Dodaj do ulubionych

Do wojska marsz

IP: *.radom.pilicka.pl 08.02.05, 20:49
wedlug mnie wojsko uczy pic,palic,bic,a kadra oficerska jest delikatnie mowiac
niedoksztalcona i z poprzedniego ukladu czerwonego,...;
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Do wojska marsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 10:27
      Twierdzisz tak z wlasnego doswiadczenia? Jezeli tak to miales pecha. Mnie
      wojsko nauczylo zupelnie czego innego i widzialem jak pozytywne skutki wywarlo
      na mojch kolegach. Nie ma co sie rozpisywac, wystarczy zauwarzyc ze o wojsku
      zle mowja ludzie ktorzy w nim nie byli, a ci ktorzy to przeszli maja w
      wiekszosci pozytywne odczucia. Pozdrawiam wszystkich zolnierzy NJW.
      • Gość: R Re: Do wojska marsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 14:45
        Widzę, że Cię dużo nauczyło, a szczególnie poprawnej pisowni. Weź słownik i
        jeszcze raz napisz ten tekst. Żołnierz powinien być wizytówką Państwa Polskiego.
        Ale jaką Ty możesz być wizytówką, skoro nawet poprawne pisanie Ci nie wychodzi.
        A jeśli nie umiesz pisać to zawsze możesz skorzystać z narzędzi/oprogramowania w
        Twoim komputerku, które za Ciebie sprawdzi błędy. Ale widocznie nie nauczyli Cię
        w woju myślenia. Tylko "za dnia gnat w rękę a w nocy pała i do przodu..." Stary
        jednym słowem powinieneś się WSTYDZIĆ. Nie tego że byłeś w woju, ale tego że
        jesteś kolejnym który przynosi wstyd wojsku... "zauwarzyc, mojch, mowja"
        • Gość: dziewczyna Re: Do wojska marsz IP: *.radom.pilicka.pl 09.02.05, 16:58
          Czy w wojsq uczą ortografii? Naprawdę jest sens poświęcać 8 linijek na
          ubliżanie komuś?
          Znam wielu ludzi, ktoorym wojsko naprawdę by dobrze zrobiło! Może by
          się "wyprostowali"...
          Pozdro!
        • Gość: gosc Re: Do wojska marsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 10:08
          spojrz przyjacielu na naglowek tej strony, czy tam jest napisane dyktando czy
          forum? popelniajac bledy ortograficzne przynosze wstyd nie tylko armii ale
          calemu narodowi, ba, calej ludzkosci, ktora ty tak godnie reprezentujesz
          mistrzu :-)))
    • Gość: g Re: Do wojska marsz IP: *.23.udn.pl 10.02.05, 00:10
      żałosne. Idź najpierw do wojska, a później napisz. nie mamy o czym rozmawiać
    • Gość: Qrek Re: Sprostowanie ! IP: *.l4.c1.dsl.pol.co.uk 10.02.05, 00:25
      Bić czyli walić konia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka