Dodaj do ulubionych

w PSP 32 ambasador

IP: *.udn.pl 26.10.04, 19:53
W szkole nr 32 gościł ambasador Niemiec. Zobaczyłem to w „Dami” i usłyszałem,
że "ze znajomością niemieckiego u uczniów nie jest źle, co pokazał program
przygotowany na cześć gościa...".
Ciekawe, bo W TEJ SZKOLE UCZNIOWIE NIE UCZĄ SIĘ NIEMIECKIEGO, a śpiewające
przed ambasadorem dzieci pokazane w telewizji - wśród których syn pana
dyrektora - nie są uczniami tej szkoły.
No, ale ambasador Niemiec był, niemieckie książki do nieczynnej biblioteki
dał, Radom to zobaczył... i wszystko cacy.
Pan dyrektor się cieszy, bo myśli, że ze wszystkich (a wśród gości telewizja
pokazała też panią prezydent, dyrektora wydziału edukacji itd.) zrobił
głupków, przywożąc uczniów z innej szkoły.

Ciekawe, czy trawę przed budynkiem z tej okazji też kazał pomalować?
Obserwuj wątek
    • Gość: Hans Re: w PSP 32 ambasador IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 20:02
      Dojczland, Dojczland iber aless...
      • Gość: bob Re: w PSP 32 ambasador IP: *.udn.pl 26.10.04, 20:35
        A obiad zjadł nie w szkolnej stołowce, tylko w restauracji Colosseum. Kto
        fundował? Komitet Rodzicielski?
        • Gość: amiga Re: w PSP 32 ambasador IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 26.10.04, 21:00
          gdzie jest to colloseum?
          • Gość: ambasador Danii Re: w PSP 32 ambasador IP: *.udn.pl 27.10.04, 10:00
            colloseum - na poniatowskiego obok naszej szkapy
            [to na to sie wydaje pieniadze?]
    • czarnulka2 Re: w PSP 32 ambasador 27.10.04, 17:12
      Joóziek czego Ty tak trujesz,nie lubisz niemiaszków? naucz się baranie
      normalnie gadać,tyle dotałeś ładnych książęk ucz się,wstydź się wypominąć
      chłopu ten marny posilek za 2000zł,wstydu nie masz.
      • Gość: Pan Józek Re: w PSP 32 ambasador IP: *.udn.pl 27.10.04, 21:41
        czarnulka - ty jednak jesteś blondynka!
        naucz się czytać ze zrozumieniem zamiast z ambasadorami chadzać na obiadki.
        jeden plus z twojego bełkotu że podałaś nam cennik
        • czarnulka2 Re: w PSP 32 ambasador 27.10.04, 23:45
          Józek - ty jednak jesteś józia jestem tego pewna, naucz się czegoś a najlepiej
          niemieckiego to zabiorę cie kiedyś na podwieczorek bo na obiadek z
          ambasadorem to ty nie pasujesz, no gdziesz tam.Co ty jeszcze wymyślisz?
          Niemieckiego nie umiesz,to nie twój poziom a tak wogóle o czym z toba można
          pogadać?o niczym.
          • smuteczek2 Re: w PSP 32 ambasador 28.10.04, 14:50
            Czarnulka jak długo myślałaś żeby uzewnętrznić się na tym forum?I czy ktoś Ci
            pomagał?Bo jeśli Twoje wypowiedzi są tylko pracą samodzielną...to radzę Ci,
            zastanawiaj się dłużej...najlepiej czytaj poprzednie posty w miarę
            uważnie...przeliteruj sobie każdy wyraz...może coś zrozumiesz...Jeśli ktoś Ci
            pomagał...to zmień doradcę.

nie pozdrawiam
            EOT z mojej strony.
    • Gość: uczeń Re: w PSP 32 ambasador IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.10.04, 06:22
      Tu nie chodzi o niemiaszków a uderzenie w Sławka Adamca.Część pseudonauczycieli
      z aparatu władzy należących do ZNP próbują wszelkimi bandyckimi metodami co
      chwilę rzucać cień podejrzeń i oskarżeń, które później po przeprowadzonej
      kontroli nie potwierdzają się.Ten typ tak ma!!!
      • smuteczek2 Re: w PSP 32 ambasador 28.10.04, 15:03

Hyh...ten tekst ląduje w 'fortunkach'. Mistrzostwo świata Panie A. :D

Ja chcę jeszcze raz!:D
      • czarnulka2 Re: w PSP 32 ambasador 28.10.04, 15:39
        o czym tu myśleć? o twojej chorej wyobraźni? o prezentowanej głupocie? Tak
        długo zastanawiałam się czy wypada prowadzić dyskusję z rynsztokiem.Co chcesz
        osiągnąć tymi chorymi tekstami?Jeszcze nie dotarło do ciebie że jesteś ogólym
        pośmiewiskiem?nawet dzieci o tym mówią.Dla twojego dobra- zgłoś się sie do
        lekarza. Pozdrawiam......bo zdrowia nie zawiele.
        • Gość: antygrass Re: w PSP 32 ambasador IP: *.udn.pl 28.10.04, 22:50
          czarnulka - co ty paliłaś że tak bredzisz? i skąd te nerwy - ujarałaś się na
          smutno, czy jak?
      • Gość: Przyjaciele RM Re: w PSP 32 ambasador IP: *.radom.net 29.10.04, 14:54
        Biedny S*awek Adamiec! Pomozmy uciemiezonym! Postuluje, aby administrator forum.gazeta.pl zakazal wypowiadania sie na temat Biednego S*awka Adamca,a dostawcy internetu powinni odciac dostep tym cholernym pseudonauczycielom!W koncu Biedny S*awek Adamiec to dobry chlopak jest. Wbrew pozorom nie jest tak latwo zorganizowac tak zaangazowane przedsiewziecie,jakie opisal 'Pan J*zek'.Biedny S*awek Adamiec sie stara...i co? Wylewa mu sie wiadro pomyj na glowe. Panie Biedny S*awku Adamcu jestesmy z Panem!

Klub Przyjaciol Jedynie Slusznego Radia Maryja i Blogoslawionego o.Rydzyka przy parafii MB w Potworowie.
    • Gość: niedoinformowany Re: w PSP 32 ambasador IP: *.udn.pl 28.10.04, 07:55
      a kto to jest Sławek Adsamiec? ten ambasador?
      • Gość: cockooland Re: w PSP 32 ambasador IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 13:05
        Pan Józek czuje bluesa. Szacuneczek!
        • Gość: Pozytywnie nastawi Re: w PSP 32 ambasador IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 29.10.04, 14:55
          Ambasador złożył kurtuazyjną wizytę prezydentowi Zdzisławowi Marcnkowskiemu.
          Prezydent rozmawiał z gościem na temat współpracy radomskich szkół z placówkami
          z Niemiec. Przedstawił również możliwości inwestowania w Radomiu - gmina ma
          przygotowane tereny dla chcących ulokować kapitał, działa strefa ekonomiczna.
          Ambasador zaproponował, by w Radomiu powołano konsula honorowego, aby ułatwić
          kontakty Radomia z Niemcami oraz ambasadą tego państwa.

Wcześniej ambasador odwiedził Publiczną Szkołę Podstawową nr 32 przy ul.
          Jarzyńskiego, która promuje kulturę i język niemiecki - część uczniów dodatkowo
          uczy się niemieckiego. Informacje na ten temat można znaleźć na stronie
          internetowej placówki www.psp32.neostrada.pl

Podczas wizyty w szkole gość przekazał wydawnictwa niemieckojęzyczne, które
          staną się zaczątkiem biblioteczki językowej.
          • Gość: Pozytywnie nastawi Re: w PSP 32 ambasador IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 29.10.04, 14:56
            26 października ambasador dr Reinhard Schweppe odwiedził Szkołę Podstawową Nr
            32 w Radomiu i przekazał bibliotece szkolniej książki i czasopisma, które będą
            pomocne w nauce języka niemieckiego. Książki ufundowało również wydawnictwo
            Bertelsmann.

Podczas wizyty Ambasador spotkał się z dyrektorem szkoły, Sławomirem Adamcem
            oraz z przestawicielami miasta: wiceprezydent panią Anną Szczepańską i Adamem
            Tomalą, dyrektorem wydziału edukacji i sportu Urzędu Miejskiego. Następnie
            rozmawiał w Magistracie z prezydentem miasta Radomia, Zdzisławem Marcinkowskim.

Ale najważniejsi byli uczniowie: mieli okazję do bezpośredniej rozmowy z panem
            Schweppe i wprost zasypali go pytaniami. Nie obyło się bez popisów
            artystycznych dzieci w języku niemieckim. Na zakończenie Ambasador poprosił o
            zaśpiewanie polskiej piosenki.
            • Gość: Jadowita mrowka Re: w PSP 32 ambasador IP: *.net 29.10.04, 15:10
              Metoda prob i bledow mozna ten paszkwil doprowadzic do perfekcji np. poprawiajac bledy.Powodzenia.
              • Gość: uchol Re: w PSP 32 ambasador IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 21:04
                Jeśli to prawda, co napisał Pan Józek, to są niezłe jaja. Duch "Misia" w
                narodzie nie ginie, dzięki czemu filmy Stanisława Barei będą wiecznie -
                niestety - aktualne.
            • komputer6 Re: w PSP 32 ambasador 29.10.04, 21:01
              pozytywnie nastawi- kogo? sprawdż notatki bo coś nie łapię,
              • komputer6 Re: w PSP 32 ambasador 29.10.04, 21:07
                .....co napisał Pan Józek?
                • Gość: uchol Re: w PSP 32 ambasador IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 21:16
                  Przeczytaj pierwszy post, to zawsze się przydaje, jak się chce wypowiedzieć w
                  jakimś wątku.
                  • komputer6 Re: w PSP 32 ambasador 29.10.04, 22:35
                    Pan Józek dużo wie, ale "jaj" to z tgo zrobić sie nie da,moze coś jeszcze nam
                    opowie
          • Gość: mama Re: w PSP 32 ambasador IP: *.udn.pl 29.10.04, 22:59
            szanowny pozytywny! zapomniałeś dodać, że ta część uczniów to uczyła się w
            ubiegłym roku tego niemieckiego ( w tym już lekcji takich nie ma), a do części
            owej należeli jedynie uczniowie klasy do której uczęszczał syn pana dyrektora -
            już absolwent. I nikt więcej. Nawet raczej nikt poza tą grupą o możliwości
            dodatkowej nauki niemieckiego pojęcia nie miał. Wiadomo, wybrańcy, jak zwykle w
            tej szkole. Nauczycielka mojego dziecka nie potrafiła mi powiedzieć w których
            klasach w tym roku ten niemiecki dodatkowy będzie. Też bym chciała żeby się
            dzieciak uczył języków... nawet bym go przepisała
            • komputer6 Re: w PSP 32 ambasador 29.10.04, 23:18
              nie bądź naiwna,on jest tylko pozytywny.A czyż nie pozytywny wykład zrobił? I o
              co z tym niemieckim chodzi? trzeba było w ubiegłym roku podrzucić panu Sławkowi
              i razem by się uczyli.Pan Sławek to geniusz w jeden rok opanował,a jak z panem
              ambasadorem biegle gadał słyszałaś? a jaki dowcipny ojoj.
              • komputer6 Re: w PSP 32 ambasador 30.10.04, 12:07
                pozytywny - poopowiadaj coś,może być i o Panu Sławku tez...
                • pan.jozek Re: w PSP 32 ambasador 31.10.04, 21:44
                  właśnie, właśnie - pozytywny - poopowiadaj, to może być ciekawa lektura.
                  To co napisałem w pierwszym poście to może wyglada na niezłe jaja, ale tak na
                  prawdę to raczej smutne jest, ze takie sytuacje mają miejsce.
                  Pan Józek
                  • komputer6 Re: w PSP 32 ambasador 01.11.04, 19:43
                    i co pozytywny nic Ci więcej do głowy nie przychodzi? walnąłeś niezłe
                    przemówienie w stylu "wiecie,rozumiecie",a może Ty jesteś jeszcze z tych co
                    doradzali rodzinie Pana Sławka? To stara gwardja na nich można polegać.Mów
                    dalej chciałoby się posłuchać np.jakie osiągnięcia ma szkoła w języku
                    niemieckim oczywiście poza Panem Sławkiem jego synem i tymi nauczycielkami
                    które nie chcą być gorsze od Pana Sławka, chyba w ilości sztuk -słownie-
                    dwie.Jeżeli coś zostało pominięte to Pozytywny dopowiedz,Ty wszystko
                    wiesz.Ciekwy jestem w której klasie dzieci uczą się niemieckiego możesz mi to
                    powiedzieć? kto zapłacił za skromny poczęstunek tej świty z panem ambasadorem
                    na czele? w jakim celu Pan Sławek to zorganizował? czy coś szkoła na tym
                    zyskała? jeżeli tak to co? tylko nie pleć bzdur o reklamie.Czy ktoś z grona
                    nauczycieli oprócz oczywiście tych pięknych i wrażliwych zastępczyń wsparł to
                    międzynarodowe spotkanie? No to Poytywny czekam na Twój dasz głos wtej
                    sprawie, jest pewne że nie zawiedziesz.
                    • Gość: ??? Re: w PSP 32 ambasador IP: *.udn.pl 02.11.04, 06:20
                      no ładne rzeczy!!!
                      • komputer6 Re: w PSP 32 ambasador 02.11.04, 15:00
                        pozytywny- nic nie masz do powiedzenia? czy jest ktoś w tej szkole kto może mi
                        to wszystko wyjaśnić? jest mi to obojętne pozytywny czy naegatywny ale uczciwy.
                        Tak na chłopski rozum to wydaje mi się,że najwięcej do powiedzenia powinien
                        mieć dyrektor PSP 32 a jeżeli nie ma to więcej pytał nie będę.
                        ---------komputer6.
                    • smuteczek2 Re: w PSP 32 ambasador 02.11.04, 14:56
                      Jakos tak dziwnie wydaje mi sie,ze owym 'pozytywnym' jest Pan Slawek, a co za
                      tym idzie, mam takie dziwne przeczucie,ze raczej nie doczekamy sie kontynuacji
                      tego watku ze strony 'pozytywnego'...bo po co nam maluczkim wiedziec o
                      rzeczach,ktore spedzaja sen z powiek Pana Slawka...
                      • czarnulka2 Re: w PSP 32 ambasador 02.11.04, 15:28
                        ..a może porządki w dziennikach czas zrobić?
    • Gość: izaka Re: w PSP 32 ambasador IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 23:04
      byłam kiedyś uczennicą tej szkoły...
      napiszę tylko tyle:
      pan Adamiec; ze źródeł dość wiarygodnych, nie był zbyt dobrym dyrektorem
      (porónwując z dyr. Pankiem):)))
      Pan Adamiec miał kręgosłup, lub jak kto woli był jak guma do żucia..... czyli
      rozciągał się we wszystkie możliwe strony... byleby jemu dobrze było !!!!
      Najważniejsze żeby własnej dupie dobrze było.....
      • czarnulka2 Re: w PSP 32 ambasador 03.11.04, 14:45
        może nie był dobrym, ale jest bardzo dobrym, a Twoje "źródła wiarygodne" tyle
        warte co i Ty.
        • Gość: ja Re: w PSP 32 ambasador IP: *.udn.pl 03.11.04, 23:07
          Ty czarnulka to jednak chyba masz blond włosy i to długie i chyba blisko pana
          dyrektora jesteś, może tuż obok...
          • Gość: uczeń Re: w PSP 32 ambasador IP: *.128.udn.pl 04.11.04, 08:48
            W szkole jest super
            • komputer6 Re: w PSP 32 ambasador 04.11.04, 14:12
              ten "uczeń" to raczej z niedorozwojem umysłowym coś wiem na JEJ temat.
          • czarnulka2 Re: w PSP 32 ambasador 04.11.04, 16:24
            .....może i mam długie ale czarne i nie maalowane jak Twoje. Czarnulka2.
        • Gość: Jadowita mrowka Re: w PSP 32 ambasador IP: *.net 04.11.04, 09:50
          Droga 'czarnulko' czy mozesz wreszcie opuscic ten watek? Twoje wypowiedzi nie naleza do blyskotliwych,a Twoj specyficzny styl bycia,obrazania kazdego,kto mysli(co Tobie raczej sie nie zdarza) nie najlepiej o Tobie swiadczy. Prosze raz jeszcze,poszukaj sobie innego watku,dzieki ktoremu znajdziesz lekarstwo na swoje kapleksy. Sprawisz mi ogramna radosc nie biorac udzialu w dyskusjach na forum.gazeta.pl

• Gość: pajączek Re: w PSP 32 ambasador IP: *.udn.pl 04.11.04, 10:30
            a Dami jak zwykle pokazała sprawę tylko z jednej strony, z tej, która dla nich
            wygodna... a przecieżź jeden z panów redaktorków obiecał zając się po raz drugi
            kjwestią nauki języka niemieckiego w tej szkole i wypożyczonych do występu
            dzieci. No cóż chyba rację mają ci wszyscy, którzy wypowiadają się na temat
            rzetelności tej stacyjki telewizyjnej. Szkoda, że obok tej szkoły nie ma dziury
            w jezdni, bo to pewnie byłby super temat na sygnał dnia. A tak,pokazać że
            dyrekcja zakpiła w żywe oczy z władz miasta i władz oświatowych, zrobiła ich po
            prostu w jajo, byłoby niewygodnie. Może nawet by zaszkodziło co niektórym... z
            redakcji...
            • Gość: pozytywny Re: w PSP 32 ambasador IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 05.11.04, 12:38
              Witam! Pozdrawiam wszystkich :-))) Skąd wiecie, że w tej szkole dzieci nie uczą
              się niemieckiego? Strasznie jeteście podejrzliwi i niegatywnie nastawieni.
              Bardzo nie lubicie szkoły 32. Krzywdę Wam jakąś wyrządziła? Jest tyle szkół w
              mieście a Wy tej jednej szczególnie się czepiliście. Jakieś osobiste urazy... a
              może pracujecie w tej szkole... i dyrekcja goni za bardzo do roboty... a moze
              ktoś z Was chce zostać DYREKTOREM PSP NR 32... takie ukryte osobiste ambicje i
              pragnienia... a może zastępcą... ps.Nie jestem p.Adamcem :-))) Miłego dnia!!!
              • komputer6 Re: w PSP 32 ambasador 05.11.04, 14:22
                pozytywny obudziłeś się?a głowa w porządku?
              • pan.jozek Re: w PSP 32 ambasador 05.11.04, 14:31
                a stąd znamy, że nasze dzieci tam sie uczą a niemieckiego nie ma żadna klasa.
                jeśli jesteś taki podejrzliwy , to żyj z tym biedaku. poza tym pan dyrektor to
                sąsiad niektórych rodziców, którzy też się tu wypowiadają - i oni czasami
                rozmawiają z innymi rodzicami i mają oczy i widzą, będąc w szkole jak tam
                jest. i jeszcze jedno - czasami nawet nie trzeba wchodzić do środka, bo
                maluchy z najmłodszych klas i te ze starszych tez mają oczy i rozmawiają ze
                swoimi rodzicami o tym co w szkole - i nie boją się mówić o tym głośno tak jak
                pracownicy szkoły - i zeby rozwiać twoje wątpliwości pozytywny - nie myślę tu
                tylko o nauczycielach
                a tak przy okazji - Sławka dzisiaj w kalendarzu - pewnie w szkole wszyscy
                karnie złożyli dyrektorowi życzenia, bo przecież jakiś porzadek musi być
                • pan.jozek Re: w PSP 32 ambasador 05.11.04, 14:33
                  pozytywny - a to szykują sie jakieś zmiany, że spodziewasz się nowego dyrektora?
                  poczytaj sobie inne watki - każdy ma swój lament po prostu, człowieczku
              • smuteczek2 Re: w PSP 32 ambasador 05.11.04, 15:57
                Gość portalu: pozytywny napisał(a):

>Witam! Pozdrawiam wszystkich :-))) Skąd wiecie, że w tej szkole dzieci nie
                >uczą się niemieckiego? Strasznie jeteście podejrzliwi i niegatywnie
                >nastawieni. Bardzo nie lubicie szkoły 32. Krzywdę Wam jakąś wyrządziła? [cut]

Naprawde masz nas za idiotow? Moze sam nie dostrzegasz problemu? Pozwol,ze
                przytocze slowa 'Pana Jozka' :
                "Pan dyrektor się cieszy, bo myśli, że ze wszystkich(...)zrobił
                głupków, przywożąc uczniów z innej szkoły.".

>Jest tyle szkół w mieście a Wy tej jednej szczególnie się czepiliście. Jakieś
                >osobiste urazy...a może pracujecie w tej szkole... i dyrekcja goni za bardzo
                >do roboty... a moze ktoś z Was chce zostać DYREKTOREM PSP NR 32... takie
                >ukryte osobiste ambicje i pragnienia... a może zastępcą... ps.Nie jestem
                >p.Adamcem :-))) Miłego dnia!!!

A moze po prostu nie podoba nam sie,ze tak odpowiedzialna funkcje w szkole
                sprawuje osoba nie nadajaca sie do tego...a moze troska o dobro naszych dzieci
                jest dla nas wazniejsza od chorych ambicji zakompleksionego Pana A. ...
    • Gość: Kiler Re: w PSP 32 ambasador IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 17:57
      Elo ja tez uczyłem sie kiedyś wtej szkole i wiem jak jest. Nasz kochany pan
      dyrektor troszczy sie tylko o dupę swoją i swojej rodziny chcecie przykład???
      prosze bardzo: ciekawe kto uczy w klasach 1-3, a kto jest konserwatorem, albo
      jego synek który był napastnikiem w szkolnej dróżynie piłkarskiej mimo, iz ma
      platfusa... No cóż... o czymś zapomniałem? aha. Nigdy nie zezwalał na zadne
      zabawy i dyskoteki ani nie akceptował wolnych dni. Ohólnie dyrektor
      beznadziejny, nie polecam szkoły pod żadnym względem PS: pozdro dla zonki
      dyrektora (pseudo: komórczak) i synka jak sobie radzisz w nowej szkole????
    • Gość: znowu kiler Re: w PSP 32 ambasador IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 18:34
      a i jeszcze jedno ciekawe gdzie jest metalowe ogrodzenie które wywoził rok temu
      na przyczepie ;-) oj nieładnie, nieładnie panbie dyrektorze
      • trubadur5 Re: w PSP 32 ambasador 05.11.04, 20:53
        żona dyrektora "komórczak"? słyszałem że ksiądzżniczka
        • czarnulka2 Re: w PSP 32 ambasador 06.11.04, 20:52
          a mnie Was poprostu żal,że swoją inteligecję marnujecie właśnie TU zamiast
          nauczyć czegoś pożytecznego tych którzy właśnie od Was tego oczekują czyli
          najmłodszych. Co oni zapamiętaja o naszej szkole? A własnie to, że kilkoro
          chorych umysłowo nauczycieli ( wiadomo kto)w swym zacietrzewieniu wypisują
          steki bzdur,obrzucają się błotem,zieją nienawiścią a to wszystko w celu
          dojścia do władzy,tylko jedna uwaga drodzy państwo- debili na dyrektorów się
          nie powołuje.
          • slawelk Re: w PSP 32 ambasador 06.11.04, 21:32
            czy się debili na dyrektorów nie powołuje, to bardzo dyskusyjna sprawa.
            natomiast jest wielokrotnie już udowodnione, że debili z funkcji dyrektorskiej
            się odwołuje.
            i dzięki Bogu!
            • czarnulka2 Re: w PSP 32 ambasador 07.11.04, 00:19
              jeżeli coś ma tu do załatwienia "Bóg" to rzeczywiście Twoja opinia jest istotna
    • Gość: mosur Re: w PSP 32 ambasador IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.11.04, 07:22
      Nie znam tego waszego dyrektora ale gdy widzę jak go tu anonimowo opluwacie to
      mam wrażenie ze grupa frustratów z ZNP próbuje pozbyć się dobrego gospodarza,
      który ma jedną wadę: jest z prawicy!
      • Gość: polityczny Re: w PSP 32 ambasador IP: *.udn.pl 07.11.04, 10:48
        czy z prawicy, czy z lewicy
        dostajemy już ku*wicy
        • szupo Re: w PSP 32 ambasador 07.11.04, 12:01
          Należy podjąć bardziej zdecydowane działania w celu wyeliminowania patologii.
          Sprawdzimy każdy sygnał jaki się tu pojawi,proszę o konkrety.
          • komputer6 Re: w PSP 32 ambasador 07.11.04, 13:12
            konkrety? jeszcze mało?
            telewizory,kasa,dzienniki,ogrodzenie,nagrody,satelita,bezpłatna nauka
            niemieckiego,faworyzowanie małej grupki włazidupów itd.....
            • Gość: wielbiciel Re: w PSP 32 ambasador IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 08.11.04, 14:06
              Podobno Dyr. odwołali i jest P.O. Czy to prawda?
              • Gość: pozytywny Re: w PSP 32 ambasador IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 16:12
                A co chcesz kandydować?....
                Uważam, że w szkole powinien raczej rządzić FACET. Szkoła to zniewieściała
                instytucja, dlatego dobrze jak dyrektor to facet.
                A co do tego niemieckiego to nie rozumiem czy nie mogą jacyś nauczyciele,
                którzy pracują w tej szkole poprostu iść od Dyrekcji i zaproponować nauki
                j.niemieckiego dla tych uczniów, którzy chcą się tak naprawdę uczyć i zająć się
                tym. Przygotować listę uczniów, załatwić nauczyciela... Bo chyba łatwiej
                krytykować niż samemu coś zbudować. Jest tylu nauczycieli, którzy robią awans
                zawodowy może pomyśleliby nad jakimiś ciekawymi zajęciami dla dzieciaków.
                Nie uwierzę w to, że dyrekcja będzie przeciwna, bo chyba, każdy chce by
                jego "firma" dobrze działała. Dobrego wieczoru dla wszystkich!!! I pozytywnego
                nastawienia na życie :-)))))
                • Gość: mjecju Re: w PSP 32 ambasador IP: 83.238.59.* 08.11.04, 19:22
                  "Po co taki czlowiek zyje...no po co taki czlowiek zyje..."
                  tylko to skojazylo mi sie tak jakos po lekturze postu pana 'pozytywnego'.
                  • komputer6 Re: w PSP 32 ambasador 08.11.04, 19:38
                    a dlaczego w naszej szkole nie ma niemieckiego?nie chca się uczyć, nie chcą
                    nas uczyć, czy dlatego,że pan Sławek juz opanował biegle niemiecki?A tak poza
                    tym to po co niemiecki? żeby zjeść lancz z panem ambasadorem można i po
                    hebrajsku bąknąć,albo można mieć ze sobą marnego tłumaczynę tak jak ostatnio.
                    • Gość: pozytywny Re: w PSP 32 ambasador IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 09.11.04, 09:34
                      Pozdrawiam mjecju! Przykro mi, ale ludożercy wyginęli :-)))))
                      Komputer6 można uczyć się i chińskiego tylko po co?
                      Miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      • komputer6 Re: w PSP 32 ambasador 09.11.04, 13:39
                        nie trzeba się uczyć masz rację pozytywny,żeby lancz opylić wystarczy żeby
                        łyzki z widelcem nie pomylić a tyle to każdy potrafi.Ty pozytywny Ty chyba
                        coś rozumiesz z tego zamieszania,wyjasnij nam czy dyrekcja PSP32( w całości)
                        długo jeszcze będzie rządzić?
                        • smuteczek2 Re: w PSP 32 ambasador 09.11.04, 16:14
                          Będąc przy cytatach...
                          'Nie poradzisz nic bracie mój,gdy na tronie siedzi ***j'

Pozdro dla wiary.
                          • szupo Re: w PSP 32 ambasador 10.11.04, 19:04
                            po pobieżnej analizie zgromadzonego materjału, są przesłanki do uznania,że
                            zarówno po jednej jak i po drugiej stronie występują rażące
                            nieprawidłowośći.Uważam,że dyrektor powinien zostac odwołany w trybie
                            natychmiastowym za brak właściwego nadzoru nad powierzoną mu placówką natomiast
                            organa ścigania powinny podjąć czynności procesowe w celu ustalenia sprawców
                            kradzieży jak i działań na szkodę firmy. Proszę o następne
                            informacje.
                            • pan.jozek Re: w PSP 32 ambasador 12.11.04, 13:44
                              komputer6 - przybliż nam nieco sprawę tych konkretów:
                              >>telewizory,kasa,dzienniki,ogrodzenie,nagrody,satelita,bezpłatna nauka
                              niemieckiego,faworyzowanie<<
                              czy to są grzeszki pana [byłegojuż???] dyrektora?
                              to moze powinna się o tym dowiedzieć prokuratura?
                              • Gość: uczeń 1 Re: w PSP 32 ambasador IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 13.11.04, 09:33
                                Szkoła 32 jest świetna!!!!!!!!!!Szkoła 32 jest świetna!!!!!!!!!!Szkoła 32 jest
                                świetna!!!!!!!!!!Szkoła 32 jest świetna!!!!!!!!!!Szkoła 32 jest
                                świetna!!!!!!!!!!
                                • Gość: uczeń? Re: w PSP 32 ambasador IP: *.udn.pl 14.11.04, 19:45
                                  Oczywiście panie dyrektorze, że świetna!
                                  teraz to już nikt nie ma wątpliwości!!!
                                  [...a świstak siedzi i zawija w te sreberka...]
                                  • czarnulka2 Re: w PSP 32 ambasador 14.11.04, 21:53
                                    od jutra do pracy wystarczy tych psot a i tak tym się nikt nie przejmuje.
                                    • Gość: uczeń Re: w PSP 32 ambasador IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 15:21
                                      Lubię swoją szkołę :-)))Lubię swoją szkołę :-)))Lubię swoją szkołę :-)))Lubię
                                      swoją szkołę :-)))Lubię swoją szkołę :-)))Lubię swoją szkołę :-)))Lubię swoją
                                      szkołę :-)))Lubię swoją szkołę :-)))Lubię swoją szkołę :-)))Lubię swoją
                                      szkołę :-)))Lubię swoją szkołę :-)))Lubię swoją szkołę :-)))
                                      • Gość: cytrynowy Re: w PSP 32 ambasador IP: 212.182.14.* 18.11.04, 16:14
                                        A świstak siedzi i zagina czasoprzestrzeń...
                                        • Gość: złośliwy Re: w PSP 32 ambasador IP: *.radom.pilicka.pl 22.11.04, 12:45
                                          ooo!!! pan dyrektor zaciera ślady?
                                      • Gość: mrówka jadowita Re: w PSP 32 ambasador IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 09:58
                                        Panie dyrektorze nie ma pan ciekawszych zajęć?
    • Gość: też nauczyciel Re: w PSP 32 ambasador IP: *.udn.pl 28.11.04, 12:14
      Czy wy nauczyciele z 32 nie macie ciekawszych zajęć tylko sr...e we własne
      gniazdo?
      • czarnulka2 Re: w PSP 32 ambasador 28.11.04, 16:27
        dyrektor ma co robić i robi,lepiej Wy się weźcie do pracy.
        • Gość: ja Re: w PSP 32 ambasador IP: *.udn.pl 28.11.04, 20:49
          a cóż wam tak nagle przy niedzieli przypomniał się ten dyrektor?
          ostatki wam się nie udały, czy jak?
          przecież sprawa już definitywnie zakończona!
          • Gość: Gość Re: w PSP 32 ambasador IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 22:42
            zakończona, ale jaki jest wynik
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka