Gość: TABALUGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 19:13 NIE POLECAM DR Z ŻEROMSKIEGO NIEDALEKO PREZYDIUM (NIE CHCIALABYM WYMIENIAC NAZWISKA) WPISUJCIE! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: NAJGORSZY GINEKOLOG W RADOMIU IP: 193.111.144.* 21.01.05, 15:07 pani Krawczyk-Krupa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa a ja wpisze nzawisko IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.01.05, 18:51 LEOPOLD SZCZEPANOWSKI przyjmuje min na michalowie- nie polecam,pokaleczyl mnie wziernikiem:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: NAJGORSZY GINEKOLOG W RADOMIU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 00:57 szczepanowski to zwykla menda, wlasnie wygralam sprawe cywilna z jednostka michalow! to cham i bez kompetencji smiec , tak uwazam, przez niegom stracilam dziecko. nie chcialam odszkodowania ale ukarania! mam nadzieje, ze szybko do tego dojdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktorek Re: NAJGORSZY GINEKOLOG W RADOMIU IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.01.05, 13:23 Obawiam się, że nadzieja matką głupich. Sprawę cywilną czasem udaje się wygrać, ale z ukaraniem mogą być kłopoty. Życzę dużo wytrwałości - nie poddawaj się, a może coś z tego wyniknie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: NAJGORSZY GINEKOLOG W RADOMIU IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.01.05, 17:47 o jezu to starszne:(.b.Ci wspolczuje,mnie tylko pokaleczyl,ale zeby byc tak niekompetentnym:|wlos sie na glowie jezy:|....... Odpowiedz Link Zgłoś