Dodaj do ulubionych

Radom w białym puchu

IP: *.radom.pl 04.02.05, 11:35
dlaczego straż miejska gania tylko prywatnych właścicieli posesji? Moim
sasiadem jest pewna firma państwowa, która nie dość, że nie odśnieża swojego
fragmentu chodnika to jeszcze jej pracownicy parkują mi pod nosem
rozjeżdżając dopiero co zebrany przeze mnie śnieg. To jest w porządku?
Obserwuj wątek
    • Gość: Publicysta Re: Radom w białym puchu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.02.05, 12:08
      A na Niedziałkowskiego i Keles-Krauza koło kościoła też jest nie odśnieżone i
      się przewróciłem nikt ich też nie gania.
      • Gość: :) Re: Radom w białym puchu IP: *.com / *.com 04.02.05, 15:07
        Drogowcy poradzili sobie bo nie padał śnieg czemu w Radomiu tak mało jest płógów
        ?? co roku oni nie dają sobie rady te siły co są a moze prezesik by wpadł do
        głowy na to żeby tak więcej ich skołowac ??
        • Gość: M Re: Radom w białym puchu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 16:28
          Po co więcej jak i tak by nie mieli kasy na odśnierzanie drug :)
    • Gość: max Re: Radom w białym puchu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.02.05, 04:35
      paranoja jedyne miasto które było nie odsniezone w iłży byla lepsza droga niz w
      radomiu wstyd zeby o tym w 1 programie polskiego radia mowili ""w radomiu
      popili i nie odśnieżyli"" a dlaczego straż miejska nie wystawi wniosków o
      ukaranie firm zajmujących się odsniezaniem a radkom wkroczyl do akcji o 15,30
      śmiech a dlaczego nie o 2,30 a no dlatego ze wszyscy śpą i tak w kolo macieja
      co rok to samo tu się nic nie zmieni tylko wladza na nową i droższą szkoda pisac
    • Gość: lesky Samozadowolenie MZDiK IP: *.udn.pl 05.02.05, 08:29
      Wszyscy kierowcy i pasażerowie MPK narzekali tylko p Czyż sie chwalił:
      Z samego rana trafiały się utrudnienia, ale biorąc pod uwagę, że spadło bardzo
      dużo śniegu, uważam, że było nienajgorzej - ocenia Marek Czyż, dyrektor MZDiK.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka