Gość: Max IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 01.09.01, 16:42 Moze ktos z Was gdzie sie podzial jeden z moich ulubionych redaktorow radiowych? Cos go ostatnio rzadko slychac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: @rek Re: Gdzie jest red. Korycki? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 01.09.01, 18:15 Gość portalu: Max napisał(a): > Moze ktos z Was gdzie sie podzial jeden z moich ulubionych redaktorow > radiowych? Cos go ostatnio rzadko slychac? Hmmm...znam jednego Koryckiego pracujacego w pewnej rozglosni w Radomiu ale nie wiem czy to o niego chodzi...napisz imie i nazwisko Max Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Gdzie jest red. Korycki? IP: *.radom.pl 03.09.01, 00:29 czy to ten od "mylślnika"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Gdzie jest red. Korycki? IP: *.arena.net.pl 03.09.01, 10:21 Nie wiem czy to ten... To ten z Radia na A, a u nas wybor ''radiow''jest przeogromny wiec pewnie bardzo trudno bedzie zgadnoc. Jednakze nikt mi jescze nie odpowiedzial na moje pytanie!? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iMBir Re: Gdzie jest red. Korycki? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 21:41 Radio na A, sobota, godz.22, Lista przebojów. Chociażby wtedy można go posłuchać. Odpowiedz Link Zgłoś