! DNI TELEDZIENNIKA I
      CAŁEGO PROGRAMU LOKALNEGO TVK DAMI SĄ JUŻ POLICZONE!!!ZA KILKA MIESIĘCY,
      CIESZYĆ SIĘ BĘDĄ I SPAĆ SPOKOJNIE, CI KTÓRZY NIE CIERPIĄ LOKALNEJ TELEWIZJI!!!
      BĘDĄ USATYSFAKCJONOWANI, ŻE KOLEJNE RADOMSKIE MEDIUM PRZESTAŁO ISTNIEĆ. NIE MA
      JUŻ RADIA RADOM, NORMALNEGO REKORDU, RADIA AVE, LOKALNYCH GAZET!!!NIE BEDZIE
      SŁOWA LUDU I TELEDZIENNIKA RAZEM Z PROGRAMEM LOKALNYM!!!RACJĘ MAJĄ CI KTÓRZY
      MÓWIA, ŻE RADOM TO NAJWIĘKSZA PODWARSZAWSKA WIEŚ!!!ZAORAĆ I TYLKO KROWY PAŚĆ!!!
      • Gość: ... racja IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.11.04, 21:59
        ZAORAC TEN GRAJDOL,TYLKO WSTYD PRZYNOSI,WSZYSTKO TU COORVA P A D A!!ALBO
        LIKWIDUJA:|
    • Gość: rambo Re: Teledziennik IP: 193.111.144.* 15.11.04, 20:23
      teledziennik jest ok, lewica narzeka na prawice prawica na lewice wiec wszystko
      is wporzo;)
      • Gość: leviatan kicha ?? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.11.04, 20:45
        jaka kicha ?? a gdzie się obejrzy cos co się dziejw w Radomiu .. w "faktach" ??
        etc. druga sprawą jest że w Radomiu nic się nie dzieje!!! to nie jest
        niewiadomo jaka telewizja ale wywiązuje się jako tako ... wiesz co i jak i
        gdzie w Radomiu i przy okazaji można zobaczyć jakichs znajomych , o których się
        juz zapomniało, ze żyją. Tak samo wzrock - ostatnio o IRA, stare materiały,
        wywiad i dzięki takim programom mozna dowiedzieć się coś konkretnego na tematy
        dot. Radomia i jego ludzi. dla mnie ok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka