Dodaj do ulubionych

Logopedia w PSP 13

IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 05.03.05, 17:58
Czy tylko ja mam takie przykre doświadczenia ze spotkań z panią Popielo, czy
ona naprawdę jest logopedą?
Obserwuj wątek
    • Gość: rodzic Re: Logopedia w PSP 13 IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 07.03.05, 00:39
      nikt nic nie napisze?
      • Gość: rodzic13 Re: Logopedia w PSP 13-riposta!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 10:31
        Jeżeli chodzi o tą panią-towarzysz to przez przypadek zostala logopedą a
        następnie wicedyrektorem(nie powinna być ani jednym ani drugim z powodu swego
        postępowania!!!!)
        Uchadi z takimi towarzyszami -dyrektorami!!!!
        P.S Może ktoś w Radomiu zrobi porządek z tymi partyjno-ZNPowskimi dzialaczami!
        • Gość: rodzic13-1 Re: Logopedia w PSP 13-riposta!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.03.05, 19:28
          Nie wiem czy pamiętacie jak dzięki współpracy z towarzyszami: Zychem,
          Wierczorkiem, Korczakiem i całym ZNP zniszczono dyrektora Przepiórkę, który
          wiedział co tej szkole jest potrzebne. Wprost wmawiali nam, że nic przez swoją
          kadencję nie zrobił, a on zrobił tyle, że jak na razie nie widać innych
          postępów w tej szkole na codzień.
          Pozdrawiam Pana panie dyrektorze.
    • Gość: gość Re: Logopedia w PSP 13 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 19:55
      Pedagodzy w szkołach też robią tylko dobre wrażenie?
      • Gość: wawa Re: Logopedia w PSP 13 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 19:25
        Prawda!
      • Gość: rodzic z problemam Re: Logopedia w PSP 13 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 19:43
        Po co są pedagodzy w szkołach? Pracę za nich robią nauczyciele - wychowawcy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka