Dodaj do ulubionych

Wszystko dla Radpecu?

IP: *.internet.radom.pl 03.01.05, 11:39
ten rok zaczął się od mocnego akcentu od ponad 6 lat Józek Nita gmera przy
Radpecu i wreszcie wysmażył raport że jak miasto przekaże rury to wszyscy
będziemy żyli w szczęśliwości i dobrobycie. Och jaki wspaniałomyślny ten nasz
Prezydent. Jest jednak kilka ale w całej tej sprawie. ceny ciepła reguluje w
naszym kraju Urząd Ciepłownictwa który nie dopuszcza do wzrostu ponad miarę
po drugie i najważniejsze jak pozbędziemy się jako miasto rur to kompletnie
pozbędziemy się kontroli nad ciepłem za pół roku może za rok a najlepiej tuż
po kampanii wyborczej po cichutku się sprzeda radpec SEJCIE i już TYLKO KTO
WEŻMIE PROWIZJĘ ?????
I po trzecie ale skoro tak ważne jest aby to sprzedać to powiedzcie panowie
ile już milionów utopiono w tym przedsięwzięciu i czy nie lepiej było
sprzedać to prywatnemu a sobie zachować najlepszy konsek czyli rury?????
CIEKAWI MNIE SESJA NA KTÓREJ RADNI BĘDĄ PODEJMOWALI TĘ DECYZJIĘ MAM NADZIEJE
ŻE PRZYNAJMNIEJ NIEKTÓRZY BĘDĄ MNIE TYLE OLEJU W GŁOWIE ABY ZABLOKOWAĆ CHORE
POMYSŁY NASZEJ WŁADZY
Obserwuj wątek
    • Gość: pop Re: Wszystko dla Radpecu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 17:44
      Józka na licytację
    • Gość: szpion Re: Wszystko dla Radpecu? IP: 193.111.144.* 03.01.05, 21:02
      Seita to robi fajki wieec nie weznie tak samo Sita bo ta jest od smieci. Ale
      moze Siac albo Wiwendi bo z nimi były jakies kontakty za ksiencia Adama. Ale tu
      nie chodiz o cieplo ale Wrobel pojdzie z PISU na senatora a Nita chce z
      Platformy a to juz w zcerwcu wiec sie zadyma zaczela. I Wrobel dlatego atakuje
      Nite choc ten robi wszystko aby jej dać asunmpt by ta go ataakowała.Ale tak
      naprawde to ja wole aby wszysstko bylo miejskie a nie jakas afera wyjdzie bo
      swoi swoim spszedadza?
      • Gość: Waldii Re: Wszystko dla Radpecu? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.01.05, 22:59
        Skoro w Opolu udało się rozbić "pajeczynę" to dlaczego w Radomiu nie?
        Jozef powinien powstrzymać swoje rządze, w innym razie Radom zobaczy jakie
        grzeszki JUŻ ma na sumieniu.
    • Gość: Smok Re: Wszystko dla Radpecu? IP: *.nfz.gov.pl / *.devs.futuro.pl 04.01.05, 08:33
      Mam nadzieję, że SLD zablokuje przekazanie sieci Radpecowi. To przekazanie jest
      kolejną próbą pozbycia się całkowitej kontroli nad ciepłem miejskim. P. Nita od
      wyjazdu p. Włodarczyka do Francji konsekwentnie dąży do prywatyzacji ciepła w
      Radomiu.
      • Gość: kamil Re: Wszystko dla Radpecu? IP: *.udn.pl 04.01.05, 12:50
        niestety SLD ma tylko trzy głosy w Radzie.
        • Gość: Norbi Re: Wszystko dla Radpecu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 12:54
          SLd ma zablokować?! koń by się uśmiał, przecież to ci sami ludzie tylko nieco
          później
        • Gość: Smok Re: Wszystko dla Radpecu? IP: *.nfz.gov.pl / *.devs.futuro.pl 04.01.05, 15:50
          Tylko trzy głosy ale rozsądku dużo. A swoją drogą ciekawa koalicja się rysuje:
          Karaś i Wróbel.
          • Gość: marcin Re: Wszystko dla Radpecu? IP: *.udn.pl 04.01.05, 17:01
            Ja tu czegoś nie rozumiem. Przecież to SLD robiła wszystko, by nie dopuścić do
            sprzedaży EC w obce ręce (łącznie z poziomem ministerialnym), to Włodarczyk
            namaścił Nitę na swojego zastępcę i za jego czasów rozpoczęła się ta, trwająca
            do dziś, zabawa. Skąd więc opinia, że SLD ma inne niż Nita zdanie?
            • Gość: szpion Re: Wszystko dla Radpecu? IP: 193.111.144.* 04.01.05, 17:17
              Odpowiedz jest prosta, Włodarczyk już nie jest w SLD. On się teraz buzzinenesem
              zajmuje , patsz jeden z wontków na tym forum!
              • Gość: iwona Re: Wszystko dla Radpecu? IP: *.radom.net / 213.199.199.* 04.01.05, 17:31
                nasz prezydent nie kupil tego tylko jego zonka a w sumie to nie nasz prezydent
                tylko nie wiadomo skad a w sumie to jest szczur z tanacego okrety ktory uciekl
                jak mu sie walil grunt pd nogami. Ponadto gratuluje radnym sld skutecznego
                dzialania, jest ich 3 a maja najwiecej do powiedzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka